Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi "A Disquiet Follows My Soul" |
10 |
|
12% |
[ 1 ] |
9 |
|
12% |
[ 1 ] |
8 |
|
37% |
[ 3 ] |
7 |
|
37% |
[ 3 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 8 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 6:11 pm Teema: nuBSG - 4x12 "A Disquiet Follows My Soul" |
|
|

Vabandan, et see kord nii hiljaks jäin uue teeme tegemisega. Minu jaoks on sellele episoodile hinnangu andmine raske.
Mulle meeldis Roslini ja Adama omavahelise suhte edasiarenemine ja kui väsinud nad tegelikult mõlemad on. Gaeta ja Zareki plaan laevastiku endised juhid kukutada tõotab karm tulla.
Ma ei jäänud rahule sellega, et Tyrol pole tegelikult lapse isa (nii lambist järsku). Tegemist on viimase hooajaga ja võiks siiski veidi kiiremini edasi liikuda.
P.S. 7 punkti tuleb ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 01, 2009 5:18 pm Teema: |
|
|
Päris huvitav vaheosa osa oli, võibolla tõesti natuke liiga aeglane, aga samas arendati edasi päris huvitavaid tegevusliine ning näidati, et kõik ei ole nõus cylonitega koostööd tegema, mis on ka loogiline.
Huvitav oli jälgida äsja avastatud cylonite arengut, nagu Tigh, kes mõistab üha enam, et ta on cylon ning peab oma ellusuhtumist sellest lähtuvalt oluliselt muutma.
Samas oli episoodis ka palju kõrvalliine, mis eriti midagi ei andnud, nagu eelkõneleja poolt mainitud Tyroli lugu.
Ütleks, et tegu polnud just väga huvitava osaga, aga kindlasti oli ta mingis mõttes vajalik.
7 punkti ka minu poolt. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Veeb 03, 2009 4:27 pm Teema: |
|
|
Oli jah nagu selline hingetõmbe osa, kuid arvestades, et me oleme juba tükk aega oodanud, millal asjaga edasi minnakse, siis oli see veidi imelik. Aga muidu vast kõige hullem ei olnudki ning käidi välja killukesi, mis hakkab edasi toimuma. Tuli välja, et taustal on midagi toimunud/toimumas ja varsti läheb vast niiöelda "kodusõjaks" lahti... _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Märts 20, 2009 9:50 pm Teema: |
|
|
Päris huvitav eelmäng oli. Aeglane veidi, aga andis parajalt edasi selle tunde, et kui kõik on kaotatud, et mis siis edasi saab? Polegi enam midagi teha, väsitav lihtsalt... 7 puntki. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|