Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Märts 29, 2005 11:00 pm Teema: Star Wars: Clone Wars(the Animated series) |
|
|
Ühesõnaga kirjutage siia oma arvamus Clone Warsi kohta. See siis yhesõnaga Star Wars-i animeeritud sari. Kokku on seda 3 hooaega ja esimesed 2 on ka DVD peal väljas.(mõlemad yhes komplektis). Iga osa 3 minutit pikk ja kokku 20 osa(kahe hooaja peale). 3ndas hooajas 5 osa ja igayks umbes 13 minutit pikk. Nii et kokku teeb kogu Clone Wars umbes 2 tundi. Ise olen kõik 25 osa internetist tõmmanud ja väga huvitavad on. Clone Wars täidab lynga ep II ja ep IIIe vahel. Ja 3mas hooaeg lõppeb täpselt seal kus ep III algab.
Tahan lihtsalt teada teiste inimeste arvamusi.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 5:54 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2005 4:33 pm Teema: |
|
|
Tohoh, kolmandast hooajast polnudki kuulnud. Ajast maha jäänud nati. Peab ruttu hankima kusagilt. Neid kolmeminutilisi sai vaadatud küll, omamoodi päris lahedad olid. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2005 5:48 pm Teema: |
|
|
Olen olnud teadlik, et need on olemas aga vaadanud pole. Natuke küll piilutud aga eriti ei meeldinud. Kuigi SW meeldib aga peab lihtsalt süübima asja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Qui-Gon Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 9:04 am Teema: |
|
|
Jah ise mulle meeldisid väga need,aga üks asi oli nõme(nad karglesid nagu ma ei tea kes... )
Nüüd olen kuulnud ja lugenud et tulevad clone wars micro series 2. _________________ Qui-Gon : Don't center on your anxiety, Obi-Wan. Keep your concentration here and now where it belongs.
Obi-Wan : Master Yoda says I should be mindful of the future...
Qui-Gon : .....but not at the expense of the moment. Be mindful of the living Force, my young Padawan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2005 10:56 am Teema: |
|
|
Qui-Gon kirjutas: |
Jah ise mulle meeldisid väga need,aga üks asi oli nõme(nad karglesid nagu ma ei tea kes... )
Nüüd olen kuulnud ja lugenud et tulevad clone wars micro series 2. |
Clone Wars micro series 2 on Capter 21 - 25. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|