|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
40% |
[ 4 ] |
8 |
|
30% |
[ 3 ] |
7 |
|
10% |
[ 1 ] |
6 |
|
10% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 10 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 09, 2008 2:56 pm Teema: SGA - 4x16 "Trio" |
|
|
McKay, Carter ja Kelelr jäävad maaalusesse kambrisse lõksu
Väga huvitav episood, kuigi ma ei saa mitte aru, miks selle ruumi lagi nii õhuke oli ja mitte metallist. Ma saaks aru kui seal oleks olnud mingi õhutuslöör, millest McKay alla lendas, aga midagi sellist polnud küll näha. Samas lõpus tundus jälle, et ruumi lagi oli metallist, sest muidu oleks nad uuesti proovida saanud.
Õlle teema oli küll suht huvitav, peaks seda järgi tegema hakkama
8/10 Mulle täitsa meeldis
 _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Veeb 14, 2008 11:19 pm Teema: |
|
|
9 punkti, minu arust oli väga hea osa.
Kirjutasin siia ka pika kommentaari, aga kuna ma klikkasin valet nuppu, siis kõik kustus ära ja uuesti ma seda kirjutama ei hakka.
Ütleks siis lühidalt, et nalja sai palju, see mulle meeldis ning polnudki oluline, et episoodiga mitte kusagile ei jõutud.
Ka pingelisi hetki oli tegelikult palju, kuna tegelased võitlesid ju ikkagi oma elude eest. Mis sest, et õnnelik lõpp oli ette teada.
Mainiks ära siia siis lihtsalt oma väikese rahulolematuse Carteriga. Temas pole nagu enam seda sära, mis temas SG1 ajal oli. Ilmselt on tegu asjaoluga, et ta sobis vana team'iga lihtsalt väga hästi kokku ja suutis oma ande just selles koosluses välja tuua. Viimasel ajal mõjub ta aga kuidagi igavana.
See on aga lihtsalt tähelepanek, mis minu arvamust episoodist ei mõjuta. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Juul 19, 2008 4:34 pm Teema: |
|
|
Väga lahe osa minu kolme lemmiktegelasega peaosas.Kui "Quarantinis" oli Rodneyl probleeme ühe naisega, siis nüüd pidi ta hakkama saama kahega.
Sam on igavamaks muutunud, kuna enam pole tema see viimane õlekõrs,(nüüd Rodney ja ka Zelenka), vaid kõige eest vastutaja, kelle ülesandeks on tulipäid maha jahutada.
Osa oleks saanud täispunktid, kui oleks leidunud mingi üllatus. Iseeneset oli ju muidugi veidi üllatav pääsemine mitte läbi lae( @FLT mis olevat roostes olnud ühest kohast, nii sain oma nadi ing;ise keelega aru), vaid läbi põranda.
9/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|