|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 12:57 am Teema: |
|
|
täpselt nii, ka mina õhutan teid seda vaatama, kuigi ise seda eriliselt ei jälgi, aga vahest olen vaadanud... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 10:35 am Teema: |
|
|
Ise vahepeal paari osa olen näinud, siis kui päeval oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 11:41 pm Teema: |
|
|
Kuulge, kuidas saab üks foorum surnud olla, kui seal on kasutajaid, kes teevad juba oma esimesel päeval 40 postitust.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 11:44 pm Teema: |
|
|
Tõsi-tõsi, aga loodetavasti ei ütelnud see inimene esimese korraga kõike välja.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 11:23 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Kuulge, kuidas saab üks foorum surnud olla, kui seal on kasutajaid, kes teevad juba oma esimesel päeval 40 postitust.  |
Võibolla selles ongi probleem, lahmitakse oma esimesel päeval vaimustusest need 40 posti ära ja siis jäetakse unustusse... |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 12:04 pm Teema: |
|
|
See kasutaja olin mina ja ma ei ole seda foorumi unustusse jätnud. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
Ma arvan, et see teema on ennast nüüd ammendanud ja vähemalt mõneks ajaks võib selle sulgeda. Rõõmutundega, et foorum on taas ellu ärganud, panen selle teema pidulikult lukku.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|