Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumb on parem. Kas saw 1 või saw 2 |
saw 1 |
|
66% |
[ 10 ] |
saw 2 |
|
33% |
[ 5 ] |
|
Kokku Hääli : 15 |
|
Autor |
Teade |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 22, 2006 8:33 pm Teema: Saw või Saw II (Saag) |
|
|
Endale meeldib "Saw 2" rohkem, kuna lõpp tuli üllatusena. Põnevust oli seal rohkem ja väga hästi oli teostatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 10:13 pm Teema: |
|
|
Saw 1,see oli väga põnev ja hirmus film. Seal olid paremad näitlejad ja tegevus oli huvitavam.
P.S.: Kogemata hääletasin ma ikkagi saw 2, aga saw 1 meeldib mulle kindlasti rohkem. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 11:05 pm Teema: |
|
|
Sisuliselt on Saw 1 muidugi parem, müstilisem, põnevam, kõik on veel uus jne. Saw 2 oli aga väga õudust tekitav oma rõvedate effektide osas, minu peal töötas igatahes. Ikka pidin mõne koha peal mõningaid lihaseid kortsu ajama... |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 11:08 pm Teema: |
|
|
Saw 3 tuleb ka millalgi, filmi tegijad on seda öelnud. See võib juba see aasta tulla. Kuna nende filmide eelarved on olnud väikesed ja sissetulekud suured, tehaksegi järgesid. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 11:15 pm Teema: |
|
|
Ega ja, viimane osa ongi tehtud nii, et saaks jätkata... Kuid loodame, et asja ära ei leierdata. Eks näeb, ehk tekib mõni uus element. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 7:37 pm Teema: |
|
|
Saw 1 oli parem.
Teises osas mõttetud näitlejad, kõige parem hetk oli see süstlate sees tallamine  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:23 am Teema: |
|
|
Saw 1 meeldis rohkem kuna oli väga originaalne, teine osa ei suutnud millegagi üllatada _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:33 am Teema: |
|
|
Mind üllatas saw 2 rohkem. Põhjus, miks teine osa mulle rohkem meeldis, oli see, et esimest sai ilma subtiitrite vaadatud |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 12:40 pm Teema: |
|
|
Saw 1. Põhjus: asi oli uudne ja huvitav, teine osa oma uudsusega enam köita ei saanud, mis on järgede puhul tavaline. Kuigi ega teisel osal ka miskit viga polnud. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Veeb 27, 2006 10:09 pm Teema: |
|
|
Ainult Saw 2'e olen näinud. Muidu polnud väga viga, idee sellisest psühhopaadist vanamehest, kes oma tegusid mingi kummalise loogikaga ka põhjendada oskas, oli päris hea ning ka efektid olid suht rämedad, aga eriti vinget muljet see teos mulle ei jätnud. Verd lendas, aga selline hirmutav õhustik, mis vaatajat pingi äärel hoiaks, puudus minu arvates täiesti.
Öösel vaatamiseks kõlbab küll. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 5:59 pm Teema: |
|
|
Käisin pühapäeval Saw 3-e vaatamas ja mulle väga meeldis. Kõige rõvedamad kohad näidati minu meelest alguses ära ja päris lõpus oli minu jaoks tegu rohkem põnevusfilmiga. See ei tähenda muidugi, et vahepeal õudust ja rõvedusi poleks olnud.
Mitmedki küsimused said vastused ja ka filmi lõpp oli igati tugev ning korralik. Soovitan seda filmi soojalt kõigile Saw fännidele ja õudusfilmide austajatele.
Siiski leian ma endiselt, et Saw 1 on sellest sarjast parim film, kuid Saw 3 ei jää kaugele maha. Kõige nõrgem film selles seerias on minu jaoks Saw 2. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|