|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumb kosmosejaam teile rohkem meeldib? |
Deep Space 9 |
|
47% |
[ 8 ] |
Babylon 5 |
|
52% |
[ 9 ] |
|
Kokku Hääli : 17 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 10:05 pm Teema: DS9 vs. B5 |
|
|
Palun avaldage arvamust:
Kumb kosmosejaam oli teie arust paremini disainitud ja kumb suutis luua tõetruuma atmosfääri?
Tuli selline mõte, et võrdleks neid jaamu, kahest erinevast "Universumist".
Muidugi on neid äärmiselt raske võrrelda, sest mõlema sarja teema on nii erinev, aga proovige.
Teema välja jättes pean mina DS9'sa disaini lahedamaks, aga muidugi B5 suutis luua minu jaoks oluliselt tõetruuma atmosfääri.
DS9's oli liiga palju tunda sellist stuudio hõngu.
(P.S. Ma ei hinda siin mingil moel sarju, vaid lihtsalt kosmosejaamu kui objekte.) _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Laup Dets 04, 2004 2:41 pm Teema: |
|
|
kopipeist
Babylon 5 meeldis rohkem, oli teine kuidagi "maalähedasem"
Samas tuleb muidugi arvesse võtta seda, et DS9 oli ehitatud tulnukate poolt ning seetõttu ei saanud kasutada meile lähedasi disainielemente.
Muidugi ei tasu ka unustada nende suuruste vahet, Babylon 5'e mõõtmed olid igatpidi tohutult suuremad ning tal oli oma ühistranspordisüsteem rongide näol, seega võis DS9 tõesti tunduda pisut "stuudiolikum". DS9 puhul häiris asjaolu, et kõik tundus liiga pime.
Kokkuvõttes võiks öelda, et DS9'al oli minu jaoks liiga palju igasuguseid "kelli ja vilesid", mis ei jätnud muljet eriti praktilisest ehitisest.
*Sarju endid pean peaaegu võrdväärseteks, B5 on vaid veidi parem. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Püh Jan 23, 2005 9:13 pm Teema: |
|
|
Polegi midagi lisada. Babylon 5 disain oli super. DS9 (sarjast vist 1 episoodi näinud, muidu mängudest tuttav) ei meeldi eriti. Mul, kui suure B5 fännil, on plaanis hakata ST'd ka vaatama, eks siis näib kumb peale jääb . _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
Setu Kadett
|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2005 12:37 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Polegi midagi lisada. Babylon 5 disain oli super. DS9 (sarjast vist 1 episoodi näinud, muidu mängudest tuttav) ei meeldi eriti. Mul, kui suure B5 fännil, on plaanis hakata ST'd ka vaatama, eks siis näib kumb peale jääb . |
eh ST ka hea, kuid b5'le pole vastast |
|
Tagasi üles |
|
|
Hunky Kaptenleitnant
Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Esm Veeb 21, 2005 10:38 pm Teema: |
|
|
Mulle meedlib DS9, sest ta on väiksem, ruumi säästvam ja tehniliselt arenenum. B5´l oli gravitatsioon võimalik ainult siis, kui ta keerles. DS9´l on aga gravitatsiooni plaadid mis vajavad ainult energiat. Pealegi kui läks lahinguks, siis olid energia kaitsekilbid küll väga kasulikud _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
|
skycat Kaptenmajor
|
Postitatud: Nelj Nov 06, 2008 11:42 am Teema: |
|
|
jaamasid on nagu suht võimatu nii võrrelda - ex mõlemal ole omad võlud ja valud!
hetkel olen ds9 4 hooajas
aga sarjade võrdluses pole minumeelest nagu kahtlustki.
omapärane(või omapäratus) oli muidugi sarnasesus esimestes osades kus mõlemas oleks jaam äärepealt puruks lastud. ühes vorlonide ja teises cassandra poolt - asjade pärast milles nad tegelt süüdi polnud. muidugi peaks mainima, et b5 piloodi vaatasin ma ära siis kui olin eelnevalt ära vaadanud sarja+kõik filmid jms mis sinna järgi tuli - g'kar tundus kuidagi nii imelik seal piloodis, sest ta sarja jooksul muutus pea tundmatuseni - aga see suht offtopic.
püüan selgitada miks mulle b5 rohkem meeldis:
* b5 tugevam tegevusliin
* 3/4 ds9 osadest olid ilma mingi tähtsuseta tulevaste osade suhtes
* mõned ds9 täiesti jaburad osad - nagu see kus nad mõttelesid välja, et jaama kõrval on mingi auk mis nad endase imeb vms - a-ja ma ei sa aru mis teema seal kõigil mingi 60-date pesapalliga on
* shadows on ühed kõige paremini välja kukkunud kurjamid mida ma eales näinud olen + sinna panna veel vorlonid juurde + lõppuks välja tulev tõde kõige kohta - liiga hea
* mida rohkem ma ds9 vaatan seda rohkem tekkib mul küsimus, et kes on see kurjam seal - sest hetkel on kogu see föderatsioon jms alfa quatranti suurjõud need kes ronisid dominoni teritooriumile - ning neid veel hoiatati ilusti, et teie jääge oma poole anomaaliat ja meie oma... ja kõik on happy ... ning minumeelest ei teinud dominon ka takkistusi kaubandusele jms (nagu feringid seda tõestasid, sai küll nende äri ajada)... eks kui keegi hakkab tegema kolooniad sinu teritooriumile on muidugi teine asi
dominon jätab mulle naguni rohkem sellise kiusatud aga siis suureks kasvanud lapse mulje - kellel kunagi tehti liiga, aga siis ta kasvatas endale küüned ja nüüd teeb ise teisele et ennast kaitsa ning naguni tundus mulle, et niipalju kui me neid domino liikmes rasse oleme näinud väga küll ei kurdetud selle üle ning olla osa dominonist (isegi vähetähtis osa) oli suht |
|
Tagasi üles |
|
|
SoulHunter Viitseadmiral
|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 2:16 am Teema: |
|
|
skycat kirjutas: |
omapärane(või omapäratus) oli muidugi sarnasesus esimestes osades kus mõlemas oleks jaam äärepealt puruks lastud. ühes vorlonide ja teises cassandra poolt |
Hmmm... Ei mäleta küll DS9 sellist tegelast Cassandrat, kes oleks tahtnud jaama ära hävitada... Kui mu mälu ei peta, siis tahtsid cardassianid jaama hävitada või hõivata, olenevalt olukorrast, hiljem soovisid seda ka dominioni väed korda saata...
Tsiteerin:: |
g'kar tundus kuidagi nii imelik seal piloodis |
Pidigi olema, kuna piloot tehti ennem, kui sari ja sarjas muudeti natsa tegelasi: G'Kar, Delenn, Ivanova ilmus sarja, arst vahetus jne.
3/4 ds9 osadest olid ilma mingi tähtsuseta tulevaste osade suhtes |
Noh, enamus sarjades on iga seeria omaette lugu, B5 on üks vähestest, kus aetakse kindlat liini lõpuni välja.
...dominon jätab mulle naguni rohkem sellise kiusatud... |
Tegemist siiski Dominiooniga... _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|