Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 11:03 pm Teema: Harlan |
|
|
Mind huvitaks väga Teie arvamus Harlan´ist
Loomulikult huvitab ka see, et mida Te arvate väljendist Com-traya?
Ise arvan, et sellist isikut on lihtsalt võimatu unustada.
EDIT: Võtsin ühe pildi maha sest ei avane  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai?
Viimati muutis seda Hunky (Teis Märts 01, 2005 5:13 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 11:09 pm Teema: |
|
|
Väga lahe sell oli minu arust, mulle see tegelane väga meeldis tegelikult.
Lahe mõelda, et vend oli juba tuhat aasat üksi elanud, arusaadav, et vajas kaaslasi.
Kuigi see viis, mismoodi ta need kaaslased endale sai, oli küll üpris kaheldav. Sisuliselt see 'teine' SG1 tiim kaotas oma elu täielikult ja hetke pealt, päris jube mõelda. Ainuke positiivne poolt oli see, et nad said elu tuhandeteks aastateks, kuigi inimesed seda tavaliselt ei soovi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 11:20 pm Teema: |
|
|
Tõsi küll. Mis mind veel team juures imestama pani oli see, et kõik need aastad ei ole ta oma rõõmu kaotanud. Vaadake kui rõõmus ta oli kui teine SG1 seal oli. Tal polnud üldse mingit probleemi oma rõõmu väljendada. Kuid kasjuks kõik teise tiimi liikmed ei saanud nii pikka elu nautida
Kuid ma tahaks Harlan´it tulevastes hooaegades (vahet pole kas SG1 või Atlantises) jälle näha  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadow4night Kadett
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 10:45 am Teema: |
|
|
Harland oli tegelikult lahe ja omapäranu kuju. Mulle igaljuhul meeldis. See tema tervitus on küll üks omapärasemaid ja lahe. Seda jub tõesti nii lihtsalt ei unusta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|