Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 10:13 am Teema: Lemmik SuperKangelasfilm? |
|
|
Mis on teie lemmik SuperKangelas film?
Enda lemmikuks on Hellboy, see on mõnus segu õudusest ja naljast ning Del Toro oskab hästi ikka teha filme. Ron Perlman oleks nagu loodudki mängima Hellboy'd. Eriti vaimukas koht oli kui Hellboy ja see poiss luurasid katusel Liz'i ning Myers'id .
Teise koha saaksid Blade seeria.
Ning kolmanda X-men'i seeria.
Pärast lisan polli ka.
Viimati muutis seda Jedi Riddick (Reede Märts 11, 2005 1:51 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 1:13 pm Teema: |
|
|
Kangelasega film...kindlasti Braveheart. Põhjendada ma seda nii hästi ei oskagi. Lihtsalt meeldib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 1:51 pm Teema: |
|
|
Ohh vabandust, sõnastasin valesti end. (sa said niikui nii aru, aga jah). SUPERkangelas film siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 2:21 pm Teema: |
|
|
Olgu..Batman..mees mustas on jäänud meelde sellest ajast, kui veel väike olin ja vaatasin. Vedasin siis isaga kihla, et see mees kes kuuli sai ja muidu ka peategelane oli ei ole Batman aga oli ikka. Jama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 4:57 pm Teema: |
|
|
Krt ei ole eriti superkangelaste fänn, pigem on mõnusamad tundunud superkangelaste filmide kurjamid. Superman küll kunagi väiksena meeldis tegelikult  _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 9:53 pm Teema: |
|
|
mnjaa....ma väga suur selliste filmide fänn pole, aga põhimõtteliselt on lapsepõlve jooksul vast kõige suuremat mõju avaldanud Batmani temaatilised filmid ja sarjad. Mäletan, et isegi sai vahel keebiga ringi joostud ja Batmani mängitud .
Ja siis veel ma mäletan Kanal2'e pealt tuli kunagi selline multikasari nagu "Ultraman", mis oli ka mu suur lemmik, aga rohkem ei tulegi praegu meelde...  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 10:00 pm Teema: |
|
|
Selle Ultraman iga seoses...Mu vennale kukkus Aafrikast toodud puust mask otsaette ja mindi arsti juurde. Arst pani siis plaastri peale ja koju tulles hakkasime minu toa ja köögi vahet jooksma. Tema oli siis Ultraman, kuna tal oli plaaster ortsaees, mis meenutas tähte ja mina olin siis Raudmees. Ja nii me kihutasime ringi. Kui see tüüp tähe otsaette pani ja karjus:"Ultraman thames(?)" siis muutus ta nii umbes 10-15(raske on aru saada ) korruselise maja kõrguseks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Märts 13, 2005 2:19 pm Teema: |
|
|
Hmm... Raske öelda. Võibolla isegi Spiderman. Teda olen väiksest saadik igal pool näinud . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Esm Mai 23, 2005 10:36 am Teema: |
|
|
Muide... kui Braveheart ei ole SUPERkangelane siis ei ole Batman ka ju. Enda lemmik on Spiderman vist |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 3:00 am Teema: Re: Lemmik SuperKangelasfilm? |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Pärast lisan polli ka. |
Ikka veel ootan, habe äblikuvõrgus ja riided seljas pudedaks hallitanud.
Minu lemmik on loomulikult Mantis Kikaijin kes astus üles Kamen Rider´i üheksandas episoodis.
Ka Musta saatana jalaväelased, mustad kassinimesed on lahedad.
 _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 11:54 am Teema: |
|
|
Mind on need trikoode ja keepidega tegelased kogu aeg külmaks jätnud... osliselt ilmselt põhjuseks nõuka-aegne lapsepõlv, kus sedasorti ajuvabadus puudus...
Kõige rohkem meeldib siiski see ilmkuulus jobu Melvin (ehk Toxic Avenger), aga seda vastust vist ei oodatud..?
Perekond Imelised on ka üsna toredad... eriti see osa, mis kangelastegudest üle jääb...
Aga kui asja hästi avaralt võtta, siis lemmik superkangelasefilm on «Unbreakable» (2000) http://imdb.com/title/tt0217869/ _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:06 pm Teema: |
|
|
Minu SuperKangelane on Agent Jack Bauer sarjast 24. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:23 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Minu SuperKangelane on Agent Jack Bauer sarjast 24. |
Ja mis supervõimeid peale selle, et ta 24 tundi põit kinni hoiab veel omab ?
Heh Jack Bauer, man of mysteries ! _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:32 pm Teema: |
|
|
Jack Bauer võib 24 h jooksul päästa maailma mitmeid kordi, ilma söömata ja magamata, tõeline kanglane  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:59 pm Teema: |
|
|
Parimaks superkangelase filmiks pean Batman Return'i - suurepärane filmielamus. Ka mõlemad Spiderman'id on kiiduväärt (eriti veel teine, loodetavasti on kolmas film neile vääriline järg).
Lemmik 'kangelast' pole, kuigi sümpaatia kisub Batmani poole. Tema teeb eriliseks see, et talle pole mingeid 'supervõimeid' antud, tavaline lihast ja luust inimene nagu me kõik. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 5:42 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
talle pole mingeid 'supervõimeid' antud, tavaline lihast ja luust inimene nagu me kõik. |
Kohe lähen katusele ja hüppan alla. Ma loll poleks ise vist selle peale tulnudki, et tavalised inimesed saavad õlle järgi liuelda .
Mulle konkreetselt ükski lemmikkangelane ei istu, kuid Smallville on küll hästi jälgitav sari. Ka Spidermani filmidel pole viga , kuigi peategelane on liiga nohikuks tehtud. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 3:25 pm Teema: |
|
|
Minu lemmik superkangelasfilm on Batman Begins. Mulle meeldis selle filmi küllaltki sünge alatoon ja ka näitlejatööd olid suurepärased. Kahtlemata oli selle filmi lugu teistest Batmani filmidest põnevam ning kaasahaaravam. Batman Begins on suurepärane eellugu Batmani-seeriale.
2008.aastal peaks selle filmile tulema ka järg ning selle nägemisest olen ma väga huvitatud. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mihkel Kadett

|
Postitatud: Kolm Aug 30, 2006 2:47 pm Teema: |
|
|
Lemmikuks On "Batman Begins" ja tesied Batman'i filmid. Näitlejatöö on väga hea j eriefektid on ka üpris mõnusad. Supermani ja Ämblikmehe filmid pole kah kehvad, aga parim on "Batman Begins". |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2011 4:41 pm Teema: |
|
|
Praeguse seisuga endiselt The Dark Knight ja teisel kohal Batman Begins. Christopher Nolani nägemus Batmanist suutis muuta minu suhtumist filmidesse superkangelastest. Kui varem olid need lihtsalt lõbusad action-filmid, siis nüüd tase tõstetud palju kõrgemale ning neist on saanud igati tõsiseltvõetavad linateosed, kus on tipptasemel sisu ja tehniline külg. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|