Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 8:50 pm Teema: Jõulud tulevad |
|
|
Jälle siis käes aasta see aeg, kui peetakse jõule.
Räägime, kas üldse peate jõule ja mida need teie jaoks sümboliseerivad.
Minule on kogu see jõulueelne sagin suht vastumeelne ja üldse tundub kogu see värk üsna mõttetu. Otsida mööda kauplusi kingitusi taga on raske töö, aga veel raskem on kingiideede välja mõtlemine.
Ise ma jõule tegelikult ei peakski, kuid teatava "ühiskondliku" surve tõttu tuleb seda teha . Põhjuseid on mitmeid, esiteks mulle lihtsalt ei meeldi selline pidutsemine ning teiseks on jõulud ka siiski ühe religiooniga seotud pühad, mistõttu mind häirib nende pealesurumine, seda nii kaubanduses kui ka mujal. Esiteks seetõttu, et ma ise pole usklik ja teiseks, et see madaldab jõulude algset mõtet, mis siiski oli religioosne. Pole päris õiglane kellegi suhtes, või mis?
Lõpetuseks võiks öelda, et minu jaoks on jõulud eelkõige rahulik aeg, millal olla koos pere ja sõpradega, kuid mingit sisulist tähendust sel ajal minu jaoks pole. Ja loomulikult saab koolist paar nädalat puhata.
Tekst sai nüüd veist lühike...aga mis seal ikka.
Tjahh...täna mul räige masendus ka peal....paaril viimasel aastal on jõulude ajal alati nii olnud ....tahaks rahu ja vaikust.... _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 9:01 pm Teema: |
|
|
Eelmisel aastal ja ka sellel aastal pole üldse jõulutunnet
Aga nüüd hakkab vist juba tulema. Kõik siin ilmas veedetud aastad olen olnud jõulude ajal perega vanaema juures Tartus. Eelkõige ongi jõulud aeg kus saab jälle pikalt vanaema juures olla(viimati ju pikalt oldud suvel). Ka kuuse(ikka päris-) toomine jäi sellel aastal hiljapeale. Alles täna tahtsime minna a osta aga ... Sakus poe ees, kus iga aasta on müüdud, pole mitte midagi Nu siis isa pidi linnast tooma. Aga nüüd toad jälle kuuse lõhna täis ja mõnus olla. Jõulud on tore aeg ja ma ei vaeva oma pead selliste mõtete ja küsimustega nagu (sina) Enterprise. Jumal(oioioi... ) tänatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 9:06 pm Teema: |
|
|
Ka minule sümboliseerivad jõulud eelkõige rõõmu ja rahu aega, mida on minu arvates maailmal vaja, et ellu lisada natukegi hoolivust ja sallivust.
Jõulud on ikka aeg, kus üritatakse olla sõbralikud ning tegeletakse ka sõjavastase propagandaga.
Igatahes mina arvan, et jõuludest on rohkem kasu, kui kahju.
Mina olen sealjuures ka ristitud ning käin alati suuremate pühade ajal kirikus. Jõulud koos kirikus käimise ja elule järele mõtlemisega annavad mulle iga aasta hingerahu.
Selline on siis minu nägemus nendest pühadest. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 10:57 pm Teema: |
|
|
Ristitud ma küll pole aga igal aastal(v.a. eelmine) käime me perega enne vanaema juurde asumist Tartu Pauluse kirius jumalateenistusel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Reede Dets 24, 2004 10:49 am Teema: |
|
|
Minu soovid kõigile, kes neid isiklikult saanud pole Täna elik jõululaupäeval olen perega, homme sõpradega, pühapäeval lähen Tartusse ja olen seal kaua-kaua. Aga sellegipoolest; täna pean orjama ja suguseltsile süüa tegema. Lademetes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Dets 24, 2004 11:22 am Teema: |
|
|
Häid Jõule kõigile! Ise veedan jõulud kah perega.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Reede Dets 24, 2004 1:38 pm Teema: |
|
|
Tre,
Häid jõule jah kõigile.
Equ, maale. _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stargate Lipnik

|
Postitatud: Reede Dets 24, 2004 5:41 pm Teema: |
|
|
Jõulud on aasta kõige ilusam aeg..või üks kauneimatest..eriti valged jõulud..keelukesehelin ja tuttavad jõuluviisid...ja soojus....ja aeg kus kõik on kõigi vastu sõbralikud
Aga teile kõigile tahaksin soovida palju küünlasära, kuuselõhna, lumehelbeid, palju toredaid kinke ja göasuuriseid piparkooke! Ja ulmelisi päkapikke  _________________ just close your eyes...forget your name..forget the world..and go insane.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Reede Dets 24, 2004 6:19 pm Teema: |
|
|
Ok, kasutan juhust ja soovin foorumirahvale ka häid pühi!
Mina ise küll sel aastal mitte midagi erilist ei viitsi korraldada, võtan asja rahulikult. Õieti ei ole mingit pühadetunnet veel tegelikult tekkinudki. Korraliku kodanikuna saadan ära hunniku jõulutervitustega sms-e ja e-kaarte ja vaatan, mis siis edasi saama hakkab Küünlad panen põlema küll ja kuusk on ka isegi olemas.
Päkapikkudesse suhtun tugeva eelarvamusega, olgu nad siis ulmelised või minugipoolest teravate kõrvadega
NB: söögi ja joogiga liialdamine on tervisele kahjulik  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 12, 2005 9:45 pm Teema: |
|
|
Jõulud ammu, ammu läbi!
Mis kingitusi ka keegi sai? (Jõulude peidetud & varjatud tagamõte) _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Slice Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Juun 03, 2005 9:07 am Teema: |
|
|
Jah, jõulud ammu läbi, aga iga aasta tundub, et ise käid kõikvõimalikud poed läbi, et leida kõigile head kingitused(mis mul ka tavaliselt õnnestub) ja siis, enda kingitused on nagu koguaeg, aasta aasta otsa ühesugused ja igavad. Ei viitsigi enam eriti jõule tähistada, aastavahetus on nagu suurem sündmus minu jaoks. _________________ R.I.P.
Albus Dumbledore
May there be Acid Pops in heaven.
...And Writer's Block Strikes Back! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 12:25 pm Teema: |
|
|
Jõulud tulevad varsti jälle!
Ei taha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 2:46 pm Teema: |
|
|
Praegu ei taha aga varsti, sügisel küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 3:02 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Jõulud tulevad varsti jälle!
Ei taha  |
Aeg lendab jah päris kiirelt.... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 8:11 pm Teema: |
|
|
Aga mina küll tahan .
Kuigi peaks märkima jah, et kogu see kinkimise traditsioon paneb rahakotile paraja põntsu küll. See aasta olen ma kavalam (või vähemalt kavatsen olla) ja ostan kingitused varakult ära. Millegi pärast on just Jõulude ajal hinnad kõrged...
 _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 8:26 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Aga mina küll tahan .
Kuigi peaks märkima jah, et kogu see kinkimise traditsioon paneb rahakotile paraja põntsu küll. See aasta olen ma kavalam (või vähemalt kavatsen olla) ja ostan kingitused varakult ära. Millegi pärast on just Jõulude ajal hinnad kõrged...
 |
Ja reklaamitakse "soodusmüük", kuigi soodus on see ainult nendele bossudele, sest nad saavad selle vahelt tuleva raha endale  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Juun 08, 2005 10:18 am Teema: |
|
|
Tulin üle pika aja foorumisse ja mida ma näen - siin jõuluteema püsti?
Juunikuu alguses on ikka väga valus mõelda, et varsti on jälle laga ja pori ja pimedus ja külm (mida nimetatakse Eestimaa sügiseks ja talveks) ja jõulud, oh õudust. Ega siin midagi jäänud ei ole jah, kõigest veidi alla seitsme kuu kannatada ja suvi saab niikuinii häbematult kiiresti otsa  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pannzer555 Kadett

|
Postitatud: Püh Juun 26, 2005 7:21 am Teema: |
|
|
ma arvan sama ,aga ma lohutan nats sind jõulud on ju ise toredad!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Juun 26, 2005 9:45 am Teema: |
|
|
pannzer555 kirjutas: |
ma arvan sama ,aga ma lohutan nats sind jõulud on ju ise toredad!
 |
Jõulud ise on tõepoolest VÄGA toredad ja seda täiesti siiralt öeldes.
Sisetunne ütleb, et selle aasta omad tulevad erilised ja pealegi on lumi ja külmus etemad kui higist haisev ühistransport ja sääsed . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 10:15 pm Teema: |
|
|
Aeg vana teema jälle elule äratada, jõuluaeg on taaskord tulemas. Küsiks siis, et kuidas foorumlastel jõuluettevalmistustega on, kas jõulutunne on juba käes ja mida näiteks kingiks tahate.
Minul endal pole miskit jõulutunnet (mitte et mul seda kunagi üldse väga olnud oleks), aga enamus kingitusi on juba ostetud, kuid üks internetipoest tellitud asi ei taha mitte kohale tulla .... igatahes.. omal väga konreetseid soove pole, küllap kõigele kasutuse leiab.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|