Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
padawan Kapten

Liitunud: 3 Jan 2006 Postitusi: 144 Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus
|
Postitatud: Reede Mai 05, 2006 2:07 pm Teema: Flight of the Navigator |
|
|
Üks kosmoselaev filmist "Flight of the Navigator"
Laev on varustatud mõistusega, suudab oma ümarat kuju muuta voolujoonelisemaks ja isegi ajas rännata.
 _________________ Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Juul 26, 2006 11:24 pm Teema: |
|
|
http://www.merzo.net/index.html midagi kosmoselaevade huvilistele. _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Nelj Juul 27, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
Heh, ma panin selle lingi siia kohe päris alguses, aga Žilmselt see siis kõigil ka kahe silma vahele jäi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Juul 27, 2006 8:38 pm Teema: |
|
|
Päris hea list, kuigi ühe sarnastest, kas Independence Day või V emalaeva oleks ma vahetanud Andromeda Ascendanti vastu.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tume Torn Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 4:19 pm Teema: |
|
|
mulle meeldib veel Star Warsi filmidest Naboo Yacht:
 _________________ Its fangs are in your flesh before its hiss leaves your ears. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|