|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 11:47 am Teema: Fallen Earth |
|
|
Hakkasin proovima siis sellist ulmelist arvutimängu nagu "Fallen Earth". Tegemist on MMO/RPG/FPS mänguga, mis leiab aset aastal 2156, mil inimesed peavad taluma sada aastat tagasi maad räsinud Shiva viiruse ja tuumasõja tagajärgi.
Maa infrastruktuur on pea täielikult hävinenud ning elus on kõigest üks sajandik elanikkonnast.
Pikemalt käesoleval leheküljel: http://www.fallenearth.com
Olen viimastel aastatel päris palju erinevaid MMOsid proovinud ning kuna antud mängu kirjeldus ja storyline tundusid huvitavad, ei jäänud mul muud üle kui ka seda proovida.
Ausalt öeldes on minu jaoks tegu parima MMO alustamise kogemusega EVEist saati. Fallen Earthi maailm on igati värskendav ja paljuski erinev harjumuspäraseks saanud MMOde kuvandist ning võimaldab oma tavapärasest realistlikuma käsitluse poolest kahtlemata paremini mängu sisse elada, mis on MMO puhul väga oluline.
Tegemist on eelkõige shooteri stiilis mänguga, kuid MMO elemendid on minu arust sellega väga hästi seotud ning tegevustik aitab lisada mängimisele teataval määral sügavust, mida tavalise FPS mängu puhul pole mõtet loota.
Fallen Earthi teeb huvitavaks veel see, et pole ette määratud osapooli ja klasse ning mängijale sobiv stiil kujuneb välja mängu jooksul, ette saab määrata vaid oma tegelase välimuse ja nime.
Sooviks teada ka teiste arvamusi, kes on selle mänguga kokku puutunud ning neil, kes ei ole, soovitan proovida "Free Trialit". _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
Argosian Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 2:27 pm Teema: |
|
|
Hmm, miskipärast ei tööta minul demolink. Lööb mingi segase tekstidokumendi ette (laiendusega .msi). Ei jaga ka neid asju väga hästi. Kasutan brauserina operat ja süsteem on vista. _________________ Mid'cha, ha'shak |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 4:05 pm Teema: |
|
|
Argosian kirjutas: |
Hmm, miskipärast ei tööta minul demolink. Lööb mingi segase tekstidokumendi ette (laiendusega .msi). Ei jaga ka neid asju väga hästi. Kasutan brauserina operat ja süsteem on vista. |
Mina kasutan Windows XP-d ja brauser on IE, nii et soovitan IE-ga proovida alla laadida. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
Argosian Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 11:49 pm Teema: |
|
|
Nonii, IE oligi võti et mängu kätte saada. Nii et teistele teadmiseks, operaga võib probleeme tekkida. Siiski mäng nõuab 4,3 Gb allalaadimist ja sellega läheb mul circa 4h. Tundub et mul jääb täna proovimata, kuid homme annan teada, kas meeldis või mitte. _________________ Mid'cha, ha'shak |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|