Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Esm Juun 08, 2009 7:36 pm Teema: Reaper |
|
|
1 väga hea ulmesari millest olen 1. hooaja ära vaadanud.
Selles on suht kõike: actionit, komöödiat, ulmet (muidugi), lahedaid nalju, draamat, armastust, kenasid tibisid
Soovitan seda väga vaadata.
Hetkel tõmban 2. hooaega, milles 1. osa tõmbab kõige kauem , aga tahan väga näha. Alles mai lõpus lõppes Ameerikas 2. hooaeg.
IMDB hinnang oli 8.3/10 aga ma paneks rohkem
http://www.imdb.com/title/tt0955322/
Have a (nice) BAD DAY! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Esm Juun 08, 2009 7:52 pm Teema: |
|
|
Hah , ma siin mõnipäev tagasi vaatasin et sel sarjal polegi siin foorumis veel topicut tehtud ja plaanisin ise teha aga sa olid kiirem.
Igatahes, üllatavalt hea ja mõnusa huumoriga sari on. Vaatasin siin mai kuus esimese ja teise hooaja ära. Ise jäin väga rahule.
Näitlejad on väga head leitud. Eriti tuleks kiita seda "Socki" kelle huumori pärast lihtsalt peab vaatama seda:!: (Kohati meenutas ome hääle,kõnestiili ja välimusega Jack Blacki ).
Hinnet ma ei oska sellele sarjale kahjuks panna
(Ahja, päris ulme sari see pole aga loodame et moded ei tõsta seda topicut kuskile x kohta ) _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Esm Juun 08, 2009 8:26 pm Teema: |
|
|
Ma mõtlesin täpselt seda sama asja, et "Sock" meenutas Jack Black-i
Kuigi neil tegelt suht suuri vahesid (ta näeb välja ka nagu Megas XLR-i peategelane ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 9:02 pm Teema: |
|
|
Jah, see on tõesti üks mõnus sari. Karakterid on mõnusalt värvikad ja huumorit on parasjagu. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 11:26 am Teema: |
|
|
suzlik kirjutas: |
(ta näeb välja ka nagu Megas XLR-i peategelane ) |
Hah, pärast teist episoodi ma vaatasin imdb'st järgi et äkki see "Sock" räägib sellele Megas XLR'i tegelasele häält peale.  _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|