Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Jack Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
citizen joe oli minuarust natuke imelik osa saan aru et taheti teha kokku võtvat osa mulle meeldis rohkem 6 hooaja osa ei mäleta pealkirja a see oli kus maailma võimsamate riikide esindajad olid koos ja kindsey üritas sgc-d nid-ile maha parseldada lõpus tuli thor ja pani asja paika  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 26, 2005 9:02 am Teema: |
|
|
Jack kirjutas: |
citizen joe oli minuarust natuke imelik osa: |
Natuke igav oli, aga mõnes mõttes päris lahe. Huvitavaks tegi asja see sg tegijate eneseiroonia. Ma mõtlen seda, kus Joe sõbrad/kliendid norisid tema raamatute üle (ehk siis Stargate'i laiemalt), et näiteks "mitu korda ühed inimesed võivad maailma ära päästa" või kui Joe ise väitis, et mõned osad tulid tal natuke s*tasti välja (nimetas vist Lighti, Sentineli või veel midagi, ei mäleta enam).
Rääkides lemmikosadest:
Minu lemmikhooaeg on kahtlemata neljas, lemmikosad Window of Opportunity ja veel mõned, mis meelde ei tule kohe
Citizen Joe'd ma enda lemmikosade hulka kinlasti ei loe... minumeelest üldse on kaks viimast hooaega kuidagi lahjemad olnud (v.a. The Lost City), selline search&explore on nagu ära jäämas asja juurest - paljude osade tegevus toimub kas Maal või siis juba nähtud/oldud kohtades, midagi uut nagu juurde ei tule. Millal viimati näiteks läks SG1 läbi Värava ja avastas teisel pool midagi eriti huvitavat: mõne uue arenenud rassi näiteks või mõne vahva loodusnähtuse/anomaalia/leiutisse, millega jagelemise peale ülejäänud osa kuluks? Ei mäleta nagu eriti. Mulle täiega meeldis näiteks see ammune osa, kus nad mingi musta augu läheduses Väravast välja kargasid ja siis seal aeg aina aeglasemalt (milline keelevärd ) käima hakkas.
Kahjuks on viimasel ajal selliseid meeldejäävaid episoode vähem olnud, väljaarvatud need kaheosalised story-arcid, kus midagi Suurt toimub. Need on muidugi lahedad, aga nende vahele jääv osa kuidagi tuimavõitu. Võibolla on viga muidugi ka minus - Stargate'i üleküllastuse sündroom vms, aga midagi tõeliselt uut pole tõesti ammu sellest sarjast leidnud. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 12:55 am Teema: |
|
|
gfdasss
Viimati muutis seda SinkaVonka (Esm Märts 07, 2005 4:59 pm). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 11:05 am Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
--kustutatud--
Igastahes oma arvamuse juurde. LOVE IT. Eriti meldis eimese hooaja lõpp. Kogu see Goa'uldide rünnak maale ja see kosmoselaevas madistamine oli vinge. Pean tunnistama et meeldib rohkem täispikk film Kurt Russeli ja Sam Spaderiga. Seal olid need Goa'uldid palju vingemad. Meeldisisid mulle need kotkamaskides vennad, see "hundipeaga" vend ja muidugi ka Ra. Muideks selle kohta on mul kysimus. Ra oli hale poisinolk ja ta pruut oli Hathor, kes oli ylikuum beib. Saan aru kyll et ega neid Goa'ulde ei koti a ikkagi. |
Kle esimene lõik kustuta parem ära... _________________ In the name of everything still holy to us
Viimati muutis seda FLT (Püh Veeb 27, 2005 2:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 11:23 am Teema: |
|
|
Nu ok siis, aga kellele see siin ikka kahju teeb.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 2:51 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Nu ok siis, aga kellele see siin ikka kahju teeb.  |
Reeglid _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadow4night Kadett
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 10:54 am Teema: |
|
|
minu arust on ühe parima sarjaga mis iial tehtud. olen kõiki osi mis siiamaani näidatud näinud ja need ka kõik olemas + ka film on olemas. suure ärevusega juba ootan millal tuleb järgmine hooaeg.
loodetavasti tuleb supper hooaeg  |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2005 9:15 am Teema: |
|
|
kunagi tuli see tv 3 siis ikka vaatasin seda päris tihti. mingi 2 või 3 osa jäi vaatamatta. Dam jama et Tv 3 tüübid seda enam näitta. Muide küsimus kus te seda Stargate SG-1 telekast näete? |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2005 2:55 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
kunagi tuli see tv 3 siis ikka vaatasin seda päris tihti. mingi 2 või 3 osa jäi vaatamatta. Dam jama et Tv 3 tüübid seda enam näitta. Muide küsimus kus te seda Stargate SG-1 telekast näete? |
Ma ühendan oma optilise seadmega arvuti telekaga ja vaatan nii, kuigi viimasel ajal ikka kodukinoga ühendatud
Kanal muideks on SciFi _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2005 5:42 pm Teema: |
|
|
Assooo. Mul sellist kanalit pole. Tuleb vist Tv 3 pommitada, et nad seda uuesti näitama hakkaks.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2005 9:56 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Assooo. Mul sellist kanalit pole. Tuleb vist Tv 3 pommitada, et nad seda uuesti näitama hakkaks.  |
Tegelikult (ja seekord ilma igasuguse naljata) on Stargate'i päris paljudest kohtadest vaadata võimalik. Soome MTV3 on üpris tublilt neid osasid näidanud (ehk näitab siiani, pole kursis asjaga), küll mitte just kõige uuemaid, aga tv3-ga võrreldes on nad ikka tunduvalt kaugemale jõudnud. Ja kui saksa keel selge ja mingi satipann katusel (või kaabel toas), siis minu meelest näitavad mitmedki kanalid seal Stargate'i.
SciFi-d Eestis püüda pole mõtet, maakera jääb ette
Ja see pommitamine... see on lootusetu ettevõtmine. Seda on üritatud, tulemusi pole aga näha. Mine tuuleveskitega võitlema parem, kui midagi teha pole. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 7:59 am Teema: |
|
|
No satipann on küll olemas. Tõkkeks on ainult saksa keel, mida ma ei oska grammigi (Zaizhe välja arvatud). MTV 3 on ka, aga põtrade keelt samuti ei jaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 2:43 pm Teema: |
|
|
Soome MTV 3 näitas ära sarja 5 hooaega , praegu peab ainult sakslastega läbi ajama . _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 5:25 pm Teema: |
|
|
Piraatlusest siin rääkida ei tohi, aga Uuri mis on Torrent. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2005 4:53 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Piraatlusest siin rääkida ei tohi, aga Uuri mis on Torrent. |
Seda sinu nimetatud asja, mida nimetada ei tohi, ei kasuta, aga käigus on üks teine projekt, mida nimetada ei tohi. Hetkel lõpetan 6. hooaega  _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
padawan Kapten

Liitunud: 3 Jan 2006 Postitusi: 144 Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus
|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 3:44 pm Teema: |
|
|
Nendele, kes pole peale TV3-s näidatud osade rohkem näinud ja/või soovivad oma mälestusi mõne osa kohta värskendada:
http://www.twiztv.com/scripts/stargate/
Leiate kõigi osade stsenaariumid.
http://www.stargatesg1971.com/
Leiate valiku "Screen Captures" alt pea-aegu kõigi osade pildid. _________________ Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|