|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
71% |
[ 10 ] |
9 |
|
28% |
[ 4 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 14 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Juul 29, 2006 3:16 pm Teema: SG1 - 10x03 "The Pegasus Project" |
|
|
SG1 rändab kaugele Pegasuse galaktikasse.
Esimene cross-over episood. Väga hea oli tegelikult. See nädalavahetus on sarja loojad küll korralikult asjaga toime tulnud. "Me hävitasime Ori laeva hävitades Wraithi laeva" oli hea . McKay kompliment Sam'ile oli päris koomiline . Jama, et Iidsed ei aita. Morgani viimane lause võib mida iganes tähendada ju...
Eriefektid: 10
Stoori: 10
Näitlemine: 10
Kokku: 10
Kommentaar: Ma tõega nautisin seda episoodi, 10 kindlalt. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Laup Juul 29, 2006 3:59 pm Teema: |
|
|
10 punkti.
Huvitav episood. Osa tugevaim pool oli hologrammruumis tegevus. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Juul 29, 2006 4:09 pm Teema: |
|
|
Hooaja esimesed 2 osa olid pisut pettumus, aga see oli küll hää, meeldisid mõlemat stooriliinid. Kui nüüd asi ainult samalt tasemel jätkuks. 10p. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Juul 29, 2006 9:46 pm Teema: |
|
|
Seda osa võib tõepoolest maksimumiga hinnata, 10 punkti ka minu poolt.
Episood oli eriline eelkõige selle poolest, et lõpuks ometi ühendati korraks kahe sarja liinid ning tuleb tõdeda, et nende kahe ühendamisel tekkis ideaalne tervik. Episoodile andsid värvi mõlema sarja tegelased. Huvitav oli muidugi Mitchellit ja Sheppardit koos vaadata, sest mõlemad on mitmes mõttes O'Neilli koopiad.
Samuti andsid episoodile kõvasti värvi vanad head Carteri ja McCay vestlused.
Mis peamine, episoodis oli olemas kaks väga head tegevusliini. Supervärava käivitamise ümber käiv tegevus hoolitses põnevuse eest ning hologrammiruum selle eest, et episoodis oleks midagi üllatuslikku.
Nüüd siis on teada kuidas Oride laevu hävitada, ainuke probleem on selles, et superväravaid jääb veidi väheks.
Loodame, et Daniel ja co. suudavad järgnevate episoodide jooksul Merlini relva üles leida, sest selle otsimine on juba väga kaua aega võtnud. Ootaks selles liinid midagi uut, relva otsimise taha on tegijatel ennast veidi liiga mugav peita.
Seekord suutis SG-1 mind üllatada, midagi nii head poleks osanud oodata. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Püh Juul 30, 2006 1:57 am Teema: |
|
|
Osa oli üle ootuste hea. 10 punkti ka minu poolt. Veidi etteaimatav see asi oli(et hologramm pole tegelikult hologram), aga samas pakkus toredat huumorit ka. Selle hooaja seni parim osa. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Juul 30, 2006 6:31 pm Teema: |
|
|
Kindlalt 10 punkti.
Seni kahtlemata üks parimaid osi nii üheksandal hooajal kui ka kogu sarjas, crossover-episoodiks oli aeg juba ammu küps.
Pean tunnistama, et vähemalt episoodi esimesed 10-15 minutit vaatasin ma ekraani üsna suures segaduses, sest pidevalt mõtlesin, et näitlejad on vales kohas. Lihtsalt väga harjumatu oli näha SG-1 ja Atlantise meeskonda ühe laua taga istumas, aga samas ka väga huvitav. Põhiliseks väärtuseks selle osa juures oligi ehk just see cool-faktor, mis tulenes sarjade ühendamisest, mitte niivõrd tegevus ise, mis aga oli samuti täispunktide vääriline.
Tuleks mainida, et minu arvates oli "The Pegasus Projecti" näol pigem tegu SGA kui SG1'e episoodiga - seda märkasin juba alguses, nähes SG-1'e liikmeid Atlantises ringi jalutamas. Kogu foon oli väga erinev tavapärasest SG-1'e atmosfäärist ja võib öelda, et see episood ehk tõigi välja kahe sarja väga olulised erinevused, mis muidu märkamata jäävad.
Kui ma mainisin, et sarjade üldine atmosfäär on erinev, siis paratamatult jäid silma tegelaskujud, mis on veidi stereotüüpsed. Näiteks Sheppard ja Mitchell on paraku üsnagi sarnase käitumisega, seda eriti McKay suhtes (sidrun ), Mitchell ehk on isegi karmim, kuid see tuleneb ka sellest, et ta McKayd hästi ei tunne.
McKayd ja Sami oli muidugi vahva koos jälle näha ja mulle meeldis väga meenutus episoodist "Grace Under Pressure", millest Sam enne midagi ei teadnud.
Mulle väga meeldis, et tegevusliinid osaliselt ühendati ja lõpuks suudeti hävitada üks Ori laev, aga siin muidugi tuleb jälle meenutada, et Ori laev hävis värava töölehakkamise, mitte Linnutee jõudude tule tõttu ja sellist õnne ilmselt tihti ei tule. Ka kolm laeva suudavad piisavalt pahandust teha, kui neile kuidagimoodi vastu ei saada. Võit kulus siiski marjaks ära, sest eelmisest hooajast siiani on inimesed ju kogu aeg vastu pükse saanud.
Wraithide rünnaks tundus kuidagi sellise järelmõttena, et asja pingelisemaks teha, sest erilist tähelepanu neile ei pööratud; kaamerat ei viidud isegi Wraithi laeva sisse. Aga samas ega wraithid ei olnud ka selle episoodi jaoks vajalikud. Kuigi oleks olnud tore näha, kuidas Mitchell mõnel wraithil näo täis sõimanud oleks.
Üks küsimus siiski jäi: millisel ajamomendil see osa siis täpsemalt toimus? Küsimust ajendas Daedaluse puudumine - kas see laev on endiselt remondis või Maal? Sest muidu oleks ju võinud selle Odysseyle appi saata. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juul 30, 2006 7:02 pm Teema: |
|
|
Kuna SG1 linastub pärast Atlantist ja Atlantises õeldi, et Daedalus on paranduses, siis vast võib järeldada, et meeskonnad nägid vaeva, aga laeva korda ei saanud
Tegelt oleks vast põnev olnud vaadata Odysseyd ja Daedalust koos töötamas  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Juul 30, 2006 7:34 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Kuna SG1 linastub pärast Atlantist ja Atlantises õeldi, et Daedalus on paranduses, siis vast võib järeldada, et meeskonnad nägid vaeva, aga laeva korda ei saanud
Tegelt oleks vast põnev olnud vaadata Odysseyd ja Daedalust koos töötamas  |
Okei, tänud.
Muuseas, ega keegi tea, kas Maa lähiajal veel tähelaevu juurde saab?
Aa, muuseas, ma pikalt mõtlesin, et kus ma seda Iidset mänginud naist (Sarah Strange) varem näinud olen; lõpuks tuli meelde, et tal oli sarjas ReGenesis üsna oluline roll. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 06, 2006 10:14 pm Teema: |
|
|
Olin 3 nädalat ära ja täna sai siis kolm SG-1 osa ja 3 Atlantise osa järgi vaadatud.
10/10
Nõustun kõigega, mida teised juba eelpool öelnud on. Lahe oli näha kuidas Morgan teiste Ancientite poolt ära "tõmmati". Samamoodi nagu Daniel "tõmmati" ära kui ta proovis Anubist hävitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 3:33 pm Teema: |
|
|
Ups, olen unustanud seda osa kommenteerida. Juba ammu vaadatud, aga miskipärast panin kommentaari ainult Atlantise osale.
Nonii. Kõigepealt peab ütlema, et vaatamise käigus suutsin ma vahepeal unustada, et tegu on Stargate SG1 ja mitte Atlantise epsioodiga. Eks oli selles süüdi Atlantise tegevuspaikade kasutamine, mis muutis kogu episoodi õhkkonna rohkem atlantislikuks. Samas oli väga tore, et kahe sarja tegevusliinid nii tihedalt põimusid ja kindlasti lisab see mõlemale sarjale värskust juurde.
Huvitav ja naljakas oli näha, kuidas MacKay ja Mitchell omavahel läbi said (või õigupoolest ei saanud). Näha oli, et selle osaga üritati luua väikest kontrasti Atlantise valdavalt tsiviilisikutest koosneva tiimi ja SG1 tugevalt militaarse meeskonna vahel, näidates viimaseid natuke tõsisematena ja rohkem töössepühendunutena. Sellest ehk ka kogu SG1 (eriti Mitchelli) natuke tõre suhtumine MacKaysse. Samas kui võtta suvaline SG1 ja Atlantise osa kõrvuti, siis ega neil tegelikult eriti mingit vahet pole... ju siis oli vaja lihtsalt neid koos näidates mingi erinevus välja tuua.
Üldiselt oli tegu väga korraliku ja põneva osaga ning minult saab ta kindlad 10 punkti. Nagu varem juba mainiti, toimus parim osa tegevusest seal hologrammiruumis - see osa vääriks juba ise lisapunkti. Ja võrreldes sama nädala Atlantise episoodiga oli see ikka nagu öö ja päev.
Seoses selle musta auguga ei saanud ma ühest asjast päris hästi aru. (Vabandust, et ma jälle mingi üsna tähtsusetu asja pärast halama hakkan, aga minu arvates on see teema huvitav ja väärib halamist. ) Kui Oddyssey liikus musta augu lähedusse, oleks pidanud seal aeg võrreldes ümbritseva ruumiga aeglasemalt liikuma (nagu teooria väidab ja nagu ka varasemates osades näinud oleme) ja seega Teal'Ci hääl läbi raadio tegelikkusest kiirem tunduma... aga ometi oli see hoopiski aeglasem. See, et Teal'C kuulis Carteri häält teisel pool aeglasemana (madalamana), on õige, aga vastupidise side puhul peaksid ju ajalised moonutused ka vastupidised olema? Üsna paradoksaalne juhus, et mõlemalt poolt kuulates liigub vastaspoolel aeg aeglasemalt. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 23, 2006 9:22 pm Teema: |
|
|
Meeltesegaduses panin 9, tegelikult on osa 10 väärt. Eriti meeldis hologrammiga stoori. Madin supervärava juures oli ka lahe, moodustades koos Merlini jälgede otsimisega ühtse terviku. Natuke ebausutav on see "ühe laevaga teise hävitamine" , nii täpne ajastus on kosmiliste mastaapide ning veidi ka musta augu mõju tõttu võimatu. Tõeline loteriivõit.
Samas oli see esimene osa kus Vala mulle närvidele käis...  _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|