Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2005 11:33 am Teema: Empire |
|
|
Kurb, aga tegu on minisarjaga, võiks ikka täispikk sari olla.
http://www.imdb.com/title/tt0403759/
Mulle väga meeldib see sari, hea vaheldus ulmele
Tegevus toimub Rooma Impeeriumis peale Caesari mõrva. Caesar nimetas oma pärijaks Octaviuse ja Senat soovib teda tappa, ainus mis nende kahe vahel seisab, on endine roomlasest gladiaator Tyrannus.
Vigu on ka ikka sarjas tehtud, aga ikkagi hea sari on
Üks vea näide: Caesar lamab surnuna ja on näha, et tal on pulss, kael õrnalt "tuksub" _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2005 1:45 pm Teema: |
|
|
See on tõesti hea sari..
Aga ma sain sellest juba nati pärast veebruari teada.. niiet olin sellest juba ennem teadlik.
Aga jah... lahe sari. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2005 2:26 pm Teema: |
|
|
Sain sellest teada kui otsisin 4400 kohta infot ja see oli juuni keskpaigas vist. See osa, kus nad gladiaatorite koolis olid, oli väga hea . See boss seal tundus olevat Tyrannuse fänn, et ta Tyrannuse võtteid imiteeris. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2005 2:44 pm Teema: |
|
|
Ei olnudki sellest sarjast enne midagi kuulnud, tänan informeerimast.
Üritan kindlasti vaadata mingil ajal. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Juul 27, 2005 10:59 am Teema: |
|
|
Oma suureks üllatuseks avastasin täna, et järgmine episood tuleb 26. juuli 2006 ... Egas midagi kui oodata
edit: leidsin paar vihjet, et ikkagi nii kaua ei pea ootama ... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Aug 03, 2005 6:21 pm Teema: |
|
|
Niisiis, Tv.com ei anna rohkem infot tulevaste episoodide kohta, niiet võib vist õelda, et läbi sai... Sellest annab märku ka, see, et Octavius sai Rooma imperaatoriks.
Praeguse seisuga viimane osa oli odavalt tehtud, aga mind see ei häirinud. See nn "suur lahing" 7 Leegioni vahel (Caesari Legendaarne Kolmas vs 6 Marcus Antoniuse leegionit) toimus metsas ja see tõttu ei häirinud näitlejate vähesus, ega see tegelikult suur eepiline kinofilm ka pole (nagu Trooja või Taevane Kuningriik).
Kui Tyrannus oleks päriselt elanud, siis ta oleks vist kõige kuulsam gladiaator üleüldse ja Spartacus tema järel :p _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 5:56 pm Teema: |
|
|
Suht kogemata leidsin sarja Rome kohta andmeid
http://www.hbo.com/rome/
Kas Empire's oli Caesari 13. Leegion? Mu meelest oli. Rome'is on ka vist see samune
Väga hea, et selliseid sarju tuleb. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 12:22 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Suht kogemata leidsin sarja Rome kohta andmeid
http://www.hbo.com/rome/
Kas Empire's oli Caesari 13. Leegion? Mu meelest oli. Rome'is on ka vist see samune
Väga hea, et selliseid sarju tuleb. |
Rome'i kaks esimest osa nähtud. Sarja näitab telekanal HBO, mis on näidanud ka muid kvaliteetseid ja populaarseid sarju, nagu Sopranod ja Mulla all ning Rooma kvaliteet ei jää kuidagi alla.
Mulle igatahes täitsa istub see sari, nagu juba mainitud, on see heaks vahelduseks ulmele ja kuna ma olen nagunii ajaloohuviline, siis seda parem. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:49 pm Teema: |
|
|
Nii Rome esimene hooaeg nähtud, hea sari Rooma teemalised filmid ja sarjad alati lemmikute hulka kuulunud. Selles sarjas on rohkelt seksi ja vägivalda vb- isegi liiga palju
Ühest asjast ma aru ei saa, mis kuradima pärast teine hooaeg alles aastal 2007 tuleb ^^
HBO has renewed its epic drama series ROME for a second season, it was announced today by Carolyn Strauss, president, HBO Entertainment. Production of the 12-episode second season will begin next March, with the debut set for 2007.
http://www.hbo.com/rome/news/ _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 4:48 pm Teema: |
|
|
Ei ole olnud võimalust Rome näha (SG1 ja SGA )
Et siis soovitate seda sarja? _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Dets 15, 2005 10:25 pm Teema: |
|
|
Ei ole olnud võimalust Rome näha (SG1 ja SGA )
Et siis soovitate seda sarja? |
Soovitan(me) ikka jah.
Rome nimetati Golden Globesi Best Television Series - draama nimekirja.
LiveLong JULIUS CAESAR  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Okt 31, 2006 9:19 pm Teema: |
|
|
Uudiseks siis niipalju, et Kanal2 hakkab näitama sarja Rome alates 8. novembrist. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Nov 01, 2006 1:47 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Uudiseks siis niipalju, et Kanal2 hakkab näitama sarja Rome alates 8. novembrist. |
Tõesti väärt sari. Avaosa esimesel viiel minutil näidatav leegioni kaitse- ja vastase väsitustaktika võttis mul juba suu ammuli. God damn fine piece of work !!! _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Nov 19, 2006 3:50 pm Teema: |
|
|
Väärt sari on tõepoolest.
Nagu Enterprise, olen ka mina ajaloo huviline.
Episoodiliselt kommenteerima ei hakka, aga sari on tõepoolest suurejooneline. 100 miljonit dollarit terve hooaja kohta on päris palju. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Nov 19, 2006 6:01 pm Teema: |
|
|
100 miljonit dollarit terve hooaja kohta on päris palju. |
Hooaja kohta polegi midagi väga ulmelist. Usun et Lost ja teised tippsarjad ei jää palju alla.
Kallima TV sarja tiitel peaks kuuluma Band of Brothersile ($125 miljonit). _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Nov 19, 2006 6:19 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
100 miljonit dollarit terve hooaja kohta on päris palju. |
Hooaja kohta polegi midagi väga ulmelist. Usun et Lost ja teised tippsarjad ei jää palju alla.
Kallima TV sarja tiitel peaks kuuluma Band of Brothersile ($125 miljonit). |
Seda küll, et hooaja kohta pole midagi ulmelist. Kusagilt kuulsin, et ulmesarja episoodi kohta käidakse välja 5-10 miljonit dollarit, aga see ei pruugi tõele vastata. Igatahes on see 100milj hästi paigutatud.
BoB on ka üks parimaid sarju mida ma tean, 125 miljonit teeb episoodi kohta umbes 12,5 milj... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Nov 19, 2006 6:48 pm Teema: |
|
|
Kusagilt kuulsin, et ulmesarja episoodi kohta käidakse välja 5-10 miljonit dollarit, aga see ei pruugi tõele vastata. |
Ei tohiks tõele vastata.
Babylon 5 episoodi eelarve oli umbes 850 000$, Farscape kuskil 2-3 miljonit. Google otsing annab et Stargate SG-1 episood maksab umbes 2,2 miljonit. Võibolla Firefly oli natuke kallim, nii 3-4 miljonit. Ei usu et üle 4-5 miljoni mingi ulmesari on. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|