Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 6:01 pm Teema: Taken (2002) |
|
|
Avastasin mingi ulmesarja Taken, kas keegi on seda näinud ja kas on mõtet vaatama hakkata ? Arvamused komentaarid kõik oodatud wink:
http://www.imdb.com/title/tt0289830/
http://www.tv.com/taken/show/8212/episode_guide.html _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Viimati muutis seda becks7 (Püh Dets 04, 2005 10:34 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 6:20 pm Teema: Re: Taken ( 2002 ) |
|
|
Juba pikemat aega plaan hakata vaatama, aga alati on midagi vahele tulnud...
Niiet sooviks ka infot selle kohta :p. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 8:50 pm Teema: |
|
|
hmmm seoses sellega..kas keegi on näinud sellist sarja nagu "Firefly"
on saanud kõrgeid reitinguid ja pidi väga hea olema..millalgi peaks samanimeline film ka tulema... _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 09, 2005 11:17 pm Teema: |
|
|
Alustasin siis täna selle sarja vaatamist, mulle meeldib väga.
-e-
Kolm osa vaadatud, asi nii põnev, et uni läinud, vaatan neljanda ka ära... _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Setu Kadett

|
Postitatud: Laup Sept 17, 2005 6:32 pm Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Alustasin siis täna selle sarja vaatamist, mulle meeldib väga.
-e-
Kolm osa vaadatud, asi nii põnev, et uni läinud, vaatan neljanda ka ära... |
ma olen ise aind esimest osa vaadand, see nagu eriti ei köitnud, liiga palju seda "väiksed hallid mehikesed, area 51 ja sellist jama" , et jah.. sooviks nagu ka teada kuidas asi edasi kulgeb, st. et heast scifist olen nagu alati huvitatud
mul meeltmööda muidu farscape, star trek (kõik), B5, stargate. (ei viitsi mõelda mis veel, kuid see peaks pildi andma mis meeldib).
Paistab et Taken nagu teisest puust, kuid jah kaasfoorumlased aidake mul meelt muuta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Laup Nov 19, 2005 1:31 am Teema: |
|
|
Hea uudis on see, et Tv3 hakkab seda sarja näitama 24/11 23:00
Kõik me oleme kuulnud lugusid hallidest suurte silmadega tulnukatest, kelle lennumasinad vilgutavad tuledega hämaras õhtutaevas. Mis juhtub, kui needsamad tundmatud objektid asuvad eksperimenteerima inimestega? Enneolematult põnevas sarjas jõuavad vaatajani lood, kus salapäraste ja seletamatute sündmuste keskmes on tavalised inimesed. Kolm perekonda - Key`d, Crawford`id ja Clark`id võtavad ette vapustava rännaku, mis on tulvil saladusi tulnukate, valitsuse ning peresuhete kohta. Maailmakuulsa sarja valmimise taga seisab UFO-ala meister Steven Spielberg.
http://www.tv3.ee/index.phtml?page_type=document&document=72746 _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Nov 19, 2005 8:45 am Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Hea uudis on see, et Tv3 hakkab seda sarja näitama 24/11 23:00
Kõik me oleme kuulnud lugusid hallidest suurte silmadega tulnukatest, kelle lennumasinad vilgutavad tuledega hämaras õhtutaevas. Mis juhtub, kui needsamad tundmatud objektid asuvad eksperimenteerima inimestega? Enneolematult põnevas sarjas jõuavad vaatajani lood, kus salapäraste ja seletamatute sündmuste keskmes on tavalised inimesed. Kolm perekonda - Key`d, Crawford`id ja Clark`id võtavad ette vapustava rännaku, mis on tulvil saladusi tulnukate, valitsuse ning peresuhete kohta. Maailmakuulsa sarja valmimise taga seisab UFO-ala meister Steven Spielberg.
http://www.tv3.ee/index.phtml?page_type=document&document=72746 |
Krt ettw jõudsid Ma tahaks veel lisada, et vaadake seda sarja kindlasti, isegi siis kui esimene osa veidi kahtlane tundub, kannatage 3-ndani ära, sest siis läheb juba väga põnevaks. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 4:44 pm Teema: |
|
|
see oli lausa fantastiline osa... see lummas mind täielikult  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 9:01 pm Teema: |
|
|
Nägin ühe episoodi ära ja peab ütlema, et tegu ikka hea sarjaga. Aegajalt oli natuke õudne ka (kodukino surround heli). Reede on jälle iseseisva töö päev. Seega saab neljapäeval järgmise osa ära vaadata  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 10:32 pm Teema: |
|
|
Vaatasin TV 3 pealt enamik osad ära, mulle väga meeldis, tegemist oli omapärase ning mulle väga südamelähedase ulmesarjaga. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 12:19 pm Teema: |
|
|
Algus oli paljulubav, kuid lõpp (alates 5. ep.) vajus hullupööra ära. All ET-s arent nice oli sobiv ja huvitav teema vahelduseks toredatele humanoidi poistele. Sari sisaldas siiani pigem "konspiratsiooni teoreetikuile" omaseid episoode. Suur Vend jälgib ja shape-shifting teema. _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|