Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Milline Harry Potteri raamat pakkus sulle kõige enam huvi? |
"Harry Potter ja tarkade kivi" |
|
5% |
[ 2 ] |
"Harry Potter ja saladuste kamber" |
|
0% |
[ 0 ] |
"Harry Potter ja Azkabani vang" |
|
30% |
[ 12 ] |
"Harry Potter ja tulepeeker" |
|
23% |
[ 9 ] |
"Harry Potter ja fööniksi ordu" |
|
41% |
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 39 |
|
Autor |
Teade |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Reede Apr 28, 2006 3:31 pm Teema: |
|
|
shake kirjutas: |
Wendelh kirjutas: |
HP-d peaks lugema juba sellepärast, et oma silmaringi laiendada. Nii lapsed kui täiskasvanud. |
Sellest ma nüüd küll aru ei saanud? Mismoodi HP raamatud silmaringi laiendavad? Jah, arendavad ehk fantaasiat, pakuvad emotsionaalset pinget, aga silmaring? |
Väga palju on seal tegemist inimeste vaheliste suhetega nt. Harry-Tüdrukud, Dumbledore-Voldemort (osa 6) Ron-Harry tülid jne. See tuleb kindlasti ennem kasuks, kui kahjuks. _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 2:39 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Harry Potter and the Deathly Hallows will be published on Saturday 21st July 2007 |
www.jkrowling.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
jaanuse Kadett
|
Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 2:04 pm Teema: |
|
|
Parim seeria raamat siiamaale on kuues, "Segavereline Prints". Seitsmes ilmselt veelgi parem - osast osasse on aina mõnusamalt kirjeldatud pubekate omavahelist nägelemist ning Snape on igas raamatus tasemel. Kui lemmikkangelastest rääkida, siis... on selleks Snape. Mõnusalt irooniline... Kui siiamaale olen kannatanud, kuniks tõlge väljas on, siis seitsmes raamat läheb loosi inglisekeelsena. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 12:40 pm Teema: |
|
|
!!!
Lihtne ja aktuaalne asi, lihtne juba olemasolevasse plotti siduda, päris huvitav  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 8:52 pm Teema: |
|
|
Kunagi kui noorem oli siis väga meeldis, lugesin esimesi kolme raamatut 2+ korda läbi. Praegu vaatan sellele kui lasteraamatule, enam absoluutselt huvi ei paku. Esimesed raamatud olid minu arust ka huvitavamad. Mida tahapoole seda igavamaks läks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Nelj Aug 27, 2009 11:06 pm Teema: |
|
|
Thor kirjutas: |
Kunagi kui noorem oli siis väga meeldis, lugesin esimesi kolme raamatut 2+ korda läbi. Praegu vaatan sellele kui lasteraamatule, enam absoluutselt huvi ei paku. Esimesed raamatud olid minu arust ka huvitavamad. Mida tahapoole seda igavamaks läks. |
Filmide poole pealt mida enam taha poole seda enam muutub ¾anr romantika teemaks mis üldiselt bullshit. Aka mõte kaob suht ära. _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 7:23 pm Teema: |
|
|
kangur1000 kirjutas: |
Thor kirjutas: |
Filmide poole pealt mida enam taha poole seda enam muutub ¾anr romantika teemaks mis üldiselt bullshit. Aka mõte kaob suht ära. |
Täiesti nõus. See müstiline 'Harry Potter'i fiiling mis alguses oli on ära asendatud mingi nõrga armastuslooga. _________________ Better a little which is well done, than a great deal imperfectly. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Okt 26, 2009 6:41 pm Teema: |
|
|
Potter ongi lugu täiskasvanuks saamisest, millele nagu muuseas on juurde segatud eepiline hea ja kurja vaheline võitlus - nagu Rowling ise tihti öelnud on.
Seega suhtedraamade mängutulek oli igati ootuspärane areng, veidi kummaline oleks olnud, kui neid ei oleks üldsegi olnud.
Ja kuigi ma nõustun, et kuues film kannatas just selle pärast palju, siis raamatuseeria ise jäi - minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt - täpselt sama nauditavaks. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Anomaly Kadett

|
Postitatud: Püh Mai 16, 2010 5:59 pm Teema: |
|
|
Mina olin kunagi Potteri suur fänn. Kõik 7 raamatut on olemas ja 2+ korda läbi loetud. Praegu enam nii hullult ei fänna, aga kui raamatu kätte võtan, siis ei saa seda ikka enne käest panna, kui on mitu peatükki loetud.
Kõige rohkem meeldib 3. osa. Sellest raamatust olen mõne koha võib-olla isegi 20 korda läbi lugenud. Kõige huvitavam on see dementorite teema.
"Azkabani vangi" film ei meeldinud nii väga, sest seal olid mõned faktid muudetud.
"Surma vägised" oli ka päris hea. Ootan juba, millal film välja tuleb. Sellest osast tehakse kaks filmi. Võib-olla siis ei jäeta paljusid huvitavaid kohti filmist välja.
Aga võib-olla tehakse kaks osa ainult sellepärast, et fännidelt rohkem raha kätte saada. Ikkagi viimane osa ju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|