|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Nov 08, 2010 11:40 pm Teema: Stargate Infinity (2002-2003) |
|
|
Mõtlesin, et kui Star Trek'i juures sai ära mainitud animeeritud sarja, siis võiks seda teha ka Stargate'i juures. Nii nagu ka TAS ei kuulu Star Trek'i kaanonisse, ei kuulu ka SGI Stargate'i kaanonisse. Kuna vaatajate reiting oli madal ning ei leidnud sari ka head vastuvõttu, siis pärast esimest hooaega see katkestati - kokku tehti 26 osa.
SGI teemaarendus saab alguse sealt, kui peategelane Gus Bonner (pildil keskel) lavastatakse süüdi tuleviku SGC's (30 aastat SG-1 tegevusest) tähevärava avamises tulnukast kujumuutujale. Bonner pääseb läbi tähevärava põgenema koos noorte nekrutitega ning meeskond ei saa enne tagasi pöörduda, kui nad on oma nimed puhtaks pesnud.
Mul endal on sarja vaatamine veel pooleli, seetõttu ei saa ma seda terviklikult analüüsida, kuid kui rääkida esimesest 9-st osast, siis tegemist on ikkagi rohkem lastele suunatud sarjaga, kuigi mõni nali on kohati ikka päris naljakas. Muidugi ei ole ära unustatud ka elulisi tarkusi, et nõrgemaid peab aitama ja edevus ja ahnus maksavad ükskord kätte ja muud sellist, nii et meelelahutus ja õpetamine käivad käsikäes.
Veidi raske on Stargate'i vaatajale soovitada seda animasarja kindlapeale läbi vaadata nagu ma tegin TASi juures Star Trek'i fännidele, kuid kindlasti on ka SGI'l oma koht Stargate'i universumis ning tõsimeelne Stargate'i fänn võiks ka sellele pilgu peale visata, sest juba teemalugu on päris kaasahaarav.
http://www.youtube.com/watch?v=67E-_SQLVRo
http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Infinity |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Nov 08, 2010 11:50 pm Teema: |
|
|
Ma vaatasin Infinityst mõned aastad tagasi vist kaks või kolm esimest osa ja vähemalt tookord mulle sellest piisas, et selle sarja juurde mitte kunagi uuesti tagasi pöörduda. Aeg parandab muidugi kõik haavad ja võib-olla annan teemaks olevale sarjale uue võimaluse, aga ilmselt mitte lähemas tulevikus.
Mäletan, et need episoodid tundusid mulle kuidagi liiga lapsikud, igavad ning samas liiga pretensioonikad Tähevärava universumi suhtes. Star Treki animasarjaga võib seda tõesti võrrelda vaid üldkontseptsioonilt, muidu on nende sisu ja tase liialt erinev. Aga neil, kes Infinityt üldse näinud pole, soovitan siiski pilk peale heita ja oma järeldused teha.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2010 12:09 am Teema: |
|
|
Tuleb tunnistada, et mul piisab teie kommentaaridest ja üheminutilisest introst antud üllitisest eemale hoidmiseks.
Ma pole isiklikult kunagi väga suur anime fänn olnud ning kindlasti oleks antud asjaolust tulenevalt sellist ilmselgelt noorele vaatajaskonnale suunatud produkti raske vaadata.
Ei välista, et sarjas võib olla ka positiivseid pooli ning usun, et mingil määral ka minu jaoks vaatamist väärivaid episoode/seiku, kuid üldjoontes ei suudaks ilmselt ennast korralikult vaatama sundida.
Lisaks veel, et olin küll sarja olemasolust teadlik, kuid ei pidanud selle vaatamist tookord vajalikuks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2010 1:36 am Teema: |
|
|
Ma üritasin seda vaadata, aga miskit tuli vahele ja jäi täiesti vaatamata. Kusagil peaks ta veel alles ka olema. Kavatsen kindlasti üksaeg ära vaadata. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2010 4:11 pm Teema: |
|
|
Paljud SG fännid on öelnud, et sellest pn parem hoiduda. See intro on ka väga lapsik.
Samas tegelaste disain mulle isegi meeldib ja tegelikult oleks tõsine SG animeeritud seriaal suurepärane idee. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|