Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Milline oli teie arust parim hooaeg Babylon 5's? |
1. hooaeg |
|
0% |
[ 0 ] |
2. hooaeg |
|
0% |
[ 0 ] |
3. hooaeg |
|
23% |
[ 3 ] |
4. hooaeg |
|
69% |
[ 9 ] |
5. hooaeg |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 13 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 3:35 pm Teema: Parim hooaeg Babylon 5? |
|
|
Minu arvates oli 3 ja 4 Varjude sõja pärast . Efektid olid väga hästi tehtud.
Ise hääletan siiski 4nda poolt, sest selle alla läks ka Maa Liidu kodusõja põhiosa. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 4:48 pm Teema: |
|
|
5.hooaeg,sest seda mäletan kõige rohkem  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 8:53 pm Teema: |
|
|
Mina pean samuti parimaks neljandat hooaega, sest seal oli kõige rohkem äärmiselt kõrge tasemega episoode.
Liitun FLT arvamusega, et Varjude sõda ja Maa kodusõda olid terve sarja tipphetked.
Kuigi tegelikult meeldisid mulle kõik hooajad väga, igaüks oma külje alt.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 9:59 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Mina pean samuti parimaks neljandat hooaega, sest seal oli kõige rohkem äärmiselt kõrge tasemega episoode.
Liitun FLT arvamusega, et Varjude sõda ja Maa kodusõda olid terve sarja tipphetked.
Kuigi tegelikult meeldisid mulle kõik hooajad väga, igaüks oma külje alt.  |
Mulle ka, küsitluses pidasin silmas seda ülimalt meeldivat
Neile, kes pole Babylon 5 vaadanud: kui vaatama hakkate, siis vaadake kõik ära. Kui ma esimest korda seda vaatasin oli esimene mõte: "Mille otsa ma sattusin". Natuke aega läks mõõda ja nägin veel ühte episoodi ning ma sain aru, et see sari võib kujuneda mu lemmikuks. Nüüd, kui olen kõik episoodid ära vaadanud, võin õelda, et kui tahad sarjast aru saada pead vaatama kõik ära  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 10:32 pm Teema: |
|
|
Ja siis veel kõik filmid ja järg Crusade...
mõni eesti kanal võiks neid alates THE GATHERING-lõpetades Crusadiga neid k6ik osi näitada(ja filme)...närvi ajab
Teatud kohtadest annab neid järjest otsida  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 10:39 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
mõni eesti kanal võiks neid alates THE GATHERING-lõpetades Crusadiga neid k6ik osi näitada(ja filme)...närvi ajab
Teatud kohtadest annab neid järjest otsida  |
Proovi seda neile selgeks teha  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2005 10:41 pm Teema: |
|
|
Ütleks, et kas kolmas või neljas. Mõlemad olid väga huvitavad ja täis põnevaid osi. Aga jään siis 3. juurde. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pakzmagu Kadett

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2005 9:48 pm Teema: |
|
|
Minu lemmikuks oli kahtlemata 4. hooaeg. Õnneks on mul enamik B-5-e parematest osadest videos, nii et saan neid uuesti vaadata iga kord kui selline tahtmine tekib |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2005 6:57 am Teema: |
|
|
Pakzmagu kirjutas: |
Minu lemmikuks oli kahtlemata 4. hooaeg. Õnneks on mul enamik B-5-e parematest osadest videos, nii et saan neid uuesti vaadata iga kord kui selline tahtmine tekib |
Ma leidsin kunagi videolaenutusest video In the Beginning ja arvasin et saan seda ainult laenata aga müüja ütles, et saan selle endale:P Ta müüs selle mulle 25 EEKu eest
--edit--
mõttevääratus :p  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 8:26 pm Teema: |
|
|
Olen viimasel ajal üle vaadanud esimese hooaja episoode ning hakanud ühe enam hindama nende geniaalsust. Tegelikult esimene hooaeg oligi ju see, mis üldse sarjale fänniklubi tekitas.
Esimese hooaja kõige suuremaks plussiks paneks ehk selle, et seal oli võibolla isegi rohkem diplomaatiat ja kuna ei olnud tegemist mingi sõja ega ka mingi muu suure kriisiga, sai kõiki episoode vaadata oma nurga alt.
Seda on päris nauditav vaadata, kuidas iga episood tutvustas meile sarja uut ja huvitavat külge. Seega ei saa päris väita, et esimene hooaeg nõrk oleks olnud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 9:10 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Olen viimasel ajal üle vaadanud esimese hooaja episoode ning hakanud ühe enam hindama nende geniaalsust. Tegelikult esimene hooaeg oligi ju see, mis üldse sarjale fänniklubi tekitas.
Esimese hooaja kõige suuremaks plussiks paneks ehk selle, et seal oli võibolla isegi rohkem diplomaatiat ja kuna ei olnud tegemist mingi sõja ega ka mingi muu suure kriisiga, sai kõiki episoode vaadata oma nurga alt.
Seda on päris nauditav vaadata, kuidas iga episood tutvustas meile sarja uut ja huvitavat külge. Seega ei saa päris väita, et esimene hooaeg nõrk oleks olnud.  |
Tegelikult kriis oli olemas, Kentauride põllumajanduskoloonia rünnak narnide poolt. Kahjuks ei mäleta kuidas see lahenduse sai, aga päris põnev oli vaadata Londo ja G'Kari omavahelist kemplemist. Nad oleks võinud isegi sõbrad olla, aga nende vahel oli verd liiga palju.... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arto Nooremleitnant
|
Postitatud: Kolm Märts 09, 2005 1:36 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Tegelikult kriis oli olemas, Kentauride põllumajanduskoloonia rünnak narnide poolt. Kahjuks ei mäleta kuidas see lahenduse sai, aga päris põnev oli vaadata Londo ja G'Kari omavahelist kemplemist. Nad oleks võinud isegi sõbrad olla, aga nende vahel oli verd liiga palju.... |
Aga samas lõpuks on naad ikkagi sõbrad.
Neljas hooaeg oli parim aga tegelt on nad kõik võrdselt head. Nii et raske on vahet teha. _________________ We live for the one we die for the one
Understanding is a three-edged sword |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 7:35 pm Teema: |
|
|
Minu arust oligi üks kõige huvitavamaid liine B5-es Londo ja G'Kari vaheline suhtlemine, sest nende suhe arenes iga hooaja jooksul ning kandus lõpuks üle vihalt kiindumusele. Kui järele mõtlema hakata, siis võib ka elus sageli niimoodi juhtuda.
Neil kahel oli tegelikult hulga rohkem ühist, kui nad seda teineteisele tunnistada julgesid.
Nemad olid igatahes selle sarja tõelised hinged ja mis oleks olnud sari ilma nende humoorikate repliikide ja suurte intriigideta.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 5:24 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Proovi seda neile selgeks teha  |
Sorry mehed,aga Kanal 2 mõni aasta tagasi näitas B5-e algusest lõpuni ära,nii et ei saa süüdistada,et pole näidatud.Sari jooksis 5 päeva nädalas,umbes 23.00 _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Juun 16, 2005 5:33 pm Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
FLT kirjutas: |
Proovi seda neile selgeks teha  |
Sorry mehed,aga Kanal 2 mõni aasta tagasi näitas B5-e algusest lõpuni ära,nii et ei saa süüdistada,et pole näidatud.Sari jooksis 5 päeva nädalas,umbes 23.00 |
Just B5'e näitas ära, aga mitte filme ja mitte Crusade...
btw aasta oli 2001 vist siis... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|