|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Nov 28, 2006 1:50 pm Teema: |
|
|
Enamasti on ikka jah tegu mitmete põhjuste koosmõjuga. Samas Salatoimikud ja BSG ei ole ka päris võrreldevad sarjad - Salatoimikud oli ikkagi suhteliselt "maapealne" sari, mis tegeles peamiselt vandenõu uurimisega, kuid BSG toimub suuremalt jaolt kosmoses ja näidatakse kosmoselaevu, mis enamikele vaatajatele kahjuks vist negatiivse kogemusena mõjub.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 02, 2006 3:00 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Enamasti on ikka jah tegu mitmete põhjuste koosmõjuga. Samas Salatoimikud ja BSG ei ole ka päris võrreldevad sarjad - Salatoimikud oli ikkagi suhteliselt "maapealne" sari, mis tegeles peamiselt vandenõu uurimisega, kuid BSG toimub suuremalt jaolt kosmoses ja näidatakse kosmoselaevu, mis enamikele vaatajatele kahjuks vist negatiivse kogemusena mõjub.  |
Jah endalgi on vähemalt kaks tuttavat, kes kosmoslaeva nähes kohe kisama pistavad. Nad isegi ei proovi enam asja edasi vaadata, sest nendejaoks on see lihtsalt mingi kosmose jura.
Ja loomulikult ei suuda sellised inimesed ka täiel rinnal nautida muid filme, mis nõuavad veidi "kastist välja" mõtlemist. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 8:01 am Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Enamasti on ikka jah tegu mitmete põhjuste koosmõjuga. Samas Salatoimikud ja BSG ei ole ka päris võrreldevad sarjad - Salatoimikud oli ikkagi suhteliselt "maapealne" sari, mis tegeles peamiselt vandenõu uurimisega, kuid BSG toimub suuremalt jaolt kosmoses ja näidatakse kosmoselaevu, mis enamikele vaatajatele kahjuks vist negatiivse kogemusena mõjub.  |
Jah endalgi on vähemalt kaks tuttavat, kes kosmoslaeva nähes kohe kisama pistavad. Nad isegi ei proovi enam asja edasi vaadata, sest nendejaoks on see lihtsalt mingi kosmose jura.
Ja loomulikult ei suuda sellised inimesed ka täiel rinnal nautida muid filme, mis nõuavad veidi "kastist välja" mõtlemist. |
yep...tean ka selliseid inimesi...ütlesin välja battlestar galactica ja siis tuli mulle vastuseks:" jälle mingi tulnukatega ajuvaba kosmose värk ve?" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 10:41 am Teema: |
|
|
Zinera kirjutas: |
yep...tean ka selliseid inimesi...ütlesin välja battlestar galactica ja siis tuli mulle vastuseks:" jälle mingi tulnukatega ajuvaba kosmose värk ve?" |
Just, ja proovi siis seletada, et pole... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 5:40 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Just, ja proovi siis seletada, et pole... |
tegelikult proovisingi...aga jah...edudult...nagu erilist mõtet ei ole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 6:55 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Just, ja proovi siis seletada, et pole... |
tegelikult proovisingi...aga jah...edudult...nagu erilist mõtet ei ole  |
Ka minul on võimatu mõnele inimsele selgeks teha, et tegemist on hea draamaga. Rääkisin ühele sõbrale ja ta hakkas tulistamist jäljendama samal ajal tehes tobedaid hääli ja siis ütles et ta ei viitsi vaadata mingit sarja, kus idioodid nõmedates riietes ringi jooksevad ja laseritega üksteist tulistavad. BSG on selle täielik vastand aga jah, mis teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 9:45 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Ma rääkisin ühele Star Trekist ning mind saadeti urruauku, rääkisin Stargate'st, hakati kohe küsima "kust ma tirida saan?", "tahan kaa" jne. |
Ega ma ise ka eriline treki fänn ei ole ja SG-1 vaatamiseks ei pea olema mingi meeletu ulmefänn. Paljud teavad juba sarja selle poolest, et seal mängib RDA. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 4:52 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
AlienX kirjutas: |
Ma rääkisin ühele Star Trekist ning mind saadeti urruauku, rääkisin Stargate'st, hakati kohe küsima "kust ma tirida saan?", "tahan kaa" jne. |
Ega ma ise ka eriline treki fänn ei ole ja SG-1 vaatamiseks ei pea olema mingi meeletu ulmefänn. Paljud teavad juba sarja selle poolest, et seal mängib RDA. |
hehe...kes siis MacGyverit rohkem näha ei tahaks?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulkesh Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Dets 13, 2006 7:46 pm Teema: |
|
|
Uudiseid: TV3 kohta kahjuks puuduvad, aga Soome Nelonen jätkab 2. hooaja osadega reedel, 26.1.2007 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 14, 2006 2:23 pm Teema: |
|
|
ei no jah...soome telekanalid on norm, aga eesti...jah...sellest ei taha ma enam rääkidagi...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Dets 14, 2006 4:37 pm Teema: |
|
|
ei no jah...soome telekanalid on norm, aga eesti...jah...sellest ei taha ma enam rääkidagi...  |
Ma panen ka üliharva teleri tööle... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 14, 2006 7:26 pm Teema: |
|
|
ma panen käima küll...nagu taustaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 1:43 pm Teema: |
|
|
nonii, ja laupäeval näitab uue osa tv3-st ära.
seekord mõistlikul kellaajal _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 1:57 pm Teema: |
|
|
No ma ei ütleks, et reede öösel vastu laupäeva kell 00:15 väga hea aeg on, eriti seetõttu, et lõpeb see alles 03:20. Mis muidugi ei tähenda, et mul näitamisest kuidagi kahju oleks, kuigi vaevalt, et ise vaatan.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 2:19 pm Teema: |
|
|
Tegu on jah originaalse miniseeriaga, mida on korra juba näidatud. Seekord näidatakse ühes jutis ära. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 10:24 pm Teema: |
|
|
eks peab silmad lahti hoidma, ma ei pannudki alguses tähele, et see nii kaua kestab, aga loodame, et nad hakkavad sarja tihedamini eetrisse laskma! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 10:33 pm Teema: |
|
|
Ei usu, et sealt midagi tihedamat tuleb. Kindlasti pole nad BSG-d ka rohkem sisse ostnud kui juba see korra näidatud 1. hooaja jagu. Pakun ka, et tõenäoliselt on sedavõrd "varane" eetriaeg tingitud miniseeria kolmetunnisest pikkusest - tavalised osad hakkavad kahtlemata olema eetris TV3-le tunduvalt sobivamal ajal ehk siis nii kella 3 paiku öösel. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 10:48 pm Teema: |
|
|
Ei usu, et sealt midagi tihedamat tuleb. Kindlasti pole nad BSG-d ka rohkem sisse ostnud kui juba see korra näidatud 1. hooaja jagu. Pakun ka, et tõenäoliselt on sedavõrd "varane" eetriaeg tingitud miniseeria kolmetunnisest pikkusest - tavalised osad hakkavad kahtlemata olema eetris TV3-le tunduvalt sobivamal ajal ehk siis nii kella 3 paiku öösel. |
Vastuseks oma kirjalt sain sellise teksti.
Tsiteerin:: |
Eelmise aasta kevadel näitasime 2003 aastal toodetd sarja pilooti ja kogu esimese hooaja (13 episood), toodetud 2005. Täna on meil ostetud ka 2. hooaeg. Näitame mõlemat hooaega sellel kevadel. |
Ja Stargate kohta küsides öeldi, et rohkem osi ei ole õnnestunud osta.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
 |
Ulmefoorum.eu
-> Ulmesarjad |
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Järgmine
|
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 |
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|