Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tint Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 9:31 pm Teema: Möhh? |
|
|
Kas ainult mul on nii, et ma ei leia kohta kuhu sisestada oma kodulehe aadress?
Teiste inimeste profiile vaadates on ju koht täitsa olemas, kus kodulehte näitab. Ometi leidsin mina, et ainult Enterpraisel ja Trekrangelil on koduleht sisestatud... Privileegid? _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 9:42 pm Teema: |
|
|
Tegelikult on mõnel veel kodukad täitsa olemas. Isegi mul oli mingi aeg koduka aadress olemas, aga võtsin selle mingi aeg maha ja nüüd ei leia mina ka, kuhu seda saaks panna, kui vajadus tekiks.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 10:50 pm Teema: |
|
|
Huvitav lugu, et ma ka ei näe seda enam. Tõesti ei tea milles asi.
Edit: Uurisin asja ja ei saa tõesti aru milles asi on, seda välja lihtsalt pole enam. Kui koju jõuan, siis üritan mõne file'i uuesti üle kirjutada, eks näis kas aitab või ei. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Aug 17, 2007 12:06 am Teema: |
|
|
Teatan võidukalt, et probleem on lahendatud, kodulehe väli on tagasi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 7:41 pm Teema: |
|
|
Ja peale seda pole liitunud foorumiga ükski kasutaja. Psyho 10.08.07. ja kõik. Kas on ulme tõesti nii alla käinud ja huvilisi pole või ei saa regada või... . Poole aasta jooksul 0 on igatahes ebanormaalne. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 8:57 pm Teema: |
|
|
kõik vähegi tõsiseltvõetavad on siin  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 10:31 pm Teema: |
|
|
Yoda kirjutas: |
kõik vähegi tõsiseltvõetavad on siin  |
Heh jah, nii ta ilmselt on.
Kuigi tuleb tunnistada, et foorumi allakäigu peasüüdlased on ilmselt administraatorid, ehk siis mina ja Enterprise. Kumbki meist pole siin enam eriti postitanud ja proovinud foorumit elus hoida.
Ilmselt tuleb meil ennast taaskord parandada, sest vastasel korral sureb foorum lõplikult välja.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 10:42 pm Teema: |
|
|
Jep, tunnistan minagi süüd ehk siis viitsimatust natuke vaeva näha ja kommenteerida. Väga tahaks ennast käsile võtta, aga hetkel midagi lubada ei julge.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 11:35 pm Teema: |
|
|
Yodal on täiesti õigus
Ma hakkan vaikselt vist rohkem postitama varsti, töö muutus ja istun palju arvutitaga nüüd  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 5:02 pm Teema: |
|
|
Aga kas foorumit on vaja iga hinna eest elus hoida? St tähtis on et postitustes oleks sisu, ikka kvaliteeti ajame taga (see on meil täitsa olemas, üritame ikka hoida) mitte kvantiteeti! Foorumi eesmärk peaks olema liita ulmehuvilisi üle Eesti ja vägisi mingeid suvalisi tüüpe siia tekitada pole mõtet. Oleme kuidas oleme ja juttu jätkub kauemaks.
Head iseseisvuspäeva!  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|