Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
25% |
[ 1 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
50% |
[ 2 ] |
6 |
|
25% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 4 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Märts 19, 2006 4:22 pm Teema: TOS - 3x16 "Whom Gods Destroy" |
|
|
Episood on eetris esmaspäeval, 20. märtsil 2006 kell 23:25 ETV's
"Jumalate ohvrid"
Kapten Kirk ja Spock maabuvad planeedil Elba II, et viia vaimuhaiglana kasutatavale taevakehale uut revolutsioonilist ravimit. Kuigi patsient Marta hoiatab, et vanglaülem Cory ei ole tegelikult tema ise, ei võeta teda kuulda. Endine mainekas universumi uurija Garth on vangla üle võtnud ja suudab muuta kuju. Garthi eesmärgiks on pääseda Enterprise'ile.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Märts 21, 2006 11:36 pm Teema: Re: 3x16 "Whom Gods Destroy" |
|
|
Tre,
Andsin tavapärase 7 punkti Eino okey, tegelt ju täitsa tore osa iseenesest. Teemakäsitlus tuleviku hullumaja. Miks mitte. Ainult ühest ma ei saa aru. No ok, võttis see Garth selle vangla üle. Aa mille krdi pärast ta veel kuju järsku muundama hakkas oskama, dziizas Lihtsalt ei mahu pähe. Ei tore norida tegelt
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Märts 22, 2006 11:56 am Teema: |
|
|
Mulle see episood eriti ei meeldinud, kuidagi liiga kummaline oli. Ka omapärane episood võib tegelikult põnev olla, kuid see osa ei olnud ka eriti huvitav. Tegu oli lihtsalt ühe suure segadusega.
Nagu juba Equ mainis, ei olnudki idee iseenesest kõige hullem ning parema teostuse korral oleks võinud isegi midagi põnevat sellest välja pigistada. Kõige suurem viga osa juures oli minu arust see, et tegevus toimus liiga palju ühes kohas ja meile näidati umbes 25 minutit kuidas Garth oma hullu temppe tegi. Episood muutus lihtsalt liiga venivaks.
Teine suur miinus oli muidugi Garthi kujumuutmisvõime. Ok, nõustun veel sellega, kui mingid võimsad tulnukad suudavad kuju muuta, kuid et lihtsalt tavaline inimene on õppinud oma keha molekulaarsel tasandil muutma...see on lihtsalt liiga imelik.
Kõige halva kõrval oli osas ka paar head asja. Kiita tuleks kahtlemata näitlejatööd. Nii Kirk, Spock kui ka Garth olid oma rollis väga veenvad.
Lisaks meeldis mulle osa lõpus kahe Kirki omavaheline kaklus ja see, kuidas Spock otsustas olukorda lahendada.
Hindeks annan 6/10, sest nii eriskummalist osa ei saa ma kõrgemalt hinnata.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Märts 28, 2006 3:08 pm Teema: |
|
|
No.. andsin osale 9 punkti.. seda seepärast, et sisu oli huvitav.
see muutumise mäng iseenesest oli täitsa huvitav. aga aru ma ei saa, kuidas see türann selliseks läks? _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|