Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 11:34 pm Teema: Küsimus: mis asi see on? |
|
|
Vennapoiss sattus netis kolades huvitavale lingile. Küsimus kõigile: millega on tegu? Ise arvan, et keegi ulmefänn on tõsiselt mingi mudeliga hullanud(ja arvatavasti on ta Star Treki fänn, sest kirjad on kahtlaselt Klingonite teksti moodi, nagu üks kommija märkis)... http://www.coasttocoastam.com/gen/page2022.html?theme=light
Ja siin ka komentaarid...http://www.coasttocoastam.com/gen/page2024.html?theme=light _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Popol Vuh Kadett
Liitunud: 26 Juun 2007 Postitusi: 11 Asukoht: Universumi äärealadel
|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 9:40 am Teema: |
|
|
Tema enda jutust loeb juba välja, et see on feik _________________ Mõttemaailma ustavad teenrid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:27 pm Teema: |
|
|
Arvan ka, et tegemist on siiski fakega ning kellegi hea kujutlusvõimega ning suurepärase arvutigraafikat tundva inimese loominguga. Isegi kui arvestada, et tegemist võiks siiski olla reaalselt eksisteeriva objektiga, siis võib see olla mingisugune salajane katseobjekt ja ma välistaks maavälise päritolu. Samas ei suuda ma ka mingit heab hüpoteesi välja pakkuda, mis eesmärgil võiks seda seadeldist/lennuvahendit kasutada.
Ülevalt kKolmandat pilti vaadates on mul selline tunne, et see objekt on ümbritseva loodusega nurga all. See tähendab, et ta ei liigu maapinnaga horisontaalselt, vaid on nurga all veidi üles ja vasakule. Samas võib ka foto võttenurk olla selline, et petab silma ära. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 8:32 am Teema: |
|
|
Kas ainult mulle tundub, et fotol ja objektil on märgatavad kontrasti- ja kvaliteedierinevused? Minumeelest valgus ja varjude värv on ka veits mööda. Iseasi muidugi, kui kõrgel see on... _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 5:34 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Kas ainult mulle tundub, et fotol ja objektil on märgatavad kontrasti- ja kvaliteedierinevused? Minumeelest valgus ja varjude värv on ka veits mööda. Iseasi muidugi, kui kõrgel see on... |
Just minu mõte.Looduslike elementide taustal on "objekt" liialt kontrastne.
Üldplaan mulle muljet ei avaldanud, kuid nn. klingonikeelsete kirjadega osade detailsus ning kujundus meeldis. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|