|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumba eelistate, kas Eurot, või Eesti krooni? |
Euro |
|
45% |
[ 11 ] |
Kroon |
|
54% |
[ 13 ] |
|
Kokku Hääli : 24 |
|
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 8:15 pm Teema: |
|
|
Ega ta kuidagi eriliselt just ei tulnud, kui mitte välja arvata tänast juhtumit, kus mul üritati koorida 8 eurot ja seda siis Prismas. Maksin küll kohe ära, kuid õnneks oli mahti vaadata karbi pealt hind üle ning oh üllatust: 12.78 asemel võeti 20.77. Õnneks sain raha vabandustega tagasi.
Aga kui siis arvamust avaldada, siis olen esimeste taaskõnelejatega nõus, et euro annab mingisuguse garantii parema tuleviku poole, mis sest et oleme hetkel euroala vaesem riik. Kroon oli tore ja ses suhtes olid hinnad ka mõistlikud, aga erilist vahet muidugi ei ole, kas need on 15 korda suuremad või väiksemad - inimene harjub kõigega... arve vaatamine oli küll alguses nukker.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 8:46 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
arve vaatamine oli küll alguses nukker.  |
Tuleb nõustuda, et see ongi ilmselt kõige nukram asi eurole ülemineku puhul.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 8:49 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldis kroon aga eks see ole harjumise asi. Samas isiklikult leian et Eesti riik on kuristiku serval ja see euro meid enam ei päästa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alziz Leitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 9:37 pm Teema: |
|
|
Jeee... mulle meeldib Euro! Lõpuks käes... viin maksab jälle 4,20 nagu vanasti Väga ilus ja muhe raha... ei nuta krooni taga üldse... _________________ Hyperion
Emperor of ALZIZ Empire |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|