Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 11:21 am Teema: Enterprise'i fännid |
|
|
Otsustasin teha sellise teema, et küsida: kas siin üldse on Enterprise'i fänne peale minu, Enterprise'i ja mallow?
Hetkel võib küll meie küsitluste järgi arvata, et keegi teine seda sarja ei vaatagi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 11:34 am Teema: |
|
|
irw
Rohkem B5 fänn aga,kui saab kõik B5 osad uuesti vaatatud.Eks siis üritan ka Enterprise osi vaatada.... _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 12:56 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
irw
Rohkem B5 fänn aga,kui saab kõik B5 osad uuesti vaatatud.Eks siis üritan ka Enterprise osi vaatada.... |
Ma hakkan nüüd esmaspäeviti ST:TOS'i vaatama ja suvel üritan kõik hooajad kõigil ST'tel ära vaadata Enne ei saa, sest mul tuleb eksamiperiood... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2005 4:17 pm Teema: |
|
|
Enterprise-i suht keeruline vaadata ka ju, nii et paanikaks pole põhjust. Saksakeelses Star Trek-i universiumis võitlevad nad alles Xindi-ga.. muud kohad on vist rohkemgi maas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2005 9:23 am Teema: |
|
|
Mina vaatan. Pole lihtsalt aega/viitsimist olnud siin kirjutada vist niipalju. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 11:51 pm Teema: |
|
|
Ma vaatangi praegu neid sakas keelseid. Täna oli osa mille nimi oli vist Countdown. Akvariaanlased tulid Enterprise´ile appi ja need Sfäärid pandi tööle ja mitu anomaaliat tekkis. Major Haze sai telepotatsiooni ajal surmavalt vigastada ja see relv saadeti Maa poole teele. Ärge ainult öelge mis edasi jutub. Ma muidu ei loe ka neid 4 hooaja osi siit. Muidu pole ju huvitav kui tead ette mis juhtub.
Kahjuks on mul 1 osa vahele jänud siiamaani  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|