Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Apr 22, 2006 3:27 pm Teema: Star Trek XI |
|
|
Star Treki 11. filmi kohta on nüüd levimas selline info, et tuleb 2008. aastal ja kujutab noore Kirki ja Spocki tegevust Tähelaevastiku Akadeemias.
http://www.trektoday.com/news/210406_01.shtml
Kurat küll, noh... mulle see idee ei meeldi. Shatnerit ja Nimoyd pole võimalik asendada.
Teema suletud, kuna film on juba kinodesse jõudnud. Aruteluks filmi näinutele nüüd teine teema: http://www.ulmefoorum.pri.ee/foorum/viewtopic.php?t=1559 Enterprise. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Reede Mai 22, 2009 10:58 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Laup Apr 22, 2006 7:29 pm Teema: |
|
|
Heh, silme ette tekkis kohe pilt äsja 75. aastaseks saanud Shatnerist ja Nimoyst noort Kirki ja Spocki mängimas
Aga ok, see oli muidugi nali. Eelarvamuslik nagu ma olen, ei kujuta samuti eriti kedagi teist ette nendes rollides. Aga mine tea. Eks ootame ära. Veider tundub küll. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Apr 22, 2006 7:52 pm Teema: |
|
|
Sama siin : ei meeldi mullegi asjad a`la Noor Indiana Jones etc. Lisaks sellele, et armsaks saanud näitlejaid on raske (kui mitte võimatu )asendada , jääb segama nn. eriefektide küsimus. Iga loll saab aru , et näiteks Star Warsis tegi tehnika timeline jälgides taandarengut, kuigi Lucas vanematele osadele iluravi tegi (ning need sellega ära rikkus). Igal juhul jääb asjale halb mekk man. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Apr 23, 2006 10:51 am Teema: |
|
|
Ka mina ei ole selle uue ideega eriti rahul, sest ise lootsin, et uus film loob alustala mingile uuele ajastule, mida veel sarjades keegi käsitlenud ei ole. Tõesti ei oska kedagi Kirki ja Spocki osades ette kujutada, sest Shatnerit ja Nimoyd on täiesti võimatu asendada. Üleüldse iga rolli juurde Trekis kuulub kindel näitleja ja nende asendamisel ei saa olla häid tagajärgi.
Loodame, et see on vaid mingi algne idee, mis on kusagilt läbi tilkkunud ja sellest filmi ei tehta.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Apr 23, 2006 10:56 am Teema: |
|
|
Kõige tähtsama jätsite mainimata - et filmi kirjutab ja lavastab J.J.Abrams (Losti ja Aliase looja). Nagu teada on Abrams ka kohe kinodesse jõudva MI:3 lavastajaks.
Ka mina suhtun äärmiselt kriitiliselt noorte Kirki ja Spocki tegevusse. Võibolla parem olnuks siis juba mõned teised tegelased võtta. Aga muidu on teema päris huvitav. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Apr 23, 2006 1:33 pm Teema: |
|
|
J.J.Abrams jõuab ka igalepoole, hea et üldse film tuleb.
Babylon 5 kohta vist jäämegi lootma  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Esm Apr 24, 2006 11:05 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Babylon 5 kohta vist jäämegi lootma  |
Filmi ma enam ei looda. Olen suur B5 fänn (kasvõi avatari valik), kuid lugu on lõpetatud. B5 maailmast ootan vaid sügisel ilmuvaid romaane (juhul kui saavad hea vastuvõtu siis võibolla isegi ostan mõne).
B5 on minevik. Mõned ütleks, et isegi "surnud". Kuid B5 puhul pole see õige sõna, kogu lugu sai ära räägitud. Nüüd tuleb vaid oodata, et tuleb mõni sama põnev sari kui seda oli B5 (milleks oleks kasvõi BSG, mis aitab ulmenälga kustutada. Ning praegu on moes müsteeriumsarjad - Lost, Invasion, Surface - mulle need päris meeldivad). _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 2:10 pm Teema: |
|
|
See peab igatahes midagi head olema! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 3:13 pm Teema: |
|
|
J.J.Abrams on väga hea lavastaja ja ma arvan samuti, et see film saab olema eriline. Ma usun, et Abrams saab selle lavastamisega hakkama, aga ega ei või iial teada. Samas on 2008.aastani nii palju aega ja arvamus võib veel mitu korda muutuda. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 6:22 pm Teema: |
|
|
Veel kuulujutte:
http://www.trektoday.com/news/240406_01.shtml
Minu kõige suurem hirm seoses uue filmiga on see, et võib-olla tehakse mingi reboot nagu Battlestar Galacticaga. Star Trek ei ole minu arvates selleks valmis, see universum on juba nii põhjalikult välja arendatud ja nüüd see kõik kõrvale heita oleks väga väär samm. Eriti ebameeldiv on see, kui minnakse selle saaga legendide kallale, kelleks on Kirk ja Spock.
Mina oleks tahtnud näha vahepeal kavandatud projekti Maa-Romuluse sõja triloogiast, mis oleks olnud teatav järg sarjale Star Trek: Enterprise. See näib aga nüüd kõrvale heidetud olevat. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Apr 27, 2006 9:51 am Teema: |
|
|
Tundub, et asi pole siiski nii hull, kui alguses paistis:
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=18614
Ei ole küll öeldud, millest film tuleb, aga et Abrams on TOS'i fänn, siis võib kindel olla, et ta seda ära ei riku.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Mai 03, 2006 4:23 pm Teema: |
|
|
Kuulujutu järgi võib Ben Affleck mängida järgmises filmis, kas siis Kirki või kedagi teist:
http://www.trektoday.com/news/020506_01.shtml
Loodetavasti küll mitte Kirki, ma vist laseks ennast siis maha....  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 8:33 pm Teema: |
|
|
Võiks ka hullemini minna , näiteks Brad Pitt Komandosillal.Prrrrrrrr....... _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulkesh Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Mai 05, 2006 2:53 am Teema: |
|
|
Vaadake, asjalood on niiviisi:
Kui ST XI tegijateks oleks kurikuulus kollektiiv "B&B", siis pole tegelikult üleüldse tähtis, millest film räägiks. See võiks olla Maa ja Romuluse vahelisest sõjast või Borgide rünnakust või hoopis Khaani veelgi suuremast äkkvihast. Kihva keeraksid nad selle projekti niikuinii, nagu nad on suutnud juba viimased 10 aastat praktiliselt kihva keerata kõik, millel Star Treki logo küljes ripub.
Seevastu, kui ST XI taga peaks olema üks taolistest vendadest nagu JMS või RDM või tõepoolest JJ.Abrams, siis minu poolest võiks see stoori olla näiteks Kirki ja McCoy elust vanadekodus või Wesley Crusheri häälemurdest või kasvõi Spocki sokkidest! Sest ma võin mürki võtta, et kui üks sellistest nimedest tõesti saab vabad käed ST XI tegemisel, siis ootab meid ees kauaoodatu treki uuestisünd ja taastulemine, sellisena nagu me seda juba aastaid näinud ei ole.
Nii et tegu on kahtlemata selle aastatuhande parima trekiuudisega. Vot nii. Hip-hip-hurraaaaa!!!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Juun 21, 2006 10:31 pm Teema: |
|
|
http://insider.tv.yahoo.com/insidetrack/malkin/
Väidetavalt peaks uueks Kirkiks saama siis Matt Damon, Tema osalemisele oli oma õnnistuse andnud William Shatner isiklikult.
Mulle pole Damon kunagi meeldinud , ometi on ta parem valik kui Affleck. Fännide kõige suurem mure pidigi olema , et kui Damon saab Kirkiks tehakse Affleckist tingimata Spock.  _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 4:52 pm Teema: |
|
|
http://www.imdb.com/news/wenn/2006-07-21/#3
JJ Abrams kinnitas ametlikult oma osalust uues ST filmis.
Kõige rohkem huvitaks ikkagi võimalikud osatäitjad... _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulkesh Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Aug 13, 2006 2:03 am Teema: |
|
|

Viimati muutis seda Ulkesh (Esm Aug 28, 2006 7:35 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Aug 23, 2006 7:13 pm Teema: |
|
|
Star Trek XI muusika kirjutab tõenäoliselt Michael Giacchino, kes on ka Losti helilooja:
http://filmforce.ign.com/articles/727/727212p1.html
Pole just halb uudis, Losti muusikaline taust on üldiselt väga hea olnud. Loodetavasti suudab ta ka Trekile midagi väärilist luua. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 2:43 pm Teema: |
|
|
Midagi lõbusat:
http://www.syfyportal.com/news423118.html
Uus James Bondi näitleja Daniel Craig ütles, et sooviks osaleda järgmises Star Treki filmis või sarjas.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 7:00 pm Teema: |
|
|
njah. Siiski on see vähe tõenäoline, kuna Craig on juba James Bondiga seotud ja vist isegi veel 2 Bondi filmi tegemiseks. Nii et selle uudise võiks küll vist ära unustada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|