Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 4:33 pm Teema: Jedi Knight 3: Jedi Academy |
|
|
Kas keegi on seda mänginud? Hetkel ise sellega ametis. Tegevus toimub peale IV episoodi. Sina oled Jaden, Luke Skywalkeri õpilane. Mängus on missioonid, alguses on 5 vahel valida, siis tuleb storyline mission, siis jälle 5 missiooni, jälle storyline mission ja viimast korda samamoodi. Ise olen hetkel nn 3. tasemes. Liigutusi on ka palju. Saber'eid on ka erinevaid. Dual Saber, Saber Staff jne. Muidugi on ka relvad seal, aga ma eriti ei kasuta neid . Ja nüüd siis kõige tähtsam: Force Power. Default Force Power'id on Push, Pull, Speed ja Sith Sense. Kui teed mingi missiooni läbi, saad panna järgmisesse Force punkte. No see käib umbes nii: On 4 Light Force Power'it ja 4 Dark Force Power'it. Light Force Power'id on vist Heal ja mingi Mind Trick, teisi ma ei mäleta. Dark Force on Grip, Drain, Electer ja Dark Rage. Igal power'il on 3 levelit. Grip esimese leveliga saad vaenlast kaugelt kägistada, teise leveliga saad teda tugevamini õhus kägistada ja kolmanda leveliga saad teda liigutada, näiteks pillud ta piki seina või lased kuristiku juures lahti . Drain on eriti kasulik Force Power, mida läheb sageli vaja. See sarnaneb Heal Power'ile, kuid Drain'iga vajad sa ohvrit, keda elust tühjaks "imeda" ja siis saad sa elusi. Esimese leveliga saad kohapealt, st pead tema juurde minema. Teise leveliga saad kaugelt teda "imeda" ja kolmanda leveliga saad kaugelt mitmeid inimesi "imeda". Electer on peaaegu sama toimega, mis Drain'gi, kuid sina elusi ei saa ja selle tumeda jõu asemel säristad elektrit. See on eriti kasulik "terminaatorite" vastu, inimeste vastu on suht mõtetu, drain palju parem. Dark Rage aktiveerides vallandad sa raevu, st oled kiirem, tugevam ja ei sure ära, kuid see võtab sult 25hp.
Missioone on ka erinevaid, nii et vaheldust jätkub. Mõnes kohas pead kellegi tabama, mõnes kohas uurima, mõnes kohas ühendust võtma kellegiga(mis lõppeb suure jamaga tavaliselt, et oleks ikka missioonis äktsionit kah). Sõita saab ka erinevate esemetega. Jääkaru taolised loomad, see "lendav" ATV vms, robot ja vb miski veel, pole veel päris lõppu jõudnud. Vastasteks on harva Liivainimesed, Stormtrooper'id, igasugused muud elukad, harva ka HIIGELSUURED koletised, keda pead vältima. On ka need Imperial Officer'id ja siis "Tumedad Jedi'id". Tumedate Jedidega on kõige rohkem probleeme, sest nendel on ka saablid. Ja nemad kasutavad ka Force Power'it sageli. Muusika on nagu ikka, tavaline Star Wars muusika. Viimase story nn missiooni otsustab see, kumba Force oled rohkem punkte pannud. Mina olen kõik Dark Force peale pannud, seega võitlen ma Tumedate eest viimases missioonis arvatavasti.
Peale mängu läbi tegemist proovin ka igasugusi mode, nagu MovieBattles, Clone Wars jms. Hea mäng minu arvates.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 4:49 pm Teema: Re: Jedi Knight 3: Jedi Academy |
|
|
AlienX kirjutas: |
Viimase story nn missiooni otsustab see, kumba Force oled rohkem punkte pannud. Mina olen kõik Dark Force peale pannud, seega võitlen ma Tumedate eest viimases missioonis arvatavasti.
|
Ei ole nii. Sa saad ise füüsiliselt valida kas *** või mitte. Sellest sõltub kas saad pahaks või jääd heaks, sest enne lõpukat keerad sa ju ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 8:15 pm Teema: |
|
|
Päris hea mäng oli, ainult üks missioon segas.... See kus mingil kõrbe planeedil oled ja mingi "uss" on liiva all... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 11:08 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Päris hea mäng oli, ainult üks missioon segas.... See kus mingil kõrbe planeedil oled ja mingi "uss" on liiva all... |
See oli suhteliselt kerge, üldse viga ei saand mina. Huvitav on. See kus hiiglaslik siga valla pääseb on veel mõtetum. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 9:08 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Päris hea mäng oli, ainult üks missioon segas.... See kus mingil kõrbe planeedil oled ja mingi "uss" on liiva all... |
See oli suhteliselt kerge, üldse viga ei saand mina. Huvitav on. See kus hiiglaslik siga valla pääseb on veel mõtetum. |
See oli kerge, aga kõrbes läks nii palju aega raisku et jube :p _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 4:05 pm Teema: |
|
|
Vend tegi ja mõtles ikka päris pikalt seda värki, kuigi jah kui kindlas kohas seista siis viga ei saa. Eriti spets on granaat(vms plahvatav asi) liiva peae visata ja kui ta selle ära sööb siis ....PÕMM.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 6:48 pm Teema: |
|
|
Mesasja? Ma tegin selle 5 minutiga umbes läbi. Sith Sense peale ja nägin kõiki juppe. Lihtsalt jooksin ja hüppasin, midagi ei juhtund.  |
See oli selline missioon, kus pidi täpne olema, aga mulle ei meeldi täpsus mängudes eriti
Jedi Knight 2 oli ka hea, üks esimesi mänge mida mängisin  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Qui-Gon Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 3:11 pm Teema: |
|
|
Demo on ka ametlikult olemas?
 _________________ Qui-Gon : Don't center on your anxiety, Obi-Wan. Keep your concentration here and now where it belongs.
Obi-Wan : Master Yoda says I should be mindful of the future...
Qui-Gon : .....but not at the expense of the moment. Be mindful of the living Force, my young Padawan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 5:34 pm Teema: |
|
|
Võibolla prooviks demo ära. Tundub huvitav.
Varsti tuleb välja Star wars: Empire at War. Hea strateegia. Demo on praegu saadaval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 5:37 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Võibolla prooviks demo ära. Tundub huvitav.
Varsti tuleb välja Star wars: Empire at War. Hea strateegia. Demo on praegu saadaval. |
Jah see tõotab hea tulla, kuigi sarnane asi olemas juba (vanem aga palju detailsem ). Jutt siis Imperium Galactica 2'st. SW tuleb parem juba kosmoselahingute mitmekesisuse pärast  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Qui-Gon Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 9:16 pm Teema: |
|
|
Ikka, google on abiks.  |
Link? _________________ Qui-Gon : Don't center on your anxiety, Obi-Wan. Keep your concentration here and now where it belongs.
Obi-Wan : Master Yoda says I should be mindful of the future...
Qui-Gon : .....but not at the expense of the moment. Be mindful of the living Force, my young Padawan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Laup Jan 28, 2006 12:48 pm Teema: |
|
|
Ise olen viimases missioonis, Dark Side'le läksin üle. Mäng läheb aina võimatuks, Drain Force kasutan vähe, sest need Jedid ja Sithid vms on nii tugevad.  |
Kui sa lähed Dark Side'ile üle, pead võitlema nii Jedide, kui Sithidega, kui jääd light side'ile, on Need jedid seal sulle abiks...! _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 4:46 pm Teema: |
|
|
Tõmbasin endale demo, aga ei läinud tööle. Open LG on puudu. Ju siis videokaart ei kõlba talle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|