Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Samantha Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 4:41 pm Teema: |
|
|
Kuulan pop/rocki. Rockballaade eriti.  _________________ The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. -Oma-
Amanda Tapping and her fans support Hearing Dogs |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 6:07 pm Teema: |
|
|
Kuulan:
punk
ebm
industrial
electro
neofolk
gooti
Mõnikord meeldib hullumaja puhveti laadsed asjad. Näiteks Kusturica ja The No Smoking Orchestra.
Sõites punktist A punki B meeldib kuulata JMKEt ja Rammsteini. Peamiselt. Metrokat, jah, ja Lukit. _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Sept 13, 2006 3:06 pm Teema: |
|
|
2006 metal plaate. Slayer, Celtic Frost ja võrratu Tool. _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 5:17 pm Teema: |
|
|
Sain In Extremo kontserdi salvestuse DVD kvaliteediga, juba kolmas päev kaifin. Metsatöllu DVD ootab järge.  _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 8:44 pm Teema: |
|
|
Hetkel masinas Jesper KydŽi soundtrackid mängudele "Hitman - Code Name 47" ja "Hitman - Contracts". _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Esm Sept 18, 2006 8:38 am Teema: |
|
|
Praegu on pidevas kuulamises:
Johnny Cashi "The Legend of Johnny Cash". Ei vaja ilmselt kommentaare.
Coheed & Cambria " Good Apollo, I'm Burning Star IV". Selline progekalduvustega kolledzirock mõningaste metalielementidega. Natuke liiga emo minu maitse jaoks, aga hetkel veel ei tüüta.
Mägo de Oz "Gaia". Hispaania folk-metal, minu maitse jaoks liiga siirupine.
Liigset emolaksu tasakaalustavad alati kindlad ja turvalised Satyriconi "Now, Diabolical!", Slayeri "Christ Illusion" ja Celtic Frosti "Monotheist". _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 18, 2006 4:30 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Elan ja hingan punki . |
Võib öelda, et enam mitte nii väga. Kindlasti kuulan aeg-ajalt "XX sajandi lapsi" uuesti üle ja ka Vennaskond on jätkuvalt playlistis olemas, kuid silmaring on avardunud ja esikohale on kerkinud sellised suurepärased Jaapani kollektiivid nagu Shonen Knife, Pizzicato Five ja X-Japan. Sinna vahele Biitleid, Rolling Stonesi ja Simon&Garfunkelit. Mõnusat vihmamuusikat pakub jätkuvalt Weeping Willows.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 21, 2006 10:08 am Teema: |
|
|
Praegu kuulan Evanescence'i uut albumit - The Open Door. Üsna vastandlike tunnetega, peab ütlema. Hea on üle tüki aja neilt midagi uut kuulda, aga ma ei ole veel suutnud otsustada, kas see mulle meeldib või mitte. Peale Fallenit on Evanescence natuke oma stiili muutnud ja osade bändiliikmete lahkumine on ka kindlasti oma mõju avaldanud. Aga vara on peale esimest kuulamist veel mingeid järeldusi teha. Vist.
Mida muidu kuulan? Kuna ma siin teemas varem sõna võtnud pole, siis ütlen ka oma sõna sekka (kuigi midagi uut ja üllatavat ma pakkuda ei suuda ) Üldiselt kaldun ka sinna raskema roki ja metali poole, nagu väga paljud siit foorumist. Enamus mu lemmikbändidest on ka juba nimetatud (SoaD, Metallica, Disturbed jms). Meeldivad naisvokalistidega metal ja rock bändid (Nightwish, juba mainitud Evanescence, Within Temptation ja üks viimane hea leid - Norra punt The Crest).
Aga kuulan ka paljut muud. Dance/Trance/Hiphop ei lähe peale, aga rahulikumat rocki võib kuulata küll. Eriti sellist alternatiivsemat rocki. Näiteks The Cardigans. Samuti võin kuulata punki ja pop-rocki. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Sept 21, 2006 12:41 pm Teema: |
|
|
Paul van Dyk - see mees teab, mis on muusika
 _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Sept 21, 2006 2:13 pm Teema: |
|
|
Muidugi on head Eesti bänd TAAk ja paar välismaa oma nt- swallow the sun; northern discipline _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 2:58 pm Teema: |
|
|
Teist päeva järjest ainult Mushroomheadi uut albumit "Savior Sorrow". |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 6:16 pm Teema: |
|
|
Coal Chamber praegu, Winnie Puhh tuleb järgmisena. Tööl kuulan hetkel vene musa - Ivan Kupalat ja vene kroonu aegset lemmikut Elektroklubi. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Teis Okt 10, 2006 8:35 am Teema: |
|
|
Hetkel kuulamises:
Wolfmother "Wolfmother". Päris hea psühhedeelne retrorock/heavy, meenutab Led Zeppelini, Black Sabbathi esimeste plaatide ja White Stripesi segu.
In Flamesi "Clayman" ja "Come Clarity". Rootsi melodeath, täitsa hea.
Audioslave'i "Revelations". Soundgardeni + Rage Against The Machine'i liikmetest moodustunud bändi kolmas plaat. Käib kah. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 1:20 pm Teema: |
|
|
Uus eesti bänd Plekksaapad on hea rokk, nad teevad black sabbathi lugusid eesti keeles, esimene ülesastumine toimub neil kahekümneneljandal, kui ma ei eksi, ja neid saab näha rock cafes, esitusele tuleb 14 lugu _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran