Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
padawan Kapten

Liitunud: 3 Jan 2006 Postitusi: 144 Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus
|
Postitatud: Kolm Dets 12, 2007 5:14 pm Teema: Kolmanda planeedi saladus |
|
|
Minu kõige esimene nähtud ulmefilm.
Valmis aastal 1981 ja kuulub ulmekirjaniku Кир Булычев'i Алиса Селезнева lugude sarja. Булычев on ka filmi stsenarist.
Sisust niipalju, et Алиса läheb koos isaga kosmosereisile, et koguda Moskva loomaaiale haruldasi loomi. Reisi käigus aga satuvad kuulsate kosmoseuurijate kadumise saladuse jälile.
9/10 kui meenutada kuidas see mulle aastaid tagasi meeldis, kui olin "õiges" eas ja maitse Hollywoodi poolt rikkumata.
Kes vene keelt oskab võib selle leida ArjLover'ist
Kellel sellega raskusi, siis tunduval kehvema pildiga ja kuueks osaks hakituna kuid inglise subtiitritega on leitav YouTubest _________________ Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2007 2:47 pm Teema: |
|
|
Jajah, "jutulinnul on silmapaistev mõistus ja taiplikkus, mõistus ja taiplikkus. Taiplikkus!" Klassika.
9/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2007 1:35 pm Teema: |
|
|
Jah, ka mina virutan 9/10-st ära, eel pool nimetatud põhjuseid arvesse võttes, uuesti üle vaadata ei julge - las see film elab parem helgetes mälestustes. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|