Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 8:31 pm Teema: B5 kaptenid |
|
|
Selline küsimus:
Milline B5 kapten teile kõige rohkem meelids?
Mulle oli Sinclair algusest peale sümpaatne ning kui ta teisel hooajal vahetati Sheridan'i vastu välja olin ma kergelt pettunud. Esiteks oli Sinclair kuidagi tõsisem ja Sheridan tuli minu jaoks peale liigse energiaga.
Teiseks oli Sinclair kuidagi tugevam isiksus, mis väljendus juba tema tõsises olekus.
Hiljem muidugi hakkas mulle Sheridan rohkem meeldima ja ma sain ka aru, et lihtsalt järgmiste hooaegade teemadele oli see vahetus selgelt vajalik.
Lochley toomine viiendasse hooaega oli minu arust väga hea idee, sest ta tõi seriaali uut verd, Sheridan oli juba natuke liiga kaua ühes ametis olnud.
Teie arvamus.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 8:55 pm Teema: |
|
|
Nujah, Sheridan meeldis rohkem, selline mõnusam isiksus oli.
Sinclairil polnud ka midagi viga aga ma lihtsalt tagantjärele mõeldes ei oleks suutnud teda ette kujutada juhtimas sõda Varjude vastu ja muid tükke tegemas.
Ja Lochley...nujah, minu arvates jäi siiski mõlemale JS'le selgelt alla.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inca Lipnik

|
Postitatud: Esm Jan 10, 2005 9:19 pm Teema: |
|
|
Aaaaaa
sry for spamm, kuid sinclairi ilmnemine t6i minu meelest kogu selle kohutava "ameerika" sinna.
President. WTF. Kogu see yldistamine ja "isatsemine" ajas mind kergelt n2rvi, kuid ei suutnud siiski rikkuda millegip2rast B5-e v6lu : P
Ytleme nii, et kontseptsioon oli liiga tugev.
Lisaks siia juurde , et oman k6iki B5-e pisoode ja filme.
2rge kysige miks mulle DS9 ei meeldinud : P |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2005 5:45 pm Teema: |
|
|
inca kirjutas: |
Aaaaaa
sry for spamm, kuid sinclairi ilmnemine t6i minu meelest kogu selle kohutava "ameerika" sinna. |
Väike parandus: Sheridan tuli jaama juhtima peale Sinclair'i ning tema oli ameeriklane.
Sinclair oli B5'es vaid esimese hooaja.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 2:57 pm Teema: |
|
|
tegelilkult ei olnud Sinclair üldse kapten, ta oli komandör _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 4:12 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
tegelilkult ei olnud Sinclair üldse kapten, ta oli komandör |
Ma arvan, et sellega on kõik fännid kursis.
Teema on sellepärast B5 kaptenid, et ka Sinclair täitis ju kapteni funktsiooni olenemata tema auastmest. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Viimati muutis seda TrekRanger (Nelj Jan 13, 2005 10:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
inca Lipnik

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2005 10:46 pm Teema: |
|
|
Olen fan, kuid ajasin isegi nimed segamini...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 14, 2005 5:47 pm Teema: |
|
|
inca kirjutas: |
Olen fan, kuid ajasin isegi nimed segamini...  |
pole hullu, juhtub ... näiteks ma ajasin täiesti kogemata segamini universumi ja galaktika... kirjutasin juttu ja kogemata läks... niiet tore et palju b5 fänne on  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|