Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 3:06 pm Teema: Narkomaanid |
|
|
Tervist.
Kas teie meelst on narkarid ühiskonnale suureks probleemiks?
igatahes, mis arvate, laske aga käia. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 6:03 pm Teema: |
|
|
Küsimuse püstitus on natuke segane. Mismoodi probleemiks? Ei usu et on. Loomulikult ei taha ma mingil juhul et minule lähedased inimesed oleks narkomaaniaga seotud.
Ma pole suur "moraalijünger" (jälgin põhimõtet "ela ise ja lase teistel elada"), kuid olen väga suur narkootikumide vastane. Pole ise kunagi tarvitanud ja ei hakka ka kunagi tarvitama. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 6:23 pm Teema: Re: Narkomaanid |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
Kas teie meelst on narkarid ühiskonnale suureks probleemiks? |
Retooriline küsimus. Sellises hulgas nagu meil neid esineb on nad teistele probleemiks tõesti. Kuigi olen Sigmaga nõus (ela ise ja ... jne.) , siis kahjuks narkarid seda motot ei jälgi. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 2:56 pm Teema: |
|
|
Tasuks täpsustada, mida täpselt peetakse silmas mõiste "narkomaanid" all. Narkootikume on paljusid erinevaid liike, nad kõik mõjuvad isemoodi ja mõned on isegi täiesti legaalsed, alkohol ja nikotiin näiteks. Loomulikult mõjub varastav ja rööviv heroiinisõltlasest narkomaan eemaletõukavalt. Ma ise arvan, et inimene otsustab ise, mida tarbida ja palju tarbida ja niikaua kui ta teistele ohtlikuks ei muutu, on see tema oma asi. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 5:44 pm Teema: |
|
|
narko mõju all oleva isikuga on kakelda suht nüri, tüüp on kiirmini püsti kui ta sinna lendas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarthAnubis Leitnant

Liitunud: 1 Apr 2007 Postitusi: 62 Asukoht: Galaktika tumedaimad kohad
|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 3:48 pm Teema: |
|
|
küsimus võiks pigem olla esitatud - kas narkomaania on probleemiks. et mina olen nendega siiski oma töös kokku puutunud, enamasti õnnetud ja rumalad inimesed ytleks. selles suhtes muidugi arvamusel kui mind ei torgi las olla, aga kahjuks on see kogu yhiskonna arvamus nii et jah  _________________ Feel the power of the dark side!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fletcher Lipnik

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 6:06 pm Teema: |
|
|
Ma usun, et ükski siinne foorumlane ei ole puutunud kokku nende ühiskonnakihtidega, kus narkomaania probleemiks ON. Paljude tutvusringkonnas (paraku ka minu) on inimesi, kes tarbivad kanepit või seeni, alkoholist ja tubakast rääkimata. Aga selliste eksemplaridega nagu Kahvli saate Roman, ei ole vist päriselt ükski ulmefoorumlane trehvanud. Või...? _________________ http://fletchujafilmid.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|