Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 3:57 pm Teema: Star Wars Episode VI: Return of the Jedi |
|
|
Siia paluks teie muljed ja arvamused Star Warsi saaga viimase osa kohta.
Minu jaoks on tegu Star Warsi parima filmiga, sest ta on kõige tempokam ja kõige huvitavama sisuga.
Selles osas oli palju häid efekte, kui mõleda näiteks nende impeeriumi õhusõidukite peale, mida nad metsas kasutasid. Samuti olid need karvased vennikesed väga lahedad, eriti meeldisid mulle nende eluasemed puude sees, minu arust väga ehtsalt tehtud.
Episood tõmbas tervel saagal otsad kokku ning seda on eriti hea vaadata siis, kui oled näinud ka uusi episoode. Anakin Skywalkeri mainimine tõi kohe silmade ette noore Jedi episoodidest I ja II.
Star Warsil oli tegelikult klassikaline muinasjutu lõpp, kus hea võidab kurja ning sellest tulenevalt võiks seda saagat osaliselt lugeda ka fantaasia valdkonda.
Minu arust oli see lõpp nii hea kui ta vähegi olla võis, sest ta oli põnev ja täis ootamatusi. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Viimati muutis seda TrekRanger (Püh Veeb 27, 2005 6:59 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 7:30 pm Teema: |
|
|
Jaa, täitsa mõnus oli. Üks paremaid. Efektid olid head ja Solo pani ka parajalt kildu...
Chewie muutub mulle iga hetkega aina armsamaks. Kahju, et Yoda suri.
Häiris, et Darth Vader lõpus enda head poolt ilmutas. Kui kuri, siis ikka kuri lõpuni välja! _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 8:04 pm Teema: |
|
|
Ewokid olid lahedad. Chewie oli ka parem kui varem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Veeb 21, 2005 5:12 pm Teema: |
|
|
Jaa, ta oli tõesti umbes 900 aastat vana...! Kuid kahju ikkagi. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pannzer555 Kadett

|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2005 5:55 pm Teema: |
|
|
mulle meeldib ,,star wars" hullult, nagu pealtnägija! =D>
Kõige lahedamad olid need masinad ja mõõgad
ja ka see robot |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2005 7:55 pm Teema: |
|
|
VI-s osa oli üks suur "häppi-ending". Tore .. eriti peale nii kurba V-t osa
Uute osade valguses on Luke-i viimane võitlus eriti huvitav, kuna tuleb välja, et isa ja poeg on totaalselt erinevad. Ju vist õnnelik lapsepõlv on oluline  _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spacegirl Kadett
Liitunud: 6 Mai 2005 Postitusi: 12 Asukoht: Everywhere you look
|
Postitatud: Reede Mai 06, 2005 10:16 pm Teema: |
|
|
Star Wars i puhul on tegu parima filmiga üldse. Ma tahaks minna vaatama saaga 3.osa. Saagast saab tervik 20.mail(vist ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Mai 20, 2005 3:44 pm Teema: |
|
|
mul hakkas lõpuks sellest darth vaderist isegi kahju..., sest ta aitas oma poega.. milleks ta hiljem ka suri _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Mai 20, 2005 4:01 pm Teema: |
|
|
Darth Vader-ile oli see kerge karistus ... keegi võiks teha statistikat, paljudele ta õnnetusi põhjustas oma üleminekuga Kurjuse Poolele. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Mai 20, 2005 4:22 pm Teema: |
|
|
Vend vaatab filmi hetkel ja ma peaks ka millalgi ära käima. Kui vaadatud, siis saab ka statistika. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Slice Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Mai 23, 2005 7:20 pm Teema: |
|
|
Jah, ka minu arust parim osa. Otsad olid ikka korralikult kinni tõmmatud, siuke häppi ending aga samas ka mitte liiga lääge. Jah, eks see Darth Vader siis pärast ikkagi heaks muutus, et ta ei olnud kunagi päris halb. Ta oli lihtsalt kibestunud, sest ta ju läks tumedale poolele üldse üle sellepärast, et päästa Padmed surmast. Aga siis, kui ta oleks võinud lahkuda ja Padme ikkagi ära päästa mõtles ta ainult endale. Pika aja jooksul olidki ta ümbruses ju ainult kurjad inimesed. Siis tal vist läkski meelest, et ta ikka hea on. Jahh, VI osas need karvased elukad kes sealmetsasringi lippasid olid kah armsad:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Mai 23, 2005 8:30 pm Teema: |
|
|
Slice kirjutas: |
Jahh, VI osas need karvased elukad kes sealmetsasringi lippasid olid kah armsad:) |
Just need karupoeg Puhhid ongi vist põhjuseks, miks kuues osa minu lemmik pole... _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 24, 2005 11:04 am Teema: |
|
|
Aarghhh.... mul polnud aimugi, et midagi sellist on tehtud . Ja vist parem oleks, kui ma seda kunagi teada poleks saanud. _________________ Take me out to the black
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Teis Mai 24, 2005 11:41 am Teema: |
|
|
Mingi elunõme star wars christmas special oli ka vist olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Mai 24, 2005 2:10 pm Teema: |
|
|
oh.. issand.. selline asi on olemas w? _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Slice Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 1:16 pm Teema: |
|
|
Jah ühes SW fännifilmis oli kah see, et nende arusaam piinamisest on sunniviisiline Star Wars Christmas Speciali vaatamine:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 8:08 pm Teema: |
|
|
Kas kellelgi mingit linki oleks pakkuda selle Christmas Speciali kohta. Ei suutnud IMDb-st leida... tahaks pilgu peale visata, et millega tegu. _________________ Take me out to the black
|
Tagasi üles |
|
 |
Slice Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 8:44 pm Teema: |
|
|
See link on küll http://www.imdb.com/title/tt0193524/
Aga ega seal suurt midagi ei ole, isegi mitte pilti:P
Mul on olemas VI osa DVD peal ja lõpus, kus seal need Ewokite pidustused on ja Luke näeb neid siniseid Jõu kujutisi Obi-Wanist, Yodast ja Anakinist. Ülla-ülla, Anakin ei olegi see kiilakas vanamees, vaid hoopiski Hayden Christensen Anakinina Ep III'st. _________________ R.I.P.
Albus Dumbledore
May there be Acid Pops in heaven.
...And Writer's Block Strikes Back! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|