Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 08, 2007 11:53 pm Teema: Pan's Labyrinth |
|
|
Pan's Labyrinth - Guillermo del Toro 2006
Pan's Labyrinth oli üllatavalt igav. Re¾issöör oleks nagu lihtsalt püüdnud oma varasemalt lavastatud The Devil's Backbone´i ümber tehtuna pakkuda. Värvitoonid, ruumid, ajastu ja ka sisu otseselt olid jäänud sarnaseks, poisist peategelase asemel oli ainult tüdruk. Kannatasin ja kannatasin vaadates, ootasin niheledes lõppu mis pidanuks midagi pakkuma. Midagi sellist mille pärast pool Tallinnat seda PÖFF´ile vaatama jooksis, midagi mille pärast film nii palju kõneainet on pakkunud. Aga ei, isegi lõpus ei müristanud, ei sähvinud välk ega helisenud kellad. Nii mannetult nagu alustati veeti ka lõpuni, parim koht, ehk tõeliselt põnevad 5 minutit jäid filmi keskpaika. Tasemel oli vaid "pimeda" deemoni välimus omapärase creepy disainiga, paan ise jättis puisema puppe mulje. Ei saa just öelda, et teema fantaasiavaene oleks, kuid ka mitte originaalne. Sedalaadi fantaasialugusid on varemgi pakutud aga mõttetult haipimata jäetud. Ütleme nii, et Labyrinth ilma Paanita oli kolm korda parem. 3/10 _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
videvik Kadett

|
Postitatud: Püh Mai 24, 2009 9:38 pm Teema: |
|
|
Ka nähtud ja peaks mainima, et midagi erilist polnud.
6/10 _________________ www.kirjandus.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Mai 25, 2009 12:19 am Teema: |
|
|
Samad sõnad, igav ja mannetu crap oli mu meelest.
2/10 _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Mai 25, 2009 6:46 am Teema: |
|
|
Et see teema siin ainult negatiivsetes toonides ei jätkuks, siis ühman vahelduseks, et mulle see film täitsa meeldis.
Sattusin seda filmi vaatama ilma mingisuguste eriliste ootusteta (just another gotta-see fantasy) ja olin väga positiivselt üllatunud, kui sellist meistriteost pakuti. Eelmised kirjutajad siin laidavad igavat sisu, samas mind see kuigi palju ei häirinud - jah, möönan, et kui pelgalt plotti vaadata, siis ei ole tõesti võibolla kõige originaalsema tükiga tegu (samas tuleb lisada, et mulle oli see fantasy ja sõjakoleduste sellisel kujul ühendamine siiski mõnevõrra uudne) ning otsest põnevust ja ootamatusi pakutakse vähe, aga ma ei saa kohe mitte öelda, et mul seda filmi vaadates igav oleks hakanud. Mis selle filmi nauditavaks tegi, oli äärmiselt omapärane, sünge ja fantaasiarikas atmosfäär ja siinkohal oli minu jaoks küll originaalsust piisavalt. Parajalt endassehaarav, nagu üks hea fantasy olema peab. Lisaks kiidaks veel head karakteriseeringut.
9/10 _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Esm Mai 25, 2009 12:07 pm Teema: |
|
|
Mulle see film samuti meeldis. Olen seda 2 korda vaadanud ja kummalgi korral ei olnud see minu jaoks igav. Vahelduse mõttes on hea, kui pole kramplikult üritatud filmi iga minutit täita põnevuse, kiire tegevuse ja üllatustega. Mõnus vaatamine! _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Juun 07, 2009 11:06 am Teema: |
|
|
Vaadata täitsa kõlbas, kuid teist korda vaatama ei kutsu. Kogu aeg ootasin, et nüüd saab film õige hoo sissse, kuid... ei midagi. Samas erineb selline "unine õudukas" meeeldivalt enamikust selles zhanris vorbitavatest.
Kokkuvõtteks: küllaltki hea film, kuid mitte minu maitse.
7/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 12:40 am Teema: |
|
|
Ma arvan, et minu jaoks rikkus filmi ära reklaamikampaania, mis keskendus rohkem fantastilistele elementidele, mida filmis aga kokkuvõttes vähe oli.
Minu jaoks oli film ka natuke liiga morn ja masendav. Selliste filmide puhul jääb alati mulje, et re¾issöör proovib meelehetlikult Oscareid võita.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kalaa01 Lipnik

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2012 10:20 am Teema: |
|
|
Tundub et siin lähevad arvamused väga lahku. Mulle ka see film väga meeldis. Tavaliselt ma filme ei vaata mis pole inglisekeeles, aga see kuidagi kohe tõmbas vaatama. Annaks 9/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|