|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
37% |
[ 3 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
37% |
[ 3 ] |
6 |
|
25% |
[ 2 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 8 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Esm Dets 27, 2004 11:50 pm Teema: TOS - 1x09 "Dagger of the Mind" |
|
|
Järjekordses osas peab tähelaeva meeskond jagu saama kurjast teadlasest, kes mälu kaotades peab ise üksinduse käes kannatama.
_________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Viimati muutis seda TrekRanger (Teis Dets 28, 2004 12:30 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Teis Dets 28, 2004 12:30 am Teema: |
|
|
Põhimõtteliselt mulle see osa meeldis, kuigi oli natuke igav. Ei oskagi midagi kommenteerida, selline suhteliselt väheütlev osa, kuigi idee iseenesest oli intrigeeriv ning sobib ka tänapäeva, kus kurjategijate parandamiseks üritatakse kasutada alternatiivseid meetodeid.
"esimene kiirus"....... _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Teis Dets 28, 2004 12:35 am Teema: |
|
|
Minu arvamus ühtib Enterprise'i omaga.
Lisaksin veel, et selline ravi tuletab mulle meelde seda, mis tehti "surma mõistetuga" B5'es. Mälestused asendati mingi teise inimese omadega.
Kahtlemata hakataks sellist masinat kuritarvitatama, nii et loodame, et sellist asja kunagi välja ei mõelda.
Osa ise oli tõesti natuke igav, kuid ma paneks samuti seitse punkti, sest loojad suutsid välja mõelda midagi uut ja erilist.
Esimest korda nägime ju ka vulcan mind meldi. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Viimati muutis seda TrekRanger (Teis Dets 28, 2004 5:16 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Equ Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Teis Dets 28, 2004 11:15 am Teema: |
|
|
Tre,
Panin 6..nagu viimasel ajal kombeks Aga jah, ütleme nii, et Harju keskmine..suurt midagi erilist ei olnud. Välja arvatud jah vulkanlaste eripärade tutvustamine ja muidugi see noor tibist psühholoogia doktor..hehe "Kas eelmise aasta labori jõulupidu mäletad" irw..Karm, karmid ajad, karmid mehed/naised.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
|
Shadow Kontradmiral
Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Teis Dets 28, 2004 5:11 pm Teema: |
|
|
Üsna tüüpiline mad doctor drama, kuid üle pika aja oli seda vana head episoodi ikkagi huvitav vaadata.
Näitleja Morgan Woodward Dr. Simon Van Gelderina kujutas veenvalt ja tõepäraselt inimest, kelle ajusid kurja aparaadi abil tugevalt väänatud. Tõstaks muidugi esile dialoogi tema ja Spocki vahel, k.a. ka vulcan mind meld.
Paraku üldse mitte veenvalt ei mõjunud Dr Helen Noel - sorry, kui ta oli tõesti psühholoogiadoktor, siis mitte eriti tugev oma alal. Vähemalt tema kompetentsus oma alal ei selgunud kuidagi, kuna enamuse ajast tegeles ta põhiasjalikult flirtimisega. Tema vormikleit oli tõeliselt kentsakas, kui seda nüüd päris kleidiks võibki nimetada
Vähemalt oli ta julge ja vapper naistegelane, kes suutis enda eest võidelda, kui vaja, nii et ma väga ei virise.
Ainult ma panin imeks, et kõik nn patsiendid, kes sellest ajuloputusmasinast läbi käinud olid, muutusid üsna zombi-sarnaseks, ainult jumala eest mitte kapten Kirk
Ja veel - kui Tantalus V oli juba vangide koloonia, siis kontroll oli seda asjaolu arvestades küllaltki nõrk. Saatsid nad ju üles üheainsa kasti ja kohe oli seal põgenik sees Samuti annaks sealne ventilatsioonitorustik, suurepärase võimaluse vangile enese varjamiseks ja põgenemiseks. Aga ju siis nad olid nii pehmeks tehtud, et niisugune võimalus oli täiesti välistatud.
Uhh ja täiesti creepy oli alguses see stseen, kus need kaks õnnetut punasärki saavad kapten Kirki käest oma ebakompetentsuse eest võtta. See polnud eriti kadestamisväärne situatsioon, ülemuse ees lolliks jääda
Ok, tundub, et ma ka seekord ei suutnud ma tõeliselt intelligentset süvaanalüüsi kirjutada
Annan 7 punkti. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
|
Luury Veteran
|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 12:51 pm Teema: |
|
|
Niisiis minu esimene trekk. Tundus päris lahe ja üritan veel vaadata. Kuna pole teisi osi näinud, siis ei oska seda võrrelda aga meeldis.
Kui kõik osad on nii lahedad(lahedamad), siis... |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 4:23 pm Teema: |
|
|
/\
You will be assimilated. Resistance is futile. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
AlienX Veteran
Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 8:56 pm Teema: |
|
|
Huvitava ideega osa oli, kuid teostus ja lõpptulemus jättis soovida. Esiteks on see hullu doktori teema, seda on juba liialt palju ära leierdatud. No palju vigu ei leiagi, va nõrk sisu. Seda episoodi ei saagi pikalt kommenteerida, sest see on lihtsalt minu arvates nii sisutühi. Midagi üritati, aga siiski, 6,5/10.
Siiamaani on olnud TOS keskmine, ei saaks öelda et väga halb, aga väga heast on asi kaugel. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|