Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 8:04 pm Teema: Star Warsi nalja filmid/multikad |
|
|
Mõtlesin,et võiks teha topicu kuhu te võiksite panna naljakaid klipe või multikad star wars'ist ja oma muljeid avaldada, mul on siin kaks ülihead klippe:
* http://starwars.lego.com/en-us/ScreeningRoom/Revenge/Default.aspx
* http://www.newgrounds.com/portal/view/256919
teises filmis kõige parem koht oli see kus üks jedi karjub mace'ile : " Yo Mace! Wasup G?" (see oli ikka kõige paremini tehtud ) _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fletcher Lipnik

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 5:50 pm Teema: |
|
|
seda poofs ma olen varem näinud ja päris naljakas oli , selle teema võib lukku panna kuna ma ei pannud tähele ,et on juba üks selline topic olemas  _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Veeb 07, 2011 2:56 am Teema: |
|
|
Volkswagen Commercial: The Force
Ehk siis uue Volkswagen Passati reklaam noore Darth Vaderiga.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nielander Viitseadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 15, 2011 11:34 pm Teema: |
|
|
Mitte küll päris klipp või film, aga tundus kõige sobilikum teema selle jaoks.
Death Star in a nutshell!
Päris põhjalik ja päris huvitavaid fakte, eriti lõpuosa.
 _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|