Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Hinne? |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
16% |
[ 1 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
10 |
|
83% |
[ 5 ] |
|
Kokku Hääli : 6 |
|
Autor |
Teade |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:35 am Teema: TNG - 3x15 "Yesterday's Enterprise" |
|
|
Teie arvamused palun!
Näitlejad olid väga head (nagu alati). See osa näitab meile milline oleks Enterprise sõjas ning kuidas see mõjutaks inimesi pardal.
Tore oli ka see, et Tasha toodi tagasi ning sai palju väärikama surma.
Ja väärib mainimist, see ka, et Enterprise C'd näidati.
Head efektid, põnevad dialoogid ning super näitlejatöö hoidis põnevust selles episoodis otsast lõpuni. 10 punkti! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:39 am Teema: |
|
|
Igati nõus , polegi midagi nagu lisada .
Minu arvates tõesti äärmiselt kõva osa, eriti just näitlejate tõttu ja muidugi mulle üldse meeldivad alternatiivset reaalsust käsitlevad episoodid, mis panevad tegelased harjumatutesse olukordadesse, kus tulevad esile nende teistsugused küljed.
10 punkti muidugi  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:40 am Teema: |
|
|
Minu poolt lendab samuti kümme punkti.
Väga tempokas ja põnev episood, nõustun, et Tasha tagasi toomine oli väga hea idee. Huvitav on ka see, kuidas selle episoodi sündmused hakkavad mõjutama sarja tulevikku, need kes teavad, teavad.
Selles epsisoodis on tõeline ST hõng, kus on nii häid dialooge, närve söövaid hetki kui ka ivake ajarändamist.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 9:39 pm Teema: |
|
|
10... ülimalt hea ja huvitav osa. Samuti on huvitav see ajalis-ajaloolises kontektsis. Nimelt UFP võimsuse ülikiire kasv. Enterprise-i ajaloos on Romulanid tugevad ning Klingonid võitmatud võrreldes Maaga. Selles episoodis tuuakse ära veel - mis oleks kui - sõda oleks 20 aastat varem alanud. Hiljem DS9-s oli Klingoni Impeerium juba nii "nõrk", et DS9 + üks tähelaevastik oleks suutnud neile hävitava löögi anda. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 10:07 pm Teema: |
|
|
Enne kui sain siia midagi kirjutada pidin netist üle lugema mis selle osa sisuks oli. Ma juba ammu nägin kuid igat osa nimepidi küll ei mäleta Tähtis see, et tuli jälle meelde
Aga jah, see on üks põnevamaid osasid üle üldse. Mul endal polegi midagi juurde lisada, sest kõik on tõesti juba öeldud. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|