Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 5:01 pm Teema: Kellega tahaksid siin foorumis kokku saada.. |
|
|
ei midagi rämedat, lihtsalt huvi pärast uurin, ja mul vaja ka koolile üks töö pärast seda küsitlust esitada
niisiis, kas enamus foorumlastest on nii julged, et kellegagi tahaksid nad kokku saada?
Ja kellega just?
Mina tahaksin näiteks kokku saada foorumilooja Enterprisega, mis eesmärgil, pole veel teada.... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 5:08 pm Teema: |
|
|
Foorumi juhtkonnaga ja aktiivsete liikmetega  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 5:41 pm Teema: |
|
|
Mnjah, ei oskagi öelda. Wendelh, rincewind, shadowman veel mõni, kes ka fantaasiat austab. Kõik kes rohkem või vähem aktiivsed on ja silma paistavad, kõigiga võib kunagi kohtuda (kuigi, jah, näiteks andunud Babylon 5 fännidega pole mul millestki rääkida). Selliseid vist polegi, kellega kohtuda EI tahaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 6:08 pm Teema: |
|
|
Ega kõikide aktiivsete liikmetega tahaks kokku saada, va inimesed kes vatravad pool päeva Middle-Earth'ist (No offence, aga ma ei salli seda universumit). Aga ega see ei tähenda, et ma fantaasiat nüüd väga vihkan, lihtsalt ME maailm on minu jaoks vastik. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 7:46 pm Teema: |
|
|
Ei eelista kedagi. Peaasi , et inimene ei kardaks ega häbeneks raamatut kätte võtta ja kui see raamat juhtub fantasy , sci-fi jne. olema , on rõõm seda suurem. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Juul 26, 2006 5:15 am Teema: Re: Kellega tahaksid siin foorumis kokku saada.. |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
ei midagi rämedat, lihtsalt huvi pärast uurin, ja mul vaja ka koolile üks töö pärast seda küsitlust esitada
niisiis, kas enamus foorumlastest on nii julged, et kellegagi tahaksid nad kokku saada?
Ja kellega just?
Mina tahaksin näiteks kokku saada foorumilooja Enterprisega, mis eesmärgil, pole veel teada.... |
Eheh, ma tänan , aga foorum on siiski minu ja TrekRangeri koostöös tehtud.
Aga kui nüüd küsimusele vastata, siis jah, on küll mõned inimesed, keda hea meelega kohtaks, aga nimetama ma neid siin ei hakka.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Juul 26, 2006 9:27 am Teema: Re: Kellega tahaksid siin foorumis kokku saada.. |
|
|
Tre,
Nu esmalt oleks kasvõi huvitav oma piirkonna rahvaga kokku saada kui nüüd küsitakse. Aga muidu võiks ka laiemalt vaadata ja kokku saada. Ei näe selles osas küll piiranguid.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Reede Aug 11, 2006 9:26 am Teema: |
|
|
Enterprise ja TrekRanger!  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Reede Aug 11, 2006 11:52 am Teema: |
|
|
Sooviks kohtuda nii mõnegi kasutajaga, eelkõige vast kasutajaga Wendelh, sest meil on eriliselt tihti sama arvamus. Selline asi on väga üllatav ja harjumatu. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Aug 11, 2006 2:07 pm Teema: |
|
|
Tallinna ulmehuvilised on juba aastaid koos käinud Texas Honky Tonk Cafes Pikk tänav nr. 43. Iga kuu kolmas reede, alates kella 1700st, tagumine pikk laud. Juuakse erinevaid karastusjooke ja räägitakse erinevatest asjadest. Selle portaali kasutajatest võib seal kindlasti näha Jon Snow'd, Trashi ja ka Ulmegurut, kui ta korra või kaks aastas Tallinna satub.
Järgmine kogunemine on 18. august, nagu öeldud, alates kella 1700st. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Aug 12, 2006 6:26 pm Teema: |
|
|
Jaah, paraku on Ulmefoorumi kasutajaskond suuremas osas nooremapoolne rahvas, kel "tõsiste ja kogenud" ulmehuvilistega oleks raske ühist kõnepinda leida. Loomulikult ei käi see kõigi kohta, nagu sellestki teemast selgub, kuid paljude kohta siiski.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Aug 12, 2006 6:54 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Jaah, paraku on Ulmefoorumi kasutajaskond suuremas osas nooremapoolne rahvas, kel "tõsiste ja kogenud" ulmehuvilistega oleks raske ühist kõnepinda leida. |
See on küll ebaobjektiivselt öeldud. "Tõsised ja kogenud" ulmehuvilised kõlab minu jaoks küll pigem hirmutavalt, kohal käivad ikka niisama tsilli-villi naljamehed. Raamatud ja filmid millest lobisetakse on tegelikult ikka kõigil loetud ja nähtud, mingitel hyperteemadel ei räägita. _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Aug 12, 2006 7:40 pm Teema: |
|
|
Trash kirjutas: |
Enterprise kirjutas: |
Jaah, paraku on Ulmefoorumi kasutajaskond suuremas osas nooremapoolne rahvas, kel "tõsiste ja kogenud" ulmehuvilistega oleks raske ühist kõnepinda leida. |
See on küll ebaobjektiivselt öeldud. "Tõsised ja kogenud" ulmehuvilised kõlab minu jaoks küll pigem hirmutavalt, kohal käivad ikka niisama tsilli-villi naljamehed. Raamatud ja filmid millest lobisetakse on tegelikult ikka kõigil loetud ja nähtud, mingitel hyperteemadel ei räägita. |
Noorem põlvkond vahib filme ja kõmmutab arvutis. Raamatuid tänapäeval enam ei loeta, aga õige ulmefänn peab paras raamatukoi olema. Samas olen end alati suure lugemusega inimeseks pidanud , kuid näiteks siin foorumis on mitmed kasutajad saanud mind lollina tundma.
Noh kui mitte just lollina , siis pealiskaudsena. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|