|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2006 9:00 am Teema: |
|
|
casaya kirjutas: |
Kas keegi vaatab täna 02.20 Battlestar Galacticat? Mina küll olen piisavalt väsinud ja kustunud, et mitte vaadata. |
Ei jõua tõesti nii kaua üleval olla ja sai juba mujalt esimene hooaeg muretsetud  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2006 11:32 am Teema: |
|
|
ma pole siiani veel ühtegi osa näinud. Aga missugused need cylonid välja näevad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2006 11:41 am Teema: |
|
|
Oleneb, neid on mitu erinevat
uus centurion
Vana centurion (A-rühma alguses on ka, Face näitab mõtlikult käega selle poole)
Inimkujulised:

Neid on veel, kokku 12 inimkujulist, aga teada on nendest pooled ainult (2 hooaja seisuga) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2006 5:27 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
Peale käesolevat nädalat ma küll BSG kavas ei leia. |
Ise ei leidnud ka pikka aega ja hakkasin juba heietama mõtteid sarja ja alafoorumi saatusest. Kava.ee ütleb: Laupäeval 04.03 01:45 Lahingulaev Galaktika: Patukahetsus. Kahe nädala pärast peaks olema, aga TV3 kodulehel pole sellest juttugi, nii et äkki on mõne fänni omalooming. Kava peaks vist nägema alates homsest, siis saab ka teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Veeb 18, 2006 5:29 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Sigma kirjutas: |
Peale käesolevat nädalat ma küll BSG kavas ei leia. |
Ise ei leidnud ka pikka aega ja hakkasin juba heietama mõtteid sarja ja alafoorumi saatusest. Kava.ee ütleb: Laupäeval 04.03 01:45 Lahingulaev Galaktika: Patukahetsus. Kahe nädala pärast peaks olema, aga TV3 kodulehel pole sellest juttugi, nii et äkki on mõne fänni omalooming. Kava peaks vist nägema alates homsest, siis saab ka teada. |
Vabariigi aasta päev järgmine nädal, sellepärast ei olegi nagunii. Alafoorum jääb alles, kui nad tõesti ei näita edasi, siis võib vast teise hooaja üle ikka edasi juurelda (teemad iga episoodi kohta) ja esimese hooaja teemad kuni 13ndani välja ära teha... See aga jäägu praegu tegemata, sest me ju ei tea sarja saatust  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
padawan Kapten

Liitunud: 3 Jan 2006 Postitusi: 144 Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus
|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 8:13 am Teema: Mõte... |
|
|
Küsimus: mida võiks sarja reitingust arvata juhuslikult siia foorumisse sattunud TV3 töötaja?
Kui vaadata esimese hooaja osade küsitlustulemusi, siis vastajate arv kõigub 14 (1X01) ja 3 (1X08; 1X09) vahel, keskmine seega 9. Ja seda 413 liitunud kasutajaga ulmefoorumis!
Kui võtta arvesse, et kasutajaid on juurde tulnud ja seega sarja näitamise hetkel võis liitunuid olla 390 ja võtta võtta aluseks keskmiselt 9 vaatajat, siis saame, et ulmehuviliste seas oli vaatajaid 2,5%. Väidetavalt on ulmehuvilised vaatajaskonnast üldse vähemuses, seega...
Mina programmijuhina hakkaks vist küll sarja näitamise otstarbekuses kahtlema.
Ma saan aru, et ei viitsita igale osale komentaare kirjutada (ei viitsi isegi), kuid hääle andmiseks hiirenuppu vajutada ei tohiks küll raske olla. Või oli vaatajid tõesti vähe?
P.S Natuke numbreid korrigeerides võiks sama juttu rääkida iga sarja kohta. Üle 20 vastanu tuli vist ainult paarile üksikule "Losti" episoodile.
FLT kirjutas: |
"Me üritasime Eesti telekanalitele ulmet tuua, aga nagu näha kedagi ei huvita ulme" on vist TV3 sõnad pärast ühte hooaega BSG'd.... |
_________________ Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 9:50 am Teema: Re: Mõte... |
|
|
padawan kirjutas: |
Küsimus: mida võiks sarja reitingust arvata juhuslikult siia foorumisse sattunud TV3 töötaja?
Kui vaadata esimese hooaja osade küsitlustulemusi, siis vastajate arv kõigub 14 (1X01) ja 3 (1X08; 1X09) vahel, keskmine seega 9. Ja seda 413 liitunud kasutajaga ulmefoorumis!
Kui võtta arvesse, et kasutajaid on juurde tulnud ja seega sarja näitamise hetkel võis liitunuid olla 390 ja võtta võtta aluseks keskmiselt 9 vaatajat, siis saame, et ulmehuviliste seas oli vaatajaid 2,5%. Väidetavalt on ulmehuvilised vaatajaskonnast üldse vähemuses, seega...
Ma saan aru, et ei viitsita igale osale komentaare kirjutada (ei viitsi isegi), kuid hääle andmiseks hiirenuppu vajutada ei tohiks küll raske olla. Või oli vaatajid tõesti vähe?
P.S Natuke numbreid korrigeerides võiks sama juttu rääkida iga sarja kohta. Üle 20 vastanu tuli vist ainult paarile üksikule "Losti" episoodile.
"Me üritasime Eesti telekanalitele ulmet tuua, aga nagu näha kedagi ei huvita ulme" on vist TV3 sõnad pärast ühte hooaega BSG'd.... |
|
Enne niisama lahmimist võiks nagu ise selle peale tulla, et umbes 350 kasutajat ei mäletagi seda foorumit. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 1:34 pm Teema: |
|
|
Ja samuti pöörata tähelepanu sellele, mis kellaajal sarja näidati.   _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 2:11 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Ja samuti pöörata tähelepanu sellele, mis kellaajal sarja näidati.   |
Täpselt nii, ma ei vaataks ühtegi sarja kell 2 öösel, ükskõik millega tegu on. Madalatest ratingutest võime ikka rääkida siis, kui normaalsel ajal näidatavat sarja ei vaadata. BSG kommenteerijaid oleks siin foorumis vähemalt 20 olnud, kui seda oleks korralikult näidatud. Isegi kell 23:00 oleks olnud veel normaalne.
Sellist absurdi, nagu TV3 korda saatis, pole ma veel kusagil enne näinud (vabandage väljendust, aga mõte jääb samaks). _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 9:29 pm Teema: Re: Mõte... |
|
|
|
Ja huvitav küll, mille kohta ma seda ütlesin? Kui nüüd eespoolt vaadata, siis tundub, et kasutaja FLT ütles seda kellaaja kohta mil sari eetris oli. See TV3 töötaja tulgu ja lugegu kõik kenasti läbi ja siis tehku omad järeldused, mitte niiet "Me pakkusime ju ulmet, te ei tahtnud". Kas sina vaatad kell 2.20 telekast sarja? Järgmine päev pead kooli/tööle/teenistusse minema??? _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 12:11 am Teema: |
|
|
Paistab, et ulmehuvilisi on Eestis siiski kõvasti rohkem, kui siin välja pakuti, sest eks ole ju TV3-e vaadatavuse langus sellest ju tingitud... Aga kui tõsiselt rääkida, siis ega isegi seda sarja pole telekast vaadanud, sest need seeriad olid ju ammu mitugi korda nähtud, nii et...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
padawan Kapten

Liitunud: 3 Jan 2006 Postitusi: 144 Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus
|
Postitatud: Esm Okt 30, 2006 9:01 am Teema: |
|
|
Olen nõus, et TV3 ajad ei olnud sobivad; vaatasin isegi Nelonenilt.
Kuid minu eelneva postituse rõhuasetus oli siiski, et kas toda hüpoteetilist TV3 töötajat oleks võimalik veenda, et sarjale on piisavalt huvilisi, et normaalsel ajal näidates võiks selle pealt reklaamraha teenida (selleks need reitingud minu arusaamist mööda on). Ning kui TV3 ei näita, siis leitakse see sari teisi teid pidi (ja reklaamrahad lähevad mujale). _________________ Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 11:10 am Teema: |
|
|
Olen nõus, et TV3 ajad ei olnud sobivad; vaatasin isegi Nelonenilt.
Kuid minu eelneva postituse rõhuasetus oli siiski, et kas toda hüpoteetilist TV3 töötajat oleks võimalik veenda, et sarjale on piisavalt huvilisi, et normaalsel ajal näidates võiks selle pealt reklaamraha teenida (selleks need reitingud minu arusaamist mööda on). Ning kui TV3 ei näita, siis leitakse see sari teisi teid pidi (ja reklaamrahad lähevad mujale). |
ega need ajad oli kergelt öeldes
kuid samas peab ikkagi TV3 tänulik olema, sest täna temale vast nii mõnigi ikkagi avastas (mina näiteks) et on olemas selline sari nagu Battlestar Galactica ning see on vaatamist väärt 100-ga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 7:13 pm Teema: |
|
|
skycat kirjutas: |
ega need ajad oli kergelt öeldes
kuid samas peab ikkagi TV3 tänulik olema, sest täna temale vast nii mõnigi ikkagi avastas (mina näiteks) et on olemas selline sari nagu Battlestar Galactica ning see on vaatamist väärt 100-ga  |
Oleks sari inimlikul ajal olnud võinuks peale sinu veel hulga inimesi sarjale/ulmele juurde võita. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulkesh Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 2:05 am Teema: |
|
|
TV3 on nüüd küll viimane kanal, kes mingeid riske julgeb võtta. Igasuguse ulme näitamine Eesti tingimustes on risk ja kui juba kanal 2 seda teha ei julge, siis tv3 ammugi mitte. BSG esimese hooaja said nad arvatavasti poolkogemata. Seotud ilmselt kaudselt sellega, et BSG on Universal Pictures toodang ja tv3-e omanikfirma on laias laastus sama kui eelpool mainitud Hollywoodi stuudiol.
Kahjurõõm hääles võime aga nentida, et taoline liigturvaline programm on lõpuks põhjustanudki tv3-e langemise vaadatavuse tabelites viimasele kohale eesti kanalitest. Ulmega pole sellel siiski pistmist. Kulub veel aastaid enne kui Eesti ühiskond oleks piisavalt küps, nii et siin mõni ulmeline sari populaarsust saavutaks ja et ükski kanal seda ka normaalsel ajal näidata julgeks. Seni olgem õnnelikud avalik-õigusliku televisiooni pakutava Star Trekiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 7:41 pm Teema: |
|
|
Ulkesh kirjutas: |
TV3 on nüüd küll viimane kanal, kes mingeid riske julgeb võtta. Igasuguse ulme näitamine Eesti tingimustes on risk ja kui juba kanal 2 seda teha ei julge, siis tv3 ammugi mitte.
|
Imelik, just TV3 on julgenud päris mitut ulmeseriaali näidada... Hetkel meenub X-Files, Taken, BSG, stargate sg 1 ja laias laastus võib ka vampiiritapja buffi ja angeli sinna alla liigitada ja neid sarju on veelgi, nii et riske on küllalt võetud, iseasi kas need ennast õigustanud on. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Laup Nov 25, 2006 3:24 pm Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Ulkesh kirjutas: |
TV3 on nüüd küll viimane kanal, kes mingeid riske julgeb võtta. Igasuguse ulme näitamine Eesti tingimustes on risk ja kui juba kanal 2 seda teha ei julge, siis tv3 ammugi mitte.
|
Imelik, just TV3 on julgenud päris mitut ulmeseriaali näidada... Hetkel meenub X-Files, Taken, BSG, stargate sg 1 ja laias laastus võib ka vampiiritapja buffi ja angeli sinna alla liigitada ja neid sarju on veelgi, nii et riske on küllalt võetud, iseasi kas need ennast õigustanud on. |
yep...ma ei saa aru miks nad midagi lõpuni ei või näidata...miks eestis nii vähe ulme fänne on??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Nov 26, 2006 2:19 am Teema: |
|
|
Eestis ei ole vähe ulmefänne, aga probleem on selles, et sellel ajal, kui TV3 ulmet näitab, ulmefännid ja ka potensiaalsed ulmefännid juba ammu magavad.Ehe näide BSG näitamise aeg: 2.20 öösel ... Siis ju hea hiljem öelda: ...näete, Eestis ei olda huvitatud ulmest... Hea meelega tahaks TV3 juhtkonnast mõnele teha Aga nagu näha, on ulmehuvilised vastuseks TV3 mõnitustele, otsustanud kanalit boikoteerida ja TV3 on vaadatavuse edetabelist juba mitmendat kuud kaugel-kaugel eemal... Nice...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Püh Nov 26, 2006 8:48 am Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Eestis ei ole vähe ulmefänne, aga probleem on selles, et sellel ajal, kui TV3 ulmet näitab, ulmefännid ja ka potensiaalsed ulmefännid juba ammu magavad.Ehe näide BSG näitamise aeg: 2.20 öösel ... Siis ju hea hiljem öelda: ...näete, Eestis ei olda huvitatud ulmest... Hea meelega tahaks TV3 juhtkonnast mõnele teha Aga nagu näha, on ulmehuvilised vastuseks TV3 mõnitustele, otsustanud kanalit boikoteerida ja TV3 on vaadatavuse edetabelist juba mitmendat kuud kaugel-kaugel eemal... Nice...  |
smart move! (Y)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Nov 28, 2006 1:30 pm Teema: |
|
|
Mõnes mõttes on sul õigus...
X-files jooksis mitu aastat prime time-l ja vaatajaid oli päris kõvasti, kuid siis muudeti kellaega ja samal ajal langes ka sarja kvaliteet ning loomulikult kadusid siis ka vaatajad. Täpselt jääb muidugi selgusetuks, mis oli vaatajate kao põhjus, kas kellaja muutus või sarja kvaliteedi langus(tõenäoliselt olid mõlemad sellega seotud). _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
 |
Ulmefoorum.eu
-> Ulmesarjad |
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Järgmine
|
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10 |
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|