Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 5:12 pm Teema: Star Trek Armada |
|
|
ST: Armada on minu arust väga lahe mäng Star Treki fännidele.
Kõige rohkem meeldib mulle selle mängu juures see, et iga missiooni alguses räägitakse ka mingi lugu, mis põhineb Star Treki sarjade sündmustel.
Samuti on mäng ilusa graafikaga ning seda on hästi mõnus mängida.
Veel üks suur pluss selle mängu juures on internetis mängimise võimalus.
Annaksin sellele 9/10 punkti.
Mida arvate sellest mängust? _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 7:43 pm Teema: |
|
|
Hmm, räägi, kas see on nagu strateegia või mis ¾anri mäng see on? Ise Star Treki fänn pole, aga ST mängud on küll huvitavad . _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Laup Jan 22, 2005 7:51 pm Teema: |
|
|
Vabandust, unustasin öelda, et see on strateegia mäng.
Siin on ka screenshot-ide galerii:
http://media.www.gamestats.com/media/012/012307/imgs_1.html _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Püh Jan 23, 2005 10:56 am Teema: |
|
|
Sain just ST: Armada 2. Vaatan ära kuidas asi ka on . _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
Setu Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 10:38 am Teema: |
|
|
eks ta maitse asi ole, mulle st- armada kohe üldse ei istund(võibolla on isegi hea mäng kui aega taga veeta, ma max 10 mintsa pidasin teda vastu :p)
soovitaks parem st -starfleet command 3 ja st -starfleet command 2'te , ise pelan neid juba pikemat aega vahelduva eduga |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 5:34 pm Teema: |
|
|
Setu kirjutas: |
eks ta maitse asi ole, mulle st- armada kohe üldse ei istund(võibolla on isegi hea mäng kui aega taga veeta, ma max 10 mintsa pidasin teda vastu :p)
soovitaks parem st -starfleet command 3 ja st -starfleet command 2'te , ise pelan neid juba pikemat aega vahelduva eduga |
SFC3 ja 2 on minu meelest ka väga head. Ainus puudus oli see, et ei saa vastast rammida . Rammimine meeldib sellepärast, et Babylon 5's nii mõnigi kapten (ACTA's käis läbi fraas: "Ramming speed". "Full power to the engines" LOTR. jne) läks seda teed, et viis endaga vastase ka sinna "teispoolsusesse". _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 5:37 pm Teema: |
|
|
Olgu, polegi midagi omalt poolt mängu kiitmiseks / maha tegemiseks õelnud
Ok, maha ei tee (pole midagi halba õelda )
Graafika on väga hea tegelikult, story on ka hea ja tekitas minus huvi nende Species 8472 vastu. Siit ka küsimus: millises Trekis nendest juttu oli? Need meenutavad kangesti Vorloneid B5'st _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
|