|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda episoodi? |
10 |
|
12% |
[ 1 ] |
9 |
|
12% |
[ 1 ] |
8 |
|
37% |
[ 3 ] |
7 |
|
25% |
[ 2 ] |
6 |
|
12% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 8 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Laup Apr 16, 2005 8:48 pm Teema: TOS - 1x25 "The Devil in the Dark" |
|
|
Episood on eetris esmaspäeval, 18. aprillil 2005 kell 23:20 ETV's
"Saatan pimeduses"
Tähelaev Enterprise saadetakse uurima mõrvajuhtumeid kaevandusplaneedil Janus 7, kus töödeldakse väärismetalle. Sündmused on alanud pärast 23. tasandi avamist ning ainsaks juhtniidiks on põlenud surnukehade lähedal nähtud ähmane objekt. Enterprise´i otsingukomandol õnnestub olendit märgata ja teda oma relvadest tabada, kuid maha jääb vaid tükk räni. Spock märkab läheduses kivi-sarnast objekti, mis liigub läbi pinnase. Astunud olendiga ühendusse, saavad müsteeriumi tagamaad selgemaks.
_________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
Equ Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Teis Apr 19, 2005 3:12 pm Teema: Re: 1x25 "The Devil in the Dark" |
|
|
Tre,
No ei mõistagi siin pikka juttu kirjutada. Ütleme nii, et andsin 6 punkti ja ega rohkem ei oleks tulnud ka. Selline mittemidagi ütlev osa oli mu arust see kord. Ainuke mis meeldis oli idee jällegi. See et leidus uus tundmatu eluvorm ja küsimus kes siis ikkagi on sissetungija kas elukas kellele see oli koduplaneet või inimesed kes seal kaevandasid. Ei meeldinud Kirki liiga imelik suhtumine selles küsimuses. Tavaliselt me teame kui õiglane või kui õiglast tegelast (tegelane) on Kirk mänginud (olnud). Aga see, et lööme kohe "mättasse mis siin tapab meie mehi" ning Spocki ignoreerimine selles küsimuses oli minujaoks masendavalt naeruväärne. Ülejäänud oli kuidagi ligade logadi..ei meeldinud eriti see osa ühesõnaga.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
|
vicebarbar Veteran
Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Apr 19, 2005 3:28 pm Teema: |
|
|
andsin 8 punni sellele... ega ta eriti huvitav ei olnudki... erinevalt teistest osadest _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Teis Apr 19, 2005 5:12 pm Teema: |
|
|
Minu poolt läks 8 punkti. Võib-olla tõesti, et tegu ei ole nii tempoka osaga, kui paljud teised, kuid mulle see siiski meeldis.
Horta ise, Spocki mind-meld ja McCoy arstioskused olid kõik minu arvates põnevalt tehtud.
Ainuke asi mille kallal noriks, on see, et ikka väga kerge oli aru saada, et koletiseks oli mingi tüüp kellele oli vaip üle selja tõmmatud. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
Shadow Kontradmiral
Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2005 1:15 pm Teema: |
|
|
Kui ma seda osa viimati 16 aastat tagasi või millalgi vaatasin, siis väga meeldis ja oli ka kindlate lemmikute seas aga praegu ma ei teagi nii täpselt - maksimumpunkte ma ei annaks sel korral, väärt idee oli küll aga teostus ja sisu natukene lohisev.
To Equ - vähemalt mina sain küll nii aru, et antud planeedil olid siiski inimesed sissetungijad, kes rajasid oma kaevandused ja lõhkusid selle üle selja tõmmatud vaibaga tüübi, sry, Horta ikka, munad ja häirisid teda muidu ka.
See oli kah naljakas, et Kirk ja Spock kuidagi ei jõudnud kokkuleppele, mida siis Hortaga ikka ette võtta - alguses oli Kirk kindlal seisukohal, et Horta tuleb maha lasta ja Spock jälle vastu, siis aga kui Kirk Hortaga silmitsi seisis, siis oli Spock see, kes närvitses, et miks sa teda juba maha ei lase ja mida sa ootad. OT aga täpselt nagu Man Trapis, kus oli ka liigi viimane isend soolavampiir ja teaduse seisukohalt väga oluline ja kui siis see vampiir Kirki kallal oli, siis oli Spock jällegi see, kes tõmbles ja karjus, et lase maha, lase maha - niipalju siis loogikast Ok, lõpuks ikka lahenes asi kenasti ja katkine Horta lapiti ka kenasti kokku ja ta hakkas lausa kaevurite sõbraks ja neile tunneleid kaevama.
Mul endal tuli meelde selline versioon, mida kuskilt lugesin (võib olla on see mingi legend jälle) et kuna Shatneri isa just selle osa filmimise ajal suri, siis olla Shat tulnud välja geniaalse ideega, et mingit verevalamist selles episoodis ei tule ja tema nõus ei ole et Horta sureb ja siis tehti stsenaarium kiiresti ümber ja see äkki seletab, miks mõned asjad natsa ligadi-logadi olid?
See oli muidugi äge, kuidas McCoy Hortat tsemendiga parandas - mõtleks, mida kõike neil laevas ka leidus, koguni ehitusmaterjale
Ah, tegelikult annan 9 punkti. Tore oli, mis ma ikka norin. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Reede Apr 22, 2005 4:00 pm Teema: |
|
|
Mina andsin kaheksa punkti.
Ei oskagi nagu eriti palju selle episoodi kohta öelda, selline keskpärane oli.
Minu arust oli selles episoodis taaskord natuke liiga palju tapmist, mis tõi kaasa natuke imeliku suhtumise. Ma ei saa lihtsalt sellest aru, et kuidas saab nii mitme meeskonnaliikme surma nii rahuliuklt võtta, kapten Kirk isegi ei maininud, et tal on kahju kaotatud meestest. Ok, ma saan aru, et õnnetusi juhtub, aga keegi ei lahku lahingust naeratades, kui mitmed võitluskaaslased on surnud. See häirib mind TOS'i juures tegelikult väga tihti.
Kõige enam meeldis ehk Horta ise ja tema söövitav koor, mille abil ta liikus läbi kivi ja muidugi Spocki Mind Meld, kus ta sai teada, et Horta ei tahagi tegelikult kellelegi halba.
Kõige suuremad punktid minu käest teenibki lõpplahendus. Nimelt see, et lõpuks ometi jõutakse rahumeelsele lahendusele, kus kõik osapooled on täiesti rahul ning on kokkuleppest ka midagi võitnud.
Sellepärast andsin punkte ka natuke üle keskmise. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
MobY Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 7:13 pm Teema: |
|
|
Njh. See on ainuke osa mida ma Star Trekis näinud. panin laksti kümme.(muud ei oska panna.) Päris põnev oli. Relvad on veidrad. Mingisugused taskulambid, mis lõikavad nagu nuga võid. |
|
Tagasi üles |
|
|
AlienX Veteran
Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|