Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 5:11 pm Teema: |
|
|
chaotic good
ja vist barbarian. oli.
Kaalusin fighterit, a noh, kui ikka poolork oled siis  _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Aug 30, 2006 11:25 pm Teema: |
|
|
Mina mängin World of Warcrafti juba mõnda aega ning kuna tegu on nii võimsa mänguga, siis ei olegi millegi muu järele vajadust tundnud. Iga kord kui tekib soov mängida, võtan WoW välja. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Laup Sept 09, 2006 1:08 pm Teema: |
|
|
Täiesti masendav.
Ma arvasin, et seda mängu jätkub kauemaks. Rutem kui kartsin, võtsin nwn-i lisapakid käsile. Praegu tatsan siis lumisel välja ja ajan koboldeid taga  _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Laup Sept 09, 2006 1:15 pm Teema: |
|
|
Ise lõpetasin just Legacy of Kain: Defiance ära. Viimane peatükk saagas ja arvatavasti uut mängu enam ei tule, kuna Amy Hennig ehk nn Director tõmbas Crystal Dynamics'ist uttu ja....
Soovitan igaühele Legacy of Kain seeriaid, mängu voice actorid on nii andekad et mul tuleb nutt peale. Pealegi mu lemmik mänguseeria kah. Ja mängumaailm, kõik see ajalugu ja kassi-hiire mäng, oeh. Soovitan kindlasti kõigile seda mänguseeriat, ma usun, et te ei kahetse. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 8:07 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
...Soovitan igaühele Legacy of Kain seeriaid, mängu voice actorid on nii andekad et mul tuleb nutt peale. Pealegi mu lemmik mänguseeria kah. Ja mängumaailm, kõik see ajalugu ja kassi-hiire mäng, oeh. Soovitan kindlasti kõigile seda mänguseeriat, ma usun, et te ei kahetse. |
Nosgothis olen ka mina päris mitmel setmel viibinud ja julgen seda teistelegi soovitada, hetkel aga on pooleli "Call of Juarez" _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 8:09 pm Teema: |
|
|
Sukoden 5 PS2 -el. Hea RPG, kahjuks pole aega ega ka tahtmist olnud hiljuti edasi mängida. Loodan kusagilt energy boosti saada.  _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 8:46 pm Teema: |
|
|
Call of Juarez.. ei saa linnas edasi, koguaeg poiss sööb tina
Company of Heroes demo ka. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 9:37 pm Teema: |
|
|
Kain kirjutas: |
...Soovitan igaühele Legacy of Kain seeriaid, mängu voice actorid on nii andekad et mul tuleb nutt peale. Pealegi mu lemmik mänguseeria kah. Ja mängumaailm, kõik see ajalugu ja kassi-hiire mäng, oeh. Soovitan kindlasti kõigile seda mänguseeriat, ma usun, et te ei kahetse. |
Nosgothis olen ka mina päris mitmel setmel viibinud ja julgen seda teistelegi soovitada, hetkel aga on pooleli "Call of Juarez" |
Huvi pärast küsin, kas niiviisi said ka oma nickname?  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 9:53 pm Teema: |
|
|
OT:
Huvi pärast küsin, kas niiviisi said ka oma nickname?  |
Nii see on jah. _________________ If hope is the engine of soul,
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 9:59 pm Teema: |
|
|
Legacy of Kain : Soul Reaver´it proovisin isegi 5 aastat tagasi PSX-il mängida. Meeldis väga aga kuna arvutit ja igasugu FAQ-sid lugeda polnud jäi mingi hetk katki. Ei taibanud lihtsalt mida edasi teha. Jooksin tunde nagu sõge edasi-tagasi.  _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 10:21 pm Teema: |
|
|
Trash kirjutas: |
Legacy of Kain : Soul Reaver´it proovisin isegi 5 aastat tagasi PSX-il mängida. Meeldis väga aga kuna arvutit ja igasugu FAQ-sid lugeda polnud jäi mingi hetk katki. Ei taibanud lihtsalt mida edasi teha. Jooksin tunde nagu sõge edasi-tagasi.  |
See kahjuks on selle mänguseeria nõrkus, kui kaotad juhtlõnga jäädgi tühjalt ringi tuiama. _________________ If hope is the engine of soul,
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 2:49 pm Teema: |
|
|
järgmine nwn
hordes of underdark.
ja deekin on siuke kaaslane, keda ma ühegi vägimehe vastu ei vaheta  _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arto Nooremleitnant
|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 4:17 pm Teema: |
|
|
hetkel mängin Master of Orion 2 ja siis UFO 1 ja 2 (X-Com) vaheldumisi _________________ We live for the one we die for the one
Understanding is a three-edged sword |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 4:48 pm Teema: |
|
|
"Ulme" valdkonnast The Settlers II - 10th Anniversary
Lisaks veel Company of Heroes  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
ufo Kadett

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 1:10 pm Teema: |
|
|
Heroes 4 ... _________________ lalalallaalh |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Okt 21, 2006 10:24 pm Teema: |
|
|
"Warhammer 40000 : Dawn Of War : Dark Crusade" on siis hetkel käsil. _________________ If hope is the engine of soul,
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Okt 21, 2006 11:03 pm Teema: |
|
|
Just Cause
El Matadori tegin just läbi
Warhammer 40000: Dawn Of War: Dark Crusade
Scarface
Age of Empires 3: WarChiefs
Medal of Honor: Pacific Assault
hmm rohkem vist pole... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
Keegi mingeid häid tasuta mänge soovitada oskab? Ei pea olema ulme. Võib ka olla arcade või midagi sarnast (isegi soovitav on olla arcade - midagi lihtsat ja meelelahutuslikku)? _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran