|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 10:47 pm Teema: Avatarid |
|
|
Olen tähele pannud, et paljudel kasutajatel ei ole avatare.
Soovitaks kõigil endale mingi avatar muretseda, sest nii on oluliselt kergem kasutajaid eristada ning aru saada, kes mida kirjutas.
Kui teile see ei meeldi, siis võite alati ju midagi hästi väikest endale nime alla muretseda.
See ei ole kohustus, aga mõelge selle peale.
Aitäh tähelepanu eest! _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 28, 2005 6:25 pm Teema: |
|
|
Ma tahtsin lihtsalt soovitada, et võiks olla nt Ulmefoorumi isiklik tilluke avatari-kogu, kust kõik, kes tõesti kohe kuidagi mitte avatari ei leia, midagi saaksid.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Jan 28, 2005 6:33 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Ma tahtsin lihtsalt soovitada, et võiks olla nt Ulmefoorumi isiklik tilluke avatari-kogu, kust kõik, kes tõesti kohe kuidagi mitte avatari ei leia, midagi saaksid.  |
Seda oleme me ennemgi mõelnud, kuid ma arvan, et see kogu peaks sellisel juhul olema väga suur, sest kõikide sarjade fännid tahaks oma avatari.
Lisaks võtab korralik avataride galerii palju ruumi ning siis tuleks kasutajatel keelata piltide upload'imise meie serverisse, nagu seda on teinud ka paljud teised foorumid.
Hetkel leian, et on parem, kui kasutajad saavad oma arvuti pilte kasutada.
Eks paistab, võibolla teemegi kunagi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|