Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Viper Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2005 12:10 am Teema: Parim õudukas. |
|
|
Põhimõteliselt mul selline probleem, et ma olen suur õudukate fänn aga pole kahjux veel leidnud seda õiget õudukat. Sellist mis ikka vaadates kananaha kerele tõmbab ja suurest ehmatusest täis end lased.
Sellega seoses tahax ma teada teie arust parimat õudukat ja võimalusekorral see kuhugi üles uppida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2005 12:16 am Teema: |
|
|
Tere tulemast foorumisse!
Minule meeldivad ka õudukad hästi. Siiani pean enda jaoks kõige hirmsamaks filmi "House on Haunted Hill". Ma mäletan, et käisin seda kinos vaatamas ja ausalt öeldes ma ikka paar korda võpatasin hirmust . Ma ei tea, kas ta enam praegu avaldaks sellist mõju, sest see oli juba mitu aastat tagasi, aga ta on mulle igal juhul meelde jäänud.
Enamik õudusfilme, mis tehtud on, on kahjuks pigem komöödiad ning tegelikult neis midagi hirmsat ei ole. Kui aga soovid lihtsalt ennast häiritult tunda, siis ma pigem soovitaks sellist filmi nagu Cannibal Holocaust, mis on lihtsalt rõve, aga mitte õudne.
oh, ja btw, selle "uppimise" kohta on siin midagi:
http://www.ulmefoorum.pri.ee/foorum/viewtopic.php?t=33 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viper Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2005 2:59 am Teema: |
|
|
Mis aasta film "House on Haunted Hill" oli kas 1999 või sis 1958? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2005 6:22 pm Teema: |
|
|
Sorry, oleks muidugi pidanud täpsustama, et mõtlesin uuemat versiooni, ehk siis 1999. aasta filmi. Vanemat pole ma lihtsalt kahjuks näinud.
(Kuigi muidugi, seik, et ma ütlesin end seda kinos näinud olevat, võiks siiski vihjata, et tegu on uuema teosega ) _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tralayn Kadett

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 11:58 am Teema: |
|
|
Minu lemmikõudukaks on "Carrie", muidu vaatan neid suht harva ja vähe.
Korra olen kinus ka vaatamas käinud, "U-Turni", see ei olnud isegi õudne mitte. Häid õudukaid on vähe (minu arvamus). _________________ Grrrrr...Amps!
Keskmaa Ordu |
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 6:46 pm Teema: |
|
|
Carrie on hea... soovitan samuti...
ise midagi head pakkuda ei oska sest viimaste aastate omad on k6ik lamedad suhteliselt... _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion Kadett

Liitunud: 12 Jan 2005 Postitusi: 2 Asukoht: Tallinn(Valged Sadamad)
|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 7:32 pm Teema: |
|
|
Vimm.  _________________ Hihi. Kartke. Spämmide gunn on siin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cuccurcurat Lipnik

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 8:35 pm Teema: |
|
|
The ring...see pidi tapavalt õudne olema, et isegi kõige külmaverelisem saab endale 15 magamata ööd ...mina nt olen siuke õudukate fänn, aga mingeid õudusunenägusid küll nägema ei hakka ...ma pole the ringi vaadanud, aga Freddy Krugeri 1.osa soovitan küll.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
turgon Lipnik

|
Postitatud: Reede Jan 14, 2005 7:58 am Teema: |
|
|
Elavate surnute öö, vanem versioon. Kui miski saab selle vastu, siis ütelge mulle ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion Kadett

Liitunud: 12 Jan 2005 Postitusi: 2 Asukoht: Tallinn(Valged Sadamad)
|
Postitatud: Reede Jan 14, 2005 4:45 pm Teema: |
|
|
turgon kirjutas: |
Elavate surnute öö, vanem versioon. Kui miski saab selle vastu, siis ütelge mulle ka. |
Vimm. _________________ Hihi. Kartke. Spämmide gunn on siin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viper Kadett

|
Postitatud: Laup Jan 15, 2005 12:03 pm Teema: |
|
|
cuccurcurat kirjutas: |
The ring...see pidi tapavalt õudne olema, et isegi kõige külmaverelisem saab endale 15 magamata ööd |
Tegelikult Ameerika "The ring" on suht koht jama, aga jaapani oma "Ringu" on poole kõvem. Jaapan teeb üldse kõige korralikumaid õudukaid soovitax kindlalt ära vaadata "A tale of two sisters" 2003 aasta film. Mõnes kohas ikka võpadasin kui vaatsind. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Laup Jan 15, 2005 5:10 pm Teema: |
|
|
Kui sa oled juba fänn, siis ei ehmata sind enam ükski "õuka" Mina jaoks on ja jääb A Nightmare On Elm Street. Vanus oli paras... hiljem kuu aega nägin unes õukasid. Peale seda on vast vaid The Thing olnud midagi jubedat. Hilisemast ajaloost nautisin selliseid asja nagu The Cube ja siis üks b-kategooria film, mille pealkirja ei suuda ma kuidagi meenutada.. aga põhimõte oli läbi tumeda-tumeda metsa sõitmine ja suremine
Zombi-filmide nimistus meeldib kõige rohkem Dawn of The Dead 2004-da aasta variant. Kõik originaali olulisemad elemendid olid olemas, samas silmailu oli oluliselt rohkem. Keegi võiks kunagi asjaliku versiooni Day of The Dead-ist ka teha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Jan 15, 2005 6:28 pm Teema: |
|
|
Dawn of the dead oli jah üpriski hea õudukas. See 28 days later oli kah
hea. Siis Feddy Krueger'iga filmid on veel head. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rez Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 18, 2005 7:07 pm Teema: |
|
|
Tralayn kirjutas: |
Korra olen kinus ka vaatamas käinud, "U-Turni", see ei olnud isegi õudne mitte. Häid õudukaid on vähe (minu arvamus). |
U-Turn ei olnud õudne sest ta pole õudukas.
Ise soovitan teile Ju-On'i seeriat (5 osa kuid viimane on alles valmimas) või siis Ringu (3 osa) seeriat. Samas Child's Play oli ka omamoodi tore kuid mitte eriti õudne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viper Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2005 3:45 pm Teema: |
|
|
tavaliselt mulle meeldivad zombi filmid aga Down of dead oli suhtkoht jama.
Ja see et ringul on 3 seeriat on kll suur üllatus mulle. ise olen nigu üht ainsat näind ja vend praega kiidab julmalt The Grudget plaanis kunagi lähiüüsel ära vaadata. vend igatahes peale seda vilmi ei julgend välja suitsule kah minna  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2005 9:56 pm Teema: |
|
|
Endale on vinge elamuse andunud järgmised filmid:
1. The Eye
2. Psycho
3. The Shining
4. House of 1000 Corpses
5. The Ring
6. The Others
Kunagi ajas muidugi judinad peale ka "A Nightmare On Elm Street" Väiksena tekitas ka jubedust "Hukkunud alpinisti hotell" ja "Navigaator Pirx" _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nrvous Kadett
|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 11:26 am Teema: |
|
|
Soovitan sul Hellraiser'i saaga läbi vaadata, esimest korda vaadates on päris jäle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 6:55 pm Teema: |
|
|
Hmm.. Navigaator Pirx ja Hukkunud Alpinisti Hotell väärivad erilist au imho täiesti "tegijad" filmid. Vaatasin isegi neid suu ammuli.
Texas Chainsaw Massacre 1974. RRRRRRrrrrrrRRRRrrr  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viper Kadett

|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 4:01 am Teema: |
|
|
velz83: mis film see The Eye on, kusagilt netist ka selle kohta lugeda saab, kuna IBM ei and mlle mitte mingit vastust. Aga tegelt tahax mainida et The Ringist on parem film Ringu japside osa ennem mainis veel keegi et ringul on ka seeriat. Ja House of 1000 corpses on rohkem komöödia kui õudukas. Aga noh see on aint minu arvamus. Ja need ülejäänud vilmid mis sa loetlesid proovin kusagil lähitulevikus tirida ja ära vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 8:55 am Teema: |
|
|
House of 1000 Corpses, on sügavalt haige film, sellepärast see mulle meeldibki. Aga ega ta õudne pole jah(välja arvatud mõned karakterid).
The Eye _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|