Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 10:49 pm Teema: Darth Vader |
|
|
Mul tekkis siin küsimus. Kuidas saab Darth Vader oma hädad WC potil tehtud või kuidas ta sööb. Ta ei sa ju oma halowiini kostüümi seljast ära võtta, muidu annab kohe otsad. Kuidas saab ta siis näiteks nina nuusata kui sealt midagi ripub või kui tuleb kõhutuul, siis ta peab seda kaifima .
Viimati muutis seda MobY (Reede Nov 11, 2005 2:11 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Nov 11, 2005 9:11 am Teema: |
|
|
Vader-il on spetsiaalne ruum, kus ta võttis oma maski maha. WC kohta aga ei oska ma miskit öelda Nu küll nad nende "pisiasjadega" ka hakka said. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Nov 14, 2005 4:48 pm Teema: Re: Darth Vader |
|
|
MobY kirjutas: |
Mul tekkis siin küsimus. Kuidas saab Darth Vader oma hädad WC potil tehtud või kuidas ta sööb. Ta ei sa ju oma halowiini kostüümi seljast ära võtta, muidu annab kohe otsad. Kuidas saab ta siis näiteks nina nuusata kui sealt midagi ripub või kui tuleb kõhutuul, siis ta peab seda kaifima . |
eks tal seal tagumiku ja riista otsas mingi kotike peaks olema, mis pärast mööda jala-püksi säärt alla libistatakse, ja kempsu visatakse, aga see vaid minu loll fantaasia _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|