|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 10:22 am Teema: SGA - Humoorikad momendid |
|
|
Minu arust on Atlantises (vähemalt esimese hooaja järgi) humoorikad momendid veelgi paremini välja kukkunud kui SG1's, võibolla tundub see ka sellepärast nii, et Atlantis on värske, kuid nii naerma mind see sari kunagi ei ajanud.
Eriti tooks ma välja Dr. Beckett'i, kes juba üksi oma ¹otlase aksendiga paneb paljud inimesed muigama ning soovitan kõigil meelde tuletada episoodi "Letters from Pegasus", seal oli ta tõeline pärl, üritades oma vanaemale teadet saata
Samuti on äärmiselt lahe Dr. Zelenka ning tema arutelud Dr. McCay'ga. Zelenka praegune tipphetk jääb minu arust ka episoodi "Letters from Pegasus", kus ta kirjeldab kaamerasse elavalt, t¹ehhi keeles, kuidas Atlantis vee alt välja tuli ning siis küsib leitnant: "You aren't saying anything that requires security clearance are you?"
Muidugi ei tohi ära unustada ka Dr. McCay'd ennast, kes on igas episoodis humoorikas, isegi siis, kui ta ei taha seda otseselt saavutada.
Lisaks mainiks veel Sheppardi O'Neill'ilikku huumorit, mis hoiab alati sarjal natuke ka SG1'i hinge sees.
Mida teie arvate? _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 3:11 pm Teema: |
|
|
Zelenka pani väga hästi selles episoodis, siiamaani mu lemmikkoht SG-maailmas :p
Lõpus hakkas juba närvidele käima, see kuidas ainult McKay-d ainult piinatakse, aga mis teha... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Kolm Juul 06, 2005 7:29 pm Teema: |
|
|
Üks naljakamaid hetki näiteks McKay'ga seoses oli siis, kui ta pani ühe rohelise kaitse kilbi kristalli endale rinnale Ma oli peaaegu tugitoolilt kukkunud kui kuusin,z et Sheppard oli McKay'd tulistanud
Loomulikut on mu lemmikud McKay ja Zelenka diskursioonid, nii et nimetaks seda parimaks kinoks mis inimkonna ajaloos üldse tehtud on
Ma tunnen McKay'le kaasa, siis kui ta oli seal kaitsesateliidis gravitatsiooni taastumisel vastu põrandat kukkunud. Siin näeb kui hästi võib suht võõra tehnoloogiaga nalja saada, ainult oleneb kellele naljakas ja kellele mitte
Samuti on mu lemmikud kohad need mida TrekRanger juba mainis, eriti osas "Letters from Pegasus". Geniaalne töö lihtsalt
Kahjuks pole mul inglise keelseid tsitaate, sest oli tervet hooaega näinud saksa keeles Aga see ei taksistanud mind mitte kuidagi pidi, sest mõlemas keeles tuleb sama välja  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arto Nooremleitnant
|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 6:10 pm Teema: |
|
|
minu arust hetkel kõige naljakam näitleja/osatäitja 2 hooajal on see maa laeval olev askard kuidas ta omaette pobiseb. On see kord tehtud neile pisut iseloomu ja ..... särtsu vist on õige sõna  _________________ We live for the one we die for the one
Understanding is a three-edged sword |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 9:55 pm Teema: |
|
|
Arto kirjutas: |
minu arust hetkel kõige naljakam näitleja/osatäitja 2 hooajal on see maa laeval olev askard kuidas ta omaette pobiseb. On see kord tehtud neile pisut iseloomu ja ..... särtsu vist on õige sõna  |
Õige jah
Humoorika momendina lisaks selle koha, mida korra juba maininud (mainitud, kui selleks pole mina olnud :p).
MacKay avastab, et laevas on wraithi viirus ja ütleb "crap", asgard küsib, et mis on ja MacKay annab talle vastuse. Asgard vastab: "Crap indeed"
Episood Intruder, 2x02
Edaspidi võiks humoorika episoodi kohta andmed ka panna :p _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|