Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
SG-1 Vs. Atlantis |
SG-1 |
|
84% |
[ 11 ] |
Atlantis |
|
15% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 13 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 1:56 pm Teema: Stargate SG-1 Vs. Stargate Atlantis |
|
|
nii, et mis on teie enda arvamus? Ise olen ja jään alati ikka rohkem SG-1e fänniks. Tean, et neid kahte on veidike raske võrrelda, sest Atlantis sai endale alles jalad alla, aga isegi kui peaksin võrdlema SG-1 kaheksandat(8 ) hooaega Atlantise esimesega(1), siis otsustaksin ikkagi SG-1e kasuks(jooksid nad ju mõlemad "timelinelt" parallelselt). SG-1e 8aheksas hooaeg oli minu arust jube kõva.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 4:31 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 2:25 pm Teema: |
|
|
njah, SGA on tõesti alles uus sari ja seetõttu oleks neid kahte omavahel võrrelda ehk veidi kohatu, aga ka mina kaldun SG1 poole. Suur osa selles on muidugi harjumusel, sest SG1 meeskond on praegu tuttavam ja neil on olnud rohkem aega areneda.
Samas, kui võrrelda mõlema sarja esimest hooaega, siis on SGA minu arvates parem, kuid siin tuleb jälle meeles pidada, et algusaastatel oli SG1'l tunduvalt madalam eelarve ja SGA'le pühendati juba tunduvalt suurem hulk ressursse.
SG1 siis....praegu. Eks näis, kuidas SGA edasi areneb, ehk läheb lõpuks mööda, kuigi ma selles natuke kahtlen.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 3:08 pm Teema: |
|
|
Ma panin ka SG1. Ei oskagi õelda miks, võib-olla sellepärast, et Atlantis ei ole nii Maa-lähedane. Atlantist vaatan lisaks kõigele ka sellepärast, et ta on ikka ATLANTIS ja SG1s on ikka Maa. Kui Atlantis on ohus, siis see "meid" ei kõiguta, aga kui Maa on ohus, siis "oleme me" ohus...
SG1 esimene hooaeg oli minu meelest sama hea kui Atlantise oma, sest siis tutvustati tegelasi ja paiku jne... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 10, 2005 4:25 pm Teema: |
|
|
SG1 päris kindlasti.
Pealegi olen sellega rohkem tuttav kui Atlantisega. Ees on ka kõik ära öeldud, nii et rohkem ei kommenteeri... SG1 jääb. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Kolm Apr 13, 2005 7:22 am Teema: |
|
|
SG1. Põhjenduseks sama mis juba ülal ära öeldud: tunnen rohkem, harjunud ja tegevus siiski meie kodu planeedil.
Ma ei hakkaks mõlema esimesi hooaegu võrdlema sest pole veel Atlantise esimese läbi vaadanud . Ega mis teha kui sati pealt näidatakse üks osa iga kolmapäev. On teisi varjante ka, et saaks Atlantise ruttu ära vaadata, kuid saksa keele harjumus liiga suul
Kuid jah, praeguse seisuga jään raudselt SG1 pooldajaks. Aga samas keegi meist ei tea mida tulevik meile vamis on pannud, eks näis  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jack Kadett
|
Postitatud: Laup Mai 28, 2005 8:30 am Teema: |
|
|
rasske valik kaldun natu atlantise poole see uus ja huvitav |
|
Tagasi üles |