Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Püh Jan 09, 2005 10:43 pm Teema: Animed |
|
|
Siin teemas räägiks kõikvõimaikest fantasy-animetest. Esimesena võtaks diskuteerimisele sellise asja nagu
Wolf's Rain
Tegu on uskumatult hea 30-osalise anime-fantasy-storyga, summary olemas näiteks siin. Mainiks ära, et USAs näidati ainult 26 osa, kun järgnevad osutusid liiga vägivaldseteks. Pädev. Olen ise asja ära näinud, ametlikult tuleb viimane set müüki märtsis. Väga huvitav, aga jah. Kui keegi on juhtunud nägema - paluks muljeid. Enda arust parim (ja näinud olen nii mõndagi). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 5:32 pm Teema: |
|
|
Kohe kui öelda anime-fantasy tuleb meelde Final Fantasy (film. -The Spirits Within). Sisu andis soovida, kuid tehniline külg oli jube hea. Parim seni. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Viimati muutis seda Wendelh (Esm Juul 25, 2005 5:43 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
inca Lipnik

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 12:41 am Teema: |
|
|
Nja
Anime v2he teine asi (vist nagu ehk : P )
Mulle j2ttis ylimalt sygava mulje Full Metal Alchemist (kasutaks siinkohal Hithlaini toodud saiti rewiew pakkumiseks ja mis oleks siin ) ja m6ned ilmunud osad Bleachist mis kyll just ei kvalifitseeru otseselt.
Ja ei saa j2tta m2rkimata klassikalisi filme nagu Ghost in The Shell ja Akira(mis ka tegelikult vist ei kvalifitseeru ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Jan 26, 2005 8:08 pm Teema: |
|
|
Last Exile(siin) ,hea nii sisult kui pildilt.Soovitan _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 5:42 pm Teema: |
|
|
Mulle pakus väga suur huvi anime nimega Dragon Ball Z. Selline anime oli just seda sisaldanud mis mind huvitab. Seal oli nii tõsiseid olukordi kui ka väga naljkaid olukordi kus kasutati mõtte mulle  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 10:31 pm Teema: |
|
|
Selle kohta ilmub isegi üks uus arvutimäng varsti ja on olemas tcg(trading card game). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 10:24 am Teema: |
|
|
Last EXILE
Suht hea anime, soovitan vaadata kellele sci-fi meeldib. Futuristlik.
Elfen Lied
Pigem puhas hack-and-slash fantasy. Väga kift, mulle meeldis väga. Kui ei tunne end puudutatuna paarist (kui üldse) hentaile kalduvast stseenist siis peaks hästi sobima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 12:23 pm Teema: |
|
|
eriti animed ei tõmba aga sellegi poolest suur respect manga kunstnikele!!!
Olen isegi üritanud mangat teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 3:22 pm Teema: |
|
|
Animed nagu Futurama oli?
Praegu pakub huvi selline "komöödia" nagu "Tripping the rift", aga alaealistel ei soovita, liialt palju roppusi, aga vahelduseks päris hea vaadata (see tundub olevat ulmekate paroodia ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2005 9:33 am Teema: |
|
|
Mononoke-hime, soovitan, kui on veel keegi kes pole näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dani Kadett

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 7:29 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Animed nagu Futurama oli? |
Khm... Futurama pole ausalt öeldes anime  _________________ Vox clamantis in deserto... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 9:03 am Teema: |
|
|
nn3 kirjutas: |
Mononoke-hime, soovitan, kui on veel keegi kes pole näinud. |
Mononoke-Hime ja Akira on minu ainukesed kokkupuuted animega (tegelikult ka veel Animatrix). Mononoke tõepoolest meeldis; kunagi sai ETV pealt vaadatud, väga positiivselt üllatunud olin. Akira erilist muljet ei jätnud. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 10:07 am Teema: |
|
|
Dani kirjutas: |
FLT kirjutas: |
Animed nagu Futurama oli? |
Khm... Futurama pole ausalt öeldes anime  |
Defineeri sel juhul anime . Ma olen animeks pidanud kõiki joonisfilme  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 7:39 pm Teema: |
|
|
kuulsamad on minu arvates pokémon ja Digimon..
kas pole?
pokémoni mängin veel kaartides kahh..  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 8:13 pm Teema: |
|
|
Ok . Kuigi Tripping the Rift pole anime, soovitan seda ikkagi (ettevaatust MA reiting )
Spirited Awayd olen natuke vaatand.. TV1000 pealt tuli vist... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 10, 2006 11:35 pm Teema: |
|
|
Olen näinud siinmainitud filmidest FF: The Spirits Within, Princess Mononoke ja Spirited Away. Kõik on head, viimane küll kuramuse imelik, aga väga hea.
Varemased kokkupuuted enamasti nende animedega, mis kuuluvad Shoneni alla ehk siis need mida tõsised fännid animeks ei nimeta: Dragonball Z, Digimon, Pokemon, Yu-Gi-Oh jne. Vanasti meeldisid väga, nüüd enam ei vaataks (peale Dragonball Z vist).
Hiljuti nägin väga head Naruto-filmi, on isegi huvi muretseda rohkem osasid sarjast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Sept 16, 2006 9:56 am Teema: |
|
|
Viimati vaadatud animedest jättis väga hea mulje "12 kingdoms", visuaalselt kena ja huvitava storyga. _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 7:59 pm Teema: |
|
|
Mnjah, viimasel ajal ma ainult animede ja mangade ees aega veedangi.
Eriliseks lemmikuks Berserk, mida küll eriti noortele veriste stseenide pärast ei soovitaks. Tegu on fantasy-animega, peategelane Gutts kannab hiiglasuurt mõõka millega inimesi ja kolle raiub, nii et soolikaid vasakul ja paremal; vahetevahel aga, kui tuju peale tuleb, filosofeerib enda elu ning eesmärkide üle. Lugu oli vähemalt minu jaoks väga kaasahaarav. Sari, mis väljastati natuke vähem kui 10 aastat tagasi, koosnes vaid 25-st osast, kuigi manga ilmub juba 15 aastat järjest! Anime suutis minus tekitada nii rõõmsaid kui kurbi emotsioone ja pani mind ennastki natuke elu üle järele mõtlema. Väga hea.
Samuti olen suur Naruto-fänn. Naruto vaatajaskonnaks on palju nooremad, kui Berserki vaatajad/lugejad, aga see ei muuda suurt midagi. Väga põnev ja kaasahaarav lugu, kuigi viimased poolsada episoodi on mangast sõltumatud filler-episoodid ja sellest on kahju.
Bleach, Vision of Escaflowne ja Hellsing väärivad samuti mainimist. Death Note on minu esimeseks animeks, mida vaatasin alles pärast manga lugemist. Hetkel on väljas 2 või 3 osa ja nüüd on mul üks sari lisaks, mida iga nädala oodata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|