|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate seda episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
37% |
[ 3 ] |
7 |
|
12% |
[ 1 ] |
6 |
|
12% |
[ 1 ] |
5 |
|
12% |
[ 1 ] |
4 |
|
25% |
[ 2 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 8 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2004 2:24 pm Teema: TOS - 1x08 "Miri" |
|
|
Tähelaeva Enterprise meeskond saab signaali planeedilt, mis on Maa täpne koopia. Maabudes selgub, et elu seal on seiskunud kusagil 20. sajandi 60. aastatel. Ootamatu rünnaku ohvriks sattunud meeskonnaliikmed teevad kallaletungija kahjutuks, kuid viimane sureb peagi. Teaduseksperimendi tulemusena on planeedil tekkinud haigus, mis tapab kõik teismelise ikka jõudnud noored. Samal ajal on vananenud lapsed 100 aasta jooksul vaid mõne kuu võrra. Star Treki meeskond asub haigusele ravimit otsima.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2004 11:59 pm Teema: |
|
|
Nii-nii...tänapäeval saaks Kirk kohe lasteahistamise eest süüdistuse ning seda osa ei lastaks tõenäoliselt eetrisse, pedofiil selline .
See, et tegu oli täpse Maa koopiaga, oli rohkem kui ebausutav, kuid ausalt öeldes olen ma valmis sellest üle vaatama, sest minu jaoks oli tegu huvitava osaga. (Nüüd saan vist igaveseks ketseri sildi külge ) Minu arvates oli "Miri" huvitav, näitlejatöö oli tasemel ja kasutati on-location võtteid, mitte mingit stuudio-planeeti.
Tähelepanek:
"oxygen/nitrogen" ei ole päris kindlasti lämmastikoksiid :
Ja mis kurat ikka tähendab "esimene kiirus"?
Annan 8 punkti  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 12:04 am Teema: |
|
|
Mina annan 4 punkti ja olen sellega väga lahke.
See igavene laste kisa ja meeskonnaliikmete käitumine oli minu jaoks nii absrudne, et mul lihtsalt pole sõnu.
Mulle see episood absoluutselt ei meeldinud ja neli punkti on juba isegi muutus. Alguses oli plaanis panna 3 punkti, asja muutsid Spocki ja McCoy vahelised dialoogid.
Andke andeks, mul ei ole midagi selle osa kohta rohkem öelda. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 12:58 am Teema: |
|
|
Tre,
Njah..mis öelda..ei olnud kõige kirkam kriit karbis see seeria Häiris eriti see läbimõtlemata, lohakas stsenaarium. Lisaks rodu vigu. Nujah see selleks. Andsin 5 punkti..selline kesktee. Võibolla on asi minus ja mitte selles seerias. Aga seekord siis selline hinne.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 12:44 pm Teema: |
|
|
Sai siis eile see kurikuulus episood üle pika aja ära vaadatud. Faktiga, et selles osas paralleel-maa teket ära ei selgitata, samuti ka muid olulisi asju, ma olen tänaseks leppinud.
Aga mõned asjad välja jätta, siis oli täiesti vaadatav episood.
Näiteks see koht, kus kõik tormasid minema, jättes oma kommunikaatorid maha, pani mu peast haarama. No ei ole, ei ole selline asi mõeldav, isegi mina kannan harjumusest oma tühist mobiiltelefoni kogu aeg kaasas, kuigi see ei ole üldsegi elutähtis
Kurjam aga kas mitte nendele punasärkidele ikka ei jäänud nende kommunikaatorid alles?
Yeoman Rand ajas mul täielikult kopsu üle maksa - minu meelest oli temast küll rohkem kahju kui kasu - näiteks pillas ta katseklaasi käest, armukadetses, hüsteeritses, oskas laste kätte pantvangi jääda ja see tema jalgade vaatamise jutt paneb mind appi karjuma iga kord kui seda näen Miks, oh miks ei ole TOSis üldse asjalikke naistegelasi!
Kindlasti teenib punkte Spocki ja Mc Coy vaheline nääklus, kujutasin täiesti elavalt ette, et Spockil ei olnud kõigi nende päevade jooksul eriti midagi teha peale niisama kõõlumise ja Mc Coy närvide mustaks ajamise
Hm, ja üks lisapunkti annab kindlasti Spocki repliik:" That little girl
Is at least 300 years older than you are, yeoman.
Think about it."
Nii et kokku koguni 7 punkti. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 1:00 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Ja mis kurat ikka tähendab "esimene kiirus"? |
Vaat mind ka häirib see alati. No selle asemel, et kirjutada kiirus, võiks kasvõi jätta see sõna tõlkimata ja kirjutadagi warp. Ja kas eesti keeles ei olegi mitte olemas terminit varp?
Kui Soome TV Star Trekki näitas, siis seal kasutati minu meelest tõlkes sõna poimu. Antero Helasvuo oli veel tõlkija, ei oska kommenteerida, palju ta ulmetemaatikaga kursis oli, aga soomlased niikuinii katsuvad alati kõigile sõnadele omakeelsed vasted leida. _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Dets 21, 2004 6:53 pm Teema: |
|
|
Shadow kirjutas: |
Kurjam aga kas mitte nendele punasärkidele ikka ei jäänud nende kommunikaatorid alles?
|
Kusjuures, mis veel hullem..mõlemad turvad ei nakatunud..icic Filmi lõpu osas oli eriti hästi kui üks neist koos Spockiga Bones-i juurde jooksid, kui to maas teadvuseta lamas. Nu vend oli tragi ja ei mingit haigusemärkegi. Ju olid õiged turvad..ega jah sinna papist poisse ei võeta
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 12:30 am Teema: |
|
|
Varastatud kommunikaatorite teema juurde tagasi pöördudes:
ma vaatasin spetsiaalselt üle, mitu tükki see poiss neid laboratooriumist pätsas ja sain kokku viis (sorry kui mu silmad mind petsid).
See siis tähendab, et üks turva jättis enda oma maha, kui kuskile välja patrullima läks
Hm, olid ajad kus Star Trekki ainult vaadati, mitte ei analüüsitud  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 4:06 pm Teema: |
|
|
Tead, ma üritasin seda huviga vaadata aga ikkagi, suht kehva episood. See lasteteema oli küll imelik, eriti oli haige laste häälitsused ja nende näitlemine. Ei tasu ka mainimata jätta Kirki "armastust" Miri vastu, pedofiil selline. Alguses tundus üsna huvitav, kuid kui nad hakkasid lapsi näitama ning nemad üldse sinna sisusse kaasa tõmbasid, siis hakkas vähe väärakaks tõesti muutuma. Näitlejatöö oli üsna kehv kõigil lastel, va Miril. Siis veel ajas oksele Yeomani jalgade jutt. See tundub nii banaalne selles kontekstis et jube. Yeoman on üldse kõige ebameeldivam tegelane TOS'is. Nutab, hüsteeritseb jms. Hinnet parandas Spocki repliigid, nagu näiteks mida ta ütles punase vere kohta.
6/10.
Algus oli põnev, kuid lõpuni see niiviisi ei kestnud.
Muide, millal need Borgid või Worgid TOSi tulevad? Või mis nende peapahalaste nimi ongi. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 4:14 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Muide, millal need Borgid või Worgid TOSi tulevad? Või mis nende peapahalaste nimi ongi. |
TOS'is otseselt mingeid peapahalasi polegi, vaid klingonid ja romuluslased valmistavad aeg-ajalt probleeme. Borgid tulid alles TNG-s.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alziz Leitnant

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 5:13 pm Teema: |
|
|
Ma ei saa aru, miks alati laeva kapten koos kõige tähtamate tegelastega peab tundmatuid planeete uurima minema? Ja veel paari inimese ja püssiga... Kui laevas on ~400 inimest... kas siis ei peaks olema oma strike teamid... nagu Stargates, kes teevad neid missioone ja kapten tegeleb käskude andmisega... ja istub laeval... nagu SG-s... Väga naljakas nagu... ja siis saavad veel surmava viiruse jne... see on tohutu ämber seriaalis...  _________________ Hyperion
Emperor of ALZIZ Empire |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 5:31 pm Teema: |
|
|
alziz kirjutas: |
Ma ei saa aru, miks alati laeva kapten koos kõige tähtamate tegelastega peab tundmatuid planeete uurima minema? Ja veel paari inimese ja püssiga... Kui laevas on ~400 inimest... kas siis ei peaks olema oma strike teamid... nagu Stargates, kes teevad neid missioone ja kapten tegeleb käskude andmisega... ja istub laeval... nagu SG-s... Väga naljakas nagu... ja siis saavad veel surmava viiruse jne... see on tohutu ämber seriaalis...  |
Eks see on tõesti veidi ebaloogiline, et kapten alati ise oma eluga riskima läheb. Järgmise sarja ehk TNG ajaks saadi sellest siiski aru ja kapten Picardi asemel käis välimissioonidel esimene ohvitser Riker.
Aga kui nüüd nii-öelda universumisiseselt rääkida, siis me hindame seda lähtudes omaenda teadmistest, tõekspidamistest ja taustast, nii et võib-olla hinnatakse tuleviku Tähelaevastikus, mida on kindlasti mõjutanud ka paljud teised kultuurid, asjaolusid (mh kapteni osalust ja ohte), natuke teistmoodi kui tänapäeval.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 10:47 pm Teema: |
|
|
Eks kindlasti mängib siin oma rolli ka see, et kuna kapten Kirk on sarjas ikkagi üks põhitegelane, siis oleks ju mõttetu jätta ta laeva asja ekraani pealt vaatama, kui ta saaks särada tegevuses ohte täis planeedil ning päästa nii enda, oma meeskonna kui ka kogu universumit ilmselgest hävingust
Ma ei kujutakski TOSi ette, kui see nii olekski olnud, et Kirk istub tuima näoga oma toolis ja vaatab, millega teised parasjagu tegelevad.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|