Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Macyntoch Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 17, 2005 10:02 pm Teema: The Grudge / Vimm |
|
|
Soovitan kõigil see film hankida, sest te ei kujuta mitte ettegi kui hea horror see on, parim mida ma oma elu jooksul näinud olen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rez Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 18, 2005 7:09 pm Teema: |
|
|
Ju-On 3 on parem ma usun kuigi pole näinud ameeriklaste versiooni. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 5:30 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea. Mulle tundub küll täiesti tavaline õudukas. Kujutan ette, et seal on hästi palju pingsat tagaajamist...? _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Viper Kadett

|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 3:50 am Teema: |
|
|
Tegelikult oli see film julmalt jama, kas keegi peaks selliste kutsika silmadepeale ära ehmatama või mis nad arvavad. Ma just lõpeasin vaatamise ja kogufilmi jooksul ehmatasin aint korraära ja see oli ka alguses. Kogu sisu on väga ette aimatav ja efektid on jamad.
aga see on minu arvamus |
|
Tagasi üles |
|
 |
LynX Kadett

|
Postitatud: Püh Jan 23, 2005 7:57 pm Teema: The Grudge |
|
|
Päris õudne oli Hääled olid veel õudsamad:)
Soovitan soojalt  _________________ Just a guy! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cuccurcurat Lipnik

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 9:37 pm Teema: |
|
|
vahepeal oli üsna rõve, aga hullult õudne küll polnud, pigem jäle...valged silmad mustas näos  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2005 9:02 pm Teema: |
|
|
Hmm, jah, tegelikult oli küll paar suht ehmatavat momenti, kuid see oli pigem üles ehitatud audiole kui visuaalile. Õigemini ainuke koht, kus ma otseselt ehmatasin oligi suht alguses see nägu seal pööningul.
Lõpp oli kuidagi "enne nähtud", samas oli seda nagunii oodata, kuna selleks anti juba varem vihjeid.
Polnud muidugi paha film iseenesest, kinno läksin ma tunduvalt madalamate ootustega, 6/10 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Esm Märts 28, 2005 4:49 pm Teema: |
|
|
Ee.. Vaatasin seda algset versiooni, Jaapani oma siis, 1 osa. Muusika on pädev ning näitlejatöö ka täitsa hea. Kaamera liikumine meeldis. Üldiselt minu arvates tegu suhteliselt puhtalt psühholoogilise linateosega. USA varianti pole näinud ja vist ei taha ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Märts 28, 2005 8:50 pm Teema: |
|
|
Vaatasin, eriti ei erutanud... Ootasin midagi paremat! _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 02, 2006 8:27 pm Teema: |
|
|
Kõigepealt väikene märge - ma vaatan kõike õudukaid kui põnevusfilme. "Õudsus" kui selline ei oma minule nende filmide puhul suurt tähtsust, minu jaoks on need ainult uudishimu tekitajad (eeldates, et need on hästi tehtud).
Mulle The Grudge päris meeldib. Oma osa mängib siin ka see, et Sarah Michelle Gellar on üks minu lemmiknäitlejatest. Väga hea näitleja, sageli alahinnatud. Filmil on huvitav sisu, müsteerium on hästi üles ehitatud. Ning mis kõige tähtsam - tekib uudishimu selle lahendust teada saada. Film õudsusega või hirmuga ei hiilga, kuid nagu ma juba mainisin, ei oma see minu jaoks suurt tähtsust.
Hinne 8/10. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Mai 03, 2006 2:12 pm Teema: |
|
|
Viper kirjutas: |
Tegelikult oli see film julmalt jama, kas keegi peaks selliste kutsika silmadepeale ära ehmatama või mis nad arvavad. Ma just lõpeasin vaatamise ja kogufilmi jooksul ehmatasin aint korraära ja see oli ka alguses. Kogu sisu on väga ette aimatav ja efektid on jamad.
aga see on minu arvamus |
see oli see koht, kus see vaim selle hiinlase sealt liftist või kuskilt üles tõmbas?
a see oli rõve, kus see mutt seal ilma lõualuuta kõndis _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jozzz Kadett

|
Postitatud: Esm Juul 31, 2006 11:13 am Teema: |
|
|
Aga öelge siis, mis seal toimub ikka..
Äkki polegi hea film  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Juul 31, 2006 11:32 am Teema: |
|
|
Jozzz, tegemist on siiski meistriteosega _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 31, 2006 1:09 pm Teema: |
|
|
Jozzz kirjutas: |
Äkki polegi hea film  |
Seda saad ainult sina otsustada. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:23 am Teema: |
|
|
Konkurentsitult kõige õudsam õuduk, mida olen oma pika elu jooksul vaadanud/näinud. Ja kui arvestada, et kodune filmoteek sisaldab peamiselt ulmet ja õudust, siis nojah, võite teha omad järeldused. Olles nüüd näinud nii jaapani kui ameerika versiooni, võin julgelt kinnitada, et ameerika versiooni vaatamise ajal viibisin suurelt jaolt õhus või turvaliselt suure selja taga. Jaapani oma ei tekitanud nii suuri nihkeid tavalises kehagravitatsioonis.  _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|