Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 09, 2011 1:54 pm Teema: |
|
|
Kain kirjutas: |
Tsiteerin:: |
Hmm... Lugesin siin täitsa eespool kuidas mainiti titelikust. |
Titelikkuse asemel kasutaksin sõna mängulisus ja just sisu mängulisus oli põhjus miks sari meeldima hakkas. |
Sama siin... Ootan täiega juba järgmist hooaega... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 3:06 pm Teema: |
|
|
Kahjuks üks kurb uudis ka siia teemasse:
19. aprillil suri 63-aastasena Sarah Jane Smithi osatäitja Elisabeth Sladen, kes osales nii paljudes vanades Doctor Who osades kui ka viimati peaosalisena spin-off sarjas The Sarah Jane Adventures.
Allikas
RIP  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Apr 24, 2011 12:48 pm Teema: |
|
|
RIP... Kuuenda hooaja esimene osa oli talle pühendatud...
The long wait is over.. for now.
Doctor on tagasi ja peab tõdema, et üllatas mind mitu korda. Talle ikka meeldib mängida. Ei tahagi spoilima hakata neile, kes pole veel näinud. Mulle see episood meeldis, kuigi jäi lühikeseks, võiks juba tulla järgmine nädal... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Apr 24, 2011 1:53 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
RIP... Kuuenda hooaja esimene osa oli talle pühendatud...
The long wait is over.. for now.
Doctor on tagasi ja peab tõdema, et üllatas mind mitu korda. Talle ikka meeldib mängida. Ei tahagi spoilima hakata neile, kes pole veel näinud. Mulle see episood meeldis, kuigi jäi lühikeseks, võiks juba tulla järgmine nädal... |
jup minu arust oli ka tegu vägeva episoodiga. Eriti meeldiv oli BSG-st üht lahedat tegelast näha. Aga jah järgmist nädalat ei jõua ära oodata. Stephen Moffat mõjub hästi Dr. Who-le tundub. Tegu ikka kuradi hea ja põneva sarjaga. _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 24, 2011 2:59 pm Teema: |
|
|
Moffat'i kirjutatud sarjad on seni vaieldamatult parimad olnud - blink (weeping angels), the pandorica opens (kaks osa) ning the empty child (are you my mummy?). Super algus hooajal! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dru Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Apr 25, 2011 12:31 pm Teema: |
|
|
Kas ma olen ainuke, kes leidis, et see episood oli nõrk? Müsteeriumit on ja Docktor on nagu ikka -vägev.
Küll aga oli see kuidagi . . kauge. Ja see venis nagu eesli tatt.
Ja täiesti ebaloogiline oli see, et keegi neist ei karjunud või püüdnud teisiti teiste tähelepanu, kui nad neid elukaid nägid.
Inimese enesealalhoiuinstinktid ei laseks inimesel kunagi lihtsalt vaikides seista ja vaadata ning siis lihtsalt selja pöörata. Inimene ei võta potensiaalselt ohult silmi (ta isegi pilgutab vähem) ning hüüab appi või pöörab sellele teiste tähelepanu.
Varem on korduvalt olnud juhtumeid, kus tegelased just täpselt nii toimetavadki.
Esimesega hooga olin minagi sillas - ammu kuival oldud, kui nii öelda võib
Aga natukene mõtlemist ja seedimist.. ma ütleks, et siiani on tegu Moffati kõige nõrgema episoodiga.
Aga lõpliku otsuse saab siiski teha alles pärast seda, kui episoodi teine osa on ära nähtud.  _________________ It's not enough to simply survive. You have to be worthy of survival. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Apr 25, 2011 1:37 pm Teema: |
|
|
Dru kirjutas: |
Kas ma olen ainuke, kes leidis, et see episood oli nõrk? Müsteeriumit on ja Docktor on nagu ikka -vägev.
Küll aga oli see kuidagi . . kauge. Ja see venis nagu eesli tatt.
Ja täiesti ebaloogiline oli see, et keegi neist ei karjunud või püüdnud teisiti teiste tähelepanu, kui nad neid elukaid nägid.
Inimese enesealalhoiuinstinktid ei laseks inimesel kunagi lihtsalt vaikides seista ja vaadata ning siis lihtsalt selja pöörata. Inimene ei võta potensiaalselt ohult silmi (ta isegi pilgutab vähem) ning hüüab appi või pöörab sellele teiste tähelepanu.
Varem on korduvalt olnud juhtumeid, kus tegelased just täpselt nii toimetavadki.
Esimesega hooga olin minagi sillas - ammu kuival oldud, kui nii öelda võib
Aga natukene mõtlemist ja seedimist.. ma ütleks, et siiani on tegu Moffati kõige nõrgema episoodiga.
Aga lõpliku otsuse saab siiski teha alles pärast seda, kui episoodi teine osa on ära nähtud.  |
Millal varem on Dr Who loogiline olnud? Siiski tekkis ka minul see mõte, et miks küll ometi keegi ei karjunud, kui neid elukaid nägid.
Pildiline pool oli ka ilus. Öösel pimedas vaadates võttis paar kohta kõhedaks küll. Eriti tüütu oli see, kui River lukus ukse juures jutustas ning Rory aeg-ajalt seljatagust kontrollis. Pidevalt ootasin, et millal nüüd küll keegi tuleb... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Apr 25, 2011 4:41 pm Teema: |
|
|
tekkis ka minul sama küsimus aga whouniversumis pole seda mõtet esitadagi. kõik saab wibbly wobbly time stuffiga ära seletada aga mine tea ehk seletatakse järgmine osa?  _________________ He`s like fire and ice and rage.
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 01, 2011 1:19 pm Teema: |
|
|
Väga hea järg esimesele episoodile. ja lõpp... saab olema huvitav hooaeg. _________________ He`s like fire and ice and rage.
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Mai 01, 2011 4:20 pm Teema: |
|
|
Võimalikud spoilerid, kes pole veel uut hooega näinud.
Loodetavasti tullakse selle teema juurde täpsemalt tagasi. Tahaks teada saada, mis seal rannal siis lõpuks toimus, Dr sai ju ikkagi lõpuks surma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2011 6:27 pm Teema: |
|
|
Ma olen viimasel ajal mõelnud, et see Doctor on ikkagi seotud ju eelmise Doctoriga ka (kuigi korra tundus, et puhas reset), ainuüksi läbi Riveri, sest Riveri tulevik on juba Doctori minevik, õigemini see koht, kus ta Riverit kõige esimene kord kohtab.
Teine osa oli väga hea, nii kahju, et lõppes nii ... järsku.
Äge lõpp (oli enamvähem nii ) :
"Will I be remembered?"
"Yes, say hi to Frost from me". _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2011 9:50 pm Teema: |
|
|
Väga mõnus osa jällegi. Ääriselt Doctorilik. Ilus roheline neiu päritolu oli tõesti üllatuseks ja see hoidis mõnusalt põnevust ja pinget üleval.
Kuigi universumi äärealadel on igasuguseid huvitavaid asju olnud, on Maal toimuvale alati mingi hea seletus olnud. Kasvõi see, et kusagilt universumi äärealadelt on mingid külalised, kes mingeid anomaaliaid korraldavad (hooaja esiesed kaks osa näiteks). |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 10:06 am Teema: |
|
|
6.3
See kapten oli äge - "laev on laev" ja lõpus suutiski sellega "seilata".
Väga hea episood oli minu meelest ja "pahategelane" polnudki paha, seda ei juhtu ka alati. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 29, 2011 1:01 pm Teema: |
|
|
Doctoril hoog sees... jama et järgmine episode on hooaega poolitav... et pikem paus siis vahel
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/videos/p00h7m4l
järgmise osa trailer siis.... suht palju shiny asju tundub olema  _________________ He`s like fire and ice and rage.
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Juun 05, 2011 12:48 pm Teema: |
|
|
Väga huvitav osa oli. Oleks võinud siiski ka selle poolitada ning siis kõigile osadele natuke rohkem keskenduda. Praegu oli baasi vallutamine liiga kiire, sest teine pool osast pidi kuluma juba lõpuvärgile.
Hea, et ei läinud nii, nagu ma juba karta jõudsin, et Doctor laseb jalga ning me ei saagi teada, kes River on. Huvitav, millal mõeldi välja, et River võiks Amy ja Rory poeg olla. Kindlasti mitte siis, kui ta esimest korda mängu toodi (ja siis kohe surma sai - huvitav, kui vana ta siis lõpuks oli ja kui vana ta praeguses osas veel oli)
Ise küsin, ise vastan:
Tsiteerin:: |
Except for flashbacks, River Song has only been used in two-part stories, all of which were written by Steven Moffat. |
http://tardis.wikia.com/wiki/River_Song |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2011 1:18 pm Teema: |
|
|
River pole poeg, vaid tütar
Üldiselt arvasin tema tausta ära juba mõni episood tagasi ja pisike lootus oli, et sellest räägitakse hooaja viimases osas (et pingeid üles kruvida). Natuke pidin ikkagi hooaega poolitavas episoodis pettuma, kuigi algus ajas nii naerma ja oli lihsalt nii hea, et vaatasin seda lausa mitu korda  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 29, 2011 12:43 am Teema: |
|
|
Ja Doctor Who on tagasi!
Spoilerite oht.
Nüüd oleme näinud hetke, mil Doctor kohtub Riveriga, kes tundub temast kõike teadvat ning lõpuks ka seda, mil River kohtub Doctoriga. Doctor kohtub Riveriga ja viimane sureb. River kohtub Doctoriga ja viimane sureb.
Huvitav on see, et kui River nii kaua Doctori tapmist ootas, kuni temaga lõpuks kohtus, siis kas Doctori plaan teda leida ja päästa ei lähegi läbi?
Mels rääkis ka, et eelmise regeneratsiooni ajal oli ta väike tüdruk NY tänavatel. Ja siis millalgi ka pisike Mels omavanuste vanemate juures. Huvitav, kaua tal üldse kulus aega ja vaeva, et nendeni jõuda?
Mõtlesin juba vahepeal seinale joonistama hakata, et asjast paremini aru saada. Kõigepealt perekond Pondide timelime, seejärel Doctor ja siis River. Isegi kui Pondide suhteliselt sirgjooneline värk aluseks võtta, läheks Riveri ja Doctori pidev hüppamine ja nende erinevate minade kohtumise joonistamine keeruliseks. Tulemus oleks ilmselt midagi sellist http://menagerieofminds.files.wordpress.com/2010/03/scribbles.jpg |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Sept 04, 2011 11:48 am Teema: |
|
|
Teine osa oli igav. Olen vist S Moffati kirjutatud osadega nii ära hellitatud, et kõik muu tundub nõrk. Kolmanda osa tutvustus selle osa lõpus lubab aga taaskord midagi uhket. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|